Crafty Sevenler Kulubu

Ama bak ben hep bişeycikler yazıyorum arada kaynıyo.:17:
Ama ben sizle dertleşmek istiyom..:17:
Birde eray nasıl kaçmış merak ediyom anlatmıyoda dünden beri :17:

Ama bak ben hep bişeycikler yazıyorum arada kaynıyo.:17:
Ama ben sizle dertleşmek istiyom..:17:
Birde eray nasıl kaçmış merak ediyom anlatmıyoda dünden beri :17:

konuşalım canım kafamız dağılsın :36:ben aslında eşimle nişanlıydım aramızda memleket kültür farkı falan vardı sonra aile istamadi bizim evlenmemizi eee bende çok seviyorum bi gece kara verdik kaçcaz babam yatmak bilmedi o gece neyse babam yattı benn hooop kapıdan kaçtım gittim ama allah kimseye yazmasın çok ezik oluyosun her konuda :43:

:1:
:

hadi ya..
Baban niye vermedi ki :53:
çok severim evlilik ve tanışma gibi hikayeleri dinlemeyi.

inadından vermedı hıcbır haklı nedenı yoktu ıstemeye bıle gelmesınler dedı eve sokmadı kız:60:
sonra amcamlara geldıler benım peder gelmedı tabı annem fılan razıydı
karsı taraf ta geldi naldı benüüüüüüüü
nıokah yaptık bıde kokteyl
dugun yapmadık
sız dugun yaptınızmı

ben çıkıyorum toplınıantıya
gelcem akşam hesap sorcam
kopirna &medi
delirtionuz beni
:4::4::4::4::4::4::4::4::4:

:1:

Inadından vermedı hıcbır haklı nedenı yoktu ıstemeye bıle gelmesınler dedı eve sokmadı kız:60:
Sonra amcamlara geldıler benım peder gelmedı tabı annem fılan razıydı
karsı taraf ta geldi naldı benüüüüüüüü
nıokah yaptık bıde kokteyl
dugun yapmadık
sız dugun yaptınızmı

evet cnm yaptık..
Zaten eşimi kabul etmeseydim zorla vereceklerdi benide nerdeyse :1:
Eşim beni 5 yıl kadar istedi ben kabul etmedimde :1: O zamanlar erkek arkadaşım vardı ailem onu kabul etmedi.hatta çocuk gelip tanışayım ona göre karar versinler dedi annem eve almam ben onu dedi..neyse bir yılbaşı akşamı eşim bana mesaj yollamışdı bende eşimi erkek arkadaşım anlamasın diye (çok kıskançtıda kendisi) kız adı olarak kaydetmiştim..tabi gördü bizimki.arda arda sıkıştımalı sorular sonucunda itiraf ettim mesaj atanın erkek olduğunu ve ayrıldık :52:
Sonra tabi annemler boş durmadı devamlı eşimi övüyolar falan eşimde ardı ardına jestler yapıyo bana falan derken kabul edeyim bari dedim ama şart koştum yapamazsak ayrılcaz kimse brşey demesin diye.neyse sözlendik eşim askere gidecek 10 gün sonra askerliği benim üniversite okuduğum yere çıkmasınmı (torpil falan yok tabi) sonra bizim ilişkimiz yürüdü gitti.1 sene sonra ailelerimiz sordu tamammı devammı diye bizde devam dedik nişanlandık.3 senede nişanlı kaldık ve evlendik.
Ama şu an diyorumki ailem benim için en doğrusunu düşünmüş valla. :66:
Bende bhaneyle herşeyimi anlattım çenemmi düşük ne bugün :27:

evet cnm yaptık..
Zaten eşimi kabul etmeseydim zorla vereceklerdi benide nerdeyse :1:
Eşim beni 5 yıl kadar istedi ben kabul etmedimde :1: O zamanlar erkek arkadaşım vardı ailem onu kabul etmedi.hatta çocuk gelip tanışayım ona göre karar versinler dedi annem eve almam ben onu dedi..neyse bir yılbaşı akşamı eşim bana mesaj yollamışdı bende eşimi erkek arkadaşım anlamasın diye (çok kıskançtıda kendisi) kız adı olarak kaydetmiştim..tabi gördü bizimki.arda arda sıkıştımalı sorular sonucunda itiraf ettim mesaj atanın erkek olduğunu ve ayrıldık :52:
Sonra tabi annemler boş durmadı devamlı eşimi övüyolar falan eşimde ardı ardına jestler yapıyo bana falan derken kabul edeyim bari dedim ama şart koştum yapamazsak ayrılcaz kimse brşey demesin diye.neyse sözlendik eşim askere gidecek 10 gün sonra askerliği benim üniversite okuduğum yere çıkmasınmı (torpil falan yok tabi) sonra bizim ilişkimiz yürüdü gitti.1 sene sonra ailelerimiz sordu tamammı devammı diye bizde devam dedik nişanlandık.3 senede nişanlı kaldık ve evlendik.
Ama şu an diyorumki ailem benim için en doğrusunu düşünmüş valla. :66:
Bende bhaneyle herşeyimi anlattım çenemmi düşük ne bugün :27:

Bende kaçtım kızzzz hemide nişanlıydık
Anlatammı?
Ama öle beleş olmaz çekirdekleri kap gelllll
:9:

Şimdi sene 1998 ben böyle 17-18 yaşında çıtır bir kızım.
Ama dünya batsa umrumda değil o konser senin bu sinema benim efendime söyliyim Bakırköyde meşhur bir yer vardı Regata oralarda fink atıyorum.
Sonracıma lise yeni bitmiş biz bir kız arkadaşımla işe girdik berağber ordada ayrılmıycaz neyse bir süre sonra arkadaşım işten atıldı bende istifa ettim.
Arkadaşımın çıktığı bir çocuk var ama ben yanlızım kimseyi istemiyorum sıkılmışım artık 2-3 günde bir sevgili değiştirmekten.
:51:

Kız mistrall valla karnım çok acıktı bi yemek yiyip geleyimmi ne olur biliyon durumumu
Sonra devam ederim sözzzzz

Back