Crafty Sevenler Kulubu

ee kızlar..ben konuyu değiştireyim.
bizim patron gece gene sabahlamış..uyuyo şimdide geldi.
böyle işyerimi olur ya :20:

ayol senin reglin geçmedi mi :) premens sendromunu anladık. şimdi ne sendromun var :)
muratgilin damına atarım seni haaa :) :64::66::66::66::66::66::64:

bak çocuk
ben seni atarım asıl bak benı şinirlendirme tatlı tatlı yolluyosun anlamıyorum sanma
sataşma bana takıl orda arkadas dedık bagrımıza bastık
akıllı ol akıllıııı:47::47::47::47::47:

bak çocuk
ben seni atarım asıl bak benı şinirlendirme tatlı tatlı yolluyosun anlamıyorum sanma
sataşma bana takıl orda arkadas dedık bagrımıza bastık
akıllı ol akıllıııı:47::47::47::47::47:

medişim anlamadığım birşey var.. ben senle ilgili bişiy mi dedim canikom? geyik dedik crafty bu topiği açtı .. stresten uzaklaştırmaya çalışıyorum ben seni.. geriliyorsun ne yapayım daha?
al işte girmicem bir daha ne bu topiğe ne de diğerine.. meydanın kralı sanıyor kendisini her gelen.. yok böle bişi arkadaş.. herkesin başında bir dert var muhakkak ama birbirimizi germeye ne gerek var... al topiğiniz de sizin olsun.. gelmiyorum anam gelmiyorum

iii muhabbetler size..

demin baktim ablam yine dün kk daymis:18::18:,iyiki yasakli listeme almisim:9::9:,ula bulurdu beni bu yoksa,dedektif gibi:82::82:

valla cnm ya..
Ben kararlıyım ev hanımı olcam..:66:
haaaayııııırrrr ev hanımı olmayın çok sinir bozucu bak ben istifa ettim
eray dükkan buldunmu bacim

bi kaç tane buldum bcım ama tam karar vermedim içlerinede bi bakayım dün sahiplerine ulaşamadım bugün eşim araştırcak net karar vercem inş bu atrada bi yasini şerif okucam sana arkadaşım bugün evdeyim

medişim anlamadığım birşey var.. ben senle ilgili bişiy mi dedim canikom? geyik dedik crafty bu topiği açtı .. stresten uzaklaştırmaya çalışıyorum ben seni.. geriliyorsun ne yapayım daha?
al işte girmicem bir daha ne bu topiğe ne de diğerine.. meydanın kralı sanıyor kendisini her gelen.. yok böle bişi arkadaş.. herkesin başında bir dert var muhakkak ama birbirimizi germeye ne gerek var... al topiğiniz de sizin olsun.. gelmiyorum anam gelmiyorum

iii muhabbetler size..

küs diye soylemedım sadece içimden ne gelırse onu yazıyorum krallık mrallık o da ne oluyo sadece sana bı laf attım maksat muhabbet yok alıngan oldum bişey oldum .
sen bılırsın

iii muhabbetler size..

siz ciddi miydiniz :26::26:

iii muhabbetler size..

kizlarrr lütfen yapmayin böyle,suraya kafamiz dagilsin diye geliyoruz,birbirinize alinganlik yapmayin lütfennnn:50::50::50::50:

iii muhabbetler size..

noldu şimdi niye küstün anlamadım niye gelmicekmişin daha ben kaçma anılarımı anlatcaktım

haaaayııııırrrr ev hanımı olmayın çok sinir bozucu bak ben istifa ettim

bi kaç tane buldum bcım ama tam karar vermedim içlerinede bi bakayım dün sahiplerine ulaşamadım bugün eşim araştırcak net karar vercem inş bu atrada bi yasini şerif okucam sana arkadaşım bugün evdeyim

hayirlisi olsun canim,yasin icinde allah razi olsun

ya arkadasım burdan kımseyı kovdugumuz yok
yazdıkların ıokursanız anlarsınız sorun kımde
ben latife yapmışım muahbet baslatmısım
yok premensım gecmıs bendekı bu ne sendromuymuş

benı boylemı rahatlatacaktın aşk olsun diyorum yani kırıldım

Son düzenleme:
alın size siz çok şımardınız haaa.... :22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22:

noluyor bakıyım burası çocuk yuvasımı cnm olmaz ama böyle nasıl yetişki hatunlarsınız siz öyle oturun oturduğunuz yerde yolarım haaa.... :1::1::1::1::1::1::1::1:
:60::60::60::60::60::60::60::60:

Back