• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Crafty Sevenler Kulubu

slm kızlar bısey sormak ıstıyorum klomen yumurtalama tarıhını one cekermı bu konuda fıkrınız varmı normalde adet dongum 31 11. gunu yumurta boyutu 15mm di sımdı ben erkenmı yumurtlıcam?

anam beliimmmm ya garip garip ağrılar giriyo bana
belim değil kasıklarımın ağrıması lazım 2 gün kaldı adet günüme daha ne gö...s ağrısı ne kasık ağrısı:50:

nabersiniz kızlar bizi sorarsanız uyuyoruz uyuyoruz başka da birşay yapamıyoruz çok tembel oldum valla

belim değil kasıklarımın ağrıması lazım 2 gün kaldı adet günüme daha ne gö...s ağrısı ne kasık ağrısı:50:
bu ay bende hiçbir belirti yaşamadan regl oldum..malesef oluyo böyle vakalar.

ıyidir bidenem,bugün test günüm yapsammiki ,ula his yok icimde,hislerim bitti:60:

selam cnm hoşgeldin.bekle istresen test için biraz daha.

Benim gögüsler saatli bomba gibi,dokunsan patliycak,sabah kalktim bif aciyolardi:44:

slm kızlar bısey sormak ıstıyorum klomen yumurtalama tarıhını one cekermı bu konuda fıkrınız varmı normalde adet dongum 31 11. gunu yumurta boyutu 15mm di sımdı ben erkenmı yumurtlıcam?

klomen yumurtanı olgunlaştırmak için veriliyor bildiğim kadarıyla. o yüzden daha çabuk olgunlaştırıp adet döngünü kısaltabilir:29:

ben de bugün 12. günümdeyim doktor yumurtamın 13mm olduğunu ve küçük olduğunu söyledi. normalde 14. gün yumurtlarım ben ama bu yumurtayla heralde ben 16. gün filan yumurtlarım o da olgunlaşırsa :61:

Son düzenleme:
Medi unutma söz verdin,hamis olursam senin topige büyük harflerle yazican ismimi,hatta pankart,bilbord seklindede olur:9:

Son düzenleme:
klomen yumurtanı olgunlaştırmak için veriliyor bildiğim kadarıyla. o yüzden daha çabuk olgunlaştırıp adet döngünü kısaltabilir:29:

ben de bugün 12. günümdeyim doktor yumurtamın 13mm olduğunu ve küçük olduğunu söyledi. normalde 14. gün yumurtlarım ben ama bu yumurtayla heralde ben 16. gün filan yumurtlarım o da olgunlaşırsa :61:

çok teşekkür ederım cvbın için

Cikmam lazim kizlar,oglumu okula getircem,türkce dersine girecek,bay bay:34:

Back