iidir potişkom senden?
Bendende iyidir,alisberisten geldim simdi,yoruldum,ayaklarimi uzattim. Kizlar napiyo bakiyim dedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iidir potişkom senden?
bıdık sen calıs ozaman crfty de yok onund ısı var
aaa poti gelmiş
naber anacum
bu ay bende hiçbir belirti yaşamadan regl oldum..malesef oluyo böyle vakalar.anam beliimmmm ya garip garip ağrılar giriyo bana
belim değil kasıklarımın ağrıması lazım 2 gün kaldı adet günüme daha ne gö...s ağrısı ne kasık ağrısı
ıyidir bidenem,bugün test günüm yapsammiki ,ula his yok icimde,hislerim bitti
anam beliimmmm ya garip garip ağrılar giriyo bana
belim değil kasıklarımın ağrıması lazım 2 gün kaldı adet günüme daha ne gö...s ağrısı ne kasık ağrısı
Iyidir bidenem,bugün test günüm yapsammiki ,ula his yok icimde,hislerim bitti
nabersiniz kızlar bizi sorarsanız uyuyoruz uyuyoruz başka da birşay yapamıyoruz çok tembel oldum valla
En iyisimi yarin bi test patlatayim benbu ay bende hiçbir belirti yaşamadan regl oldum..malesef oluyo böyle vakalar.
selam cnm hoşgeldin.bekle istresen test için biraz daha.
yok test falan yaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
slm kızlar bısey sormak ıstıyorum klomen yumurtalama tarıhını one cekermı bu konuda fıkrınız varmı normalde adet dongum 31 11. gunu yumurta boyutu 15mm di sımdı ben erkenmı yumurtlıcam?
eeee
anlaşmadık mı
en az 3-4 gün geçmeden umutlanmak test yapmak yok diye !
eeee
anlaşmadık mı
en az 3-4 gün geçmeden umutlanmak test yapmak yok diye !
Caktirmadan yaparim bende,size söylemem
klomen yumurtanı olgunlaştırmak için veriliyor bildiğim kadarıyla. o yüzden daha çabuk olgunlaştırıp adet döngünü kısaltabilir
ben de bugün 12. günümdeyim doktor yumurtamın 13mm olduğunu ve küçük olduğunu söyledi. normalde 14. gün yumurtlarım ben ama bu yumurtayla heralde ben 16. gün filan yumurtlarım o da olgunlaşırsa