Crafty Sevenler Kulubu

amaan patron geldi yine zabahın köründe
ulen mesai saati derdin yok ne gelirsin soğukta erkenden
yat sıcacık yatağında öğleden sonra 2 de gel 3 te git
sen de rahat et biz de :1::1::1::1:

amaan patron geldi yine zabahın köründe
ulen mesai saati derdin yok ne gelirsin soğukta erkenden
yat sıcacık yatağında öğleden sonra 2 de gel 3 te git
sen de rahat et biz de :1::1::1::1:

sorma ya ona bende sinir oluyorum.
bizim patron geçen gece sabahlamış pavyondan çıkmış işe gelmiş.dün akşama kadar odasında uyudu.git evine yat ne yaparsan yap demi...öle bir sinir oldumki anlatamam.zaten eşimde sıkıştırıp duruyo beni senin oradan kazandığın para çokda helal değil böyle yerde bile bile çalışılmaz diyo.

[video=dailymotion;xgex1t]http://www.dailymotion.com/video/xgex1t_ayk-ve-ceza-klibi-canym-yanyyor_shortfilms[/video]

orya gidiyom kimse yok buraya geliyom kimse yok.Zati bi siz vardınız derdimi anlattığım şimdi sizde yoksunuz.:59::59::59:offfff

Yarın reglimin 4 .günü ..bir de araştırma hastanesine gideyim diyorum.Belki farklı birşey görür.
Bakalım artık bir şey bulsada sorunu çözsek diye bakıyorum nerdeyse..
rahim filmi çekilecektim.Acaba devlet ödüyormudur kızlar...

:46::46::46:süperdii elmaaaaaaa

bende anlatcammmm:1:
liseden mezun oldum ölesine iş bakınıyodum abi diye sevdiğim biri vardı onun sayesinde buldum taksim

pizza hut sabah 4 e kadar çalışıyodum utanmasam eve gitmicektim
:1::1:
neyse bigün müdür dedi artık leventeki pizza huta gideceksiniz çok üzüldüm çünkü ortam harika

arkadaşlar süper neyse nisan ayında levennte başladım beni herkes orda çok sevdi çabuk ısındım

oraya ama bir müdür var sinir oluyorum adam hiç bir işimi begenmiyorr her işime bir kulp takıyoo o kadar

bunalttıki beni dayanamayıp çanakkaleye tatile gittim son gün ist dönücem sahilde arkadaşlarla

konuşurken mesaj geldi bide baktım bizim şeff cano senin gibi kız tanımadım sen sölesin bölesin

hayatıma giren en özel insansın seni seviyorum...arıyo mesaj atıyoo cvp yazdım bişey hissetsem

söylicem ama kimseylede oynamak istemem dedim neyse ist geldm kıl müdür gene triplerde şef

peşimde geziyo millet mola için şefe yalvarıyo beni çaya çıkarıyoo iltifatlar ilgiler alakalar havada

uçuyo bigün davet etti dışarda buluştuk aşkım diye bi sarıldı itiverdim bunu:1:napıyosun oglum sana

ewet dedğimi hatırlamıyorum dedim anlattım bu iş olmaz diye ertesi gün işe gittim şefin yüzü asık şef

bütün gün koca restorantı bana temizletti köpekk:1::1::1::1:neyse bu arada bana gıcık olan müdür

bunu başka yere postaladı bu sefer müdür yanaşmaya başladı abowww yemege çıkıyom peşimden

tuvalate gidiyom peşimden hastalandım adam elleriyle çorba yaptı yedirdi fln:1:aramız düzeldi demekki

şefi kıskanıyomuş bigün işten çıktım depoda giyinicem baktım peşimden geliyo aha dedim saldıracak :1

:soktu beni depoyaaaaaaaaaaaaa kapıyıda kapattıııııııııı :1::1::1::1::1:demezmiiii sana aşıgım seni

mutlu etmek için herşeyi yaparım tek gözyaşına kıyamam (bigün aglarken yakalamıştıda)şok oldummm

5 gün peşimden koşturdum suan onunla evliyiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm aşkım o benimmmmm:69::69::69::69::69::69::69::69::69::69: ayyyyy çok güzeldiiiiiiiiiiiiiii nisanda tanıştık nisanda evlendikkk

Mutlu Sonlara bayılıyorum :nazar: :34: :34: :34:

orya gidiyom kimse yok buraya geliyom kimse yok.Zati bi siz vardınız derdimi anlattığım şimdi sizde yoksunuz.:59::59::59:offfff

Yarın reglimin 4 .günü ..bir de araştırma hastanesine gideyim diyorum.Belki farklı birşey görür.
Bakalım artık bir şey bulsada sorunu çözsek diye bakıyorum nerdeyse..
rahim filmi çekilecektim.Acaba devlet ödüyormudur kızlar...

cnm kusura bakma anlattıysan bile hatırlamıyorum.senin rahatsızlığınmı vardı?neden film falan çektireceksin?

o kadar çok agrı kesici serum yemişimki adetim bitti heheh fik fikmi yapsak napsakk:52::52::52::52::52::52::52::52: kudurdummu naptımmmmm

hee burda fik fik yaparız de banyo yaparken kapını kitle al sanaaaaaaaa :57::57::57::57::57:

cnm kusura bakma anlattıysan bile hatırlamıyorum.senin rahatsızlığınmı vardı?neden film falan çektireceksin?

Hiç bir rahatsızlığım yok cnm.Eşiminde benm de testklerim normal.fakat 1,5 yıldır bekliyoruz.Yarın bir de araştırma hastanesine gidicem.Bakalım.

Bazen diyorum bu haytta herşey 4 4lük olmuyo benm de kaderim bu olacak galiba.

Hiç bir rahatsızlığım yok cnm.Eşiminde benm de testklerim normal.fakat 1,5 yıldır bekliyoruz.Yarın bir de araştırma hastanesine gidicem.Bakalım.

Bazen diyorum bu haytta herşey 4 4lük olmuyo benm de kaderim bu olacak galiba.

heşey mükemmel olsa bu hayat sıkıcı olurdu heralde canım yaa üzülme Allah kimseye taşıyamayacagı yükü vermez gönlünü rahat tut :54::54::54:

Back