poticiğim adet olduğun için üzülme bence sevin ki bu sağlıklıolduğunu gösteriyorbir evladın var Allah sana onu bağışlasın bu kadar stres olma ya o da olmasaydı o yüzden şükret hayırlısı neyse Allah hepimize onu nasip etsin
Merhaba kızlar;
nabersiniz? benim tüp bebek tedavim devam ediyor bakalım sonuç ne olcak.dikenli bir yol ama inşallah sonu iyi olcak buna inanıyorum..
medicim geçmiş olsun canım ya..
niyeee
Merhaba kızlar;
nabersiniz? benim tüp bebek tedavim devam ediyor bakalım sonuç ne olcak.dikenli bir yol ama inşallah sonu iyi olcak buna inanıyorum..
medicim geçmiş olsun canım ya..
allahim insallah cabalarini bosa cikarmaz tatlim,hangi tüp bebek merkezinde yaptiyosun
sevmiyorum öyle çok atraksiyonlu dizileri...
cnm merhaba..allah kolaylık versin sana..sen şimdi ne zaman hamiş kalacaksın?
sağol canım..tüp bebek çok aşamalı bir yol ama şubatın ortasında durumum netleşir..
canım eurofertilde yaptırıyorum, şu an adetin 4. günü..2 gündür gonalf yapılıyorum..bakalım ne olcak..
burdayum bacım
geziniom öle
yemektedir kızlar gelirler
Şebnem yok bugün ama nerde acaba
seb_bosh nabersin cnm?
dün yoktun.nerdeydin?
selam canım 2 gündür evdeyim salı akşamı evde banyoda kayıp düştüm ve başımı küvete çarptım arksını ve onun üzerinden biraz zaman geçti rahatsızlaştım başım felaket dönmeye başladı neyse gitmedim dünde akşama kadar öyleydim yine geçer dedim ama bu sefer baş ağrısıyla birleşince mahvetti beni dün akşam doktora gittim tomografi çektiler sonra bişey yok ama önlem amaçlı ödem azltıcı serum ve iğneler yaptılar şimdi bi uzman beyin cerrahına gidicem bakalım o ne dicek. öğleden sonrada ona gidecem 72 saat içinde kendini gösteren beyin kanamaları olabiliyormuş.. gözlerimde de bulanıklık var oda çarptığım yer göz merkezinin olduğu yermiş. offf inşallah bişey çıkmaz dua edin bnm için.
selam canım 2 gündür evdeyim salı akşamı evde banyoda kayıp düştüm ve başımı küvete çarptım arksını ve onun üzerinden biraz zaman geçti rahatsızlaştım başım felaket dönmeye başladı neyse gitmedim dünde akşama kadar öyleydim yine geçer dedim ama bu sefer baş ağrısıyla birleşince mahvetti beni dün akşam doktora gittim tomografi çektiler sonra bişey yok ama önlem amaçlı ödem azltıcı serum ve iğneler yaptılar şimdi bi uzman beyin cerrahına gidicem bakalım o ne dicek. öğleden sonrada ona gidecem 72 saat içinde kendini gösteren beyin kanamaları olabiliyormuş.. Gözlerimde de bulanıklık var oda çarptığım yer göz merkezinin olduğu yermiş. Offf inşallah bişey çıkmaz dua edin bnm için.
ayyy cok gecmis olsun canim benim,insallah hic bisey cikmaz,
ay cnm büyük geçmiş olsun...umarım birşey çıkmaz.dualrımız seninle merak etme.
saol tanselcimmerhaba kızlar;
nabersiniz? Benim tüp bebek tedavim devam ediyor bakalım sonuç ne olcak.dikenli bir yol ama inşallah sonu iyi olcak buna inanıyorum..
Medicim geçmiş olsun canım ya..
selam canım 2 gündür evdeyim salı akşamı evde banyoda kayıp düştüm ve başımı küvete çarptım arksını ve onun üzerinden biraz zaman geçti rahatsızlaştım başım felaket dönmeye başladı neyse gitmedim dünde akşama kadar öyleydim yine geçer dedim ama bu sefer baş ağrısıyla birleşince mahvetti beni dün akşam doktora gittim tomografi çektiler sonra bişey yok ama önlem amaçlı ödem azltıcı serum ve iğneler yaptılar şimdi bi uzman beyin cerrahına gidicem bakalım o ne dicek. öğleden sonrada ona gidecem 72 saat içinde kendini gösteren beyin kanamaları olabiliyormuş.. Gözlerimde de bulanıklık var oda çarptığım yer göz merkezinin olduğu yermiş. Offf inşallah bişey çıkmaz dua edin bnm için.
sağolun kızlar çok korkuyorum ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?