• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Crafty Sevenler Kulubu

YouTube - Tosun Paşa - Hamam

o kurnadan bu kurnaya çirkef sıçramııışşş
45 yaşındada adile hanım pekte kartlaşmış
sizden ala çirkef olmaz beykızı size kalmaz
hadi ordan rükiyede hanım agzını yırtarım
:60::60::60::60::60::60::60::60:

Son düzenleme:
Kızlar dün rahim filmi çektirdim.Çok düşündüm yazsam mı diye ama çektirecekler için baştan hazır olmakta fayda var diye yazıyorum.
Ben hiç korkmadan gittim ama gözümde yaşla çıktım.Gerçekten canın yanıyo ilk cihazı takarken ve ilacı verdiğinde kasıkların sökülüyo tıpkı adet sancısı gibi..benim serviks geride olduğu için çook zorlandılar ve bende çok acı çektim.Normalde 5 -10 dak lık işlem bende 20 dak sürdü.. Ama yine de dayanılmayacak bir acı değil sonuçta 5-10 dak çekilir.Ki biz ilerde doğum yapacağız antreman oluyor aslında.Yalnız filmden 1 saat sonra ağrım başladı ve ağrı eşiğimde düşük olduğu için çok fena oldum.

Size tavsiyem filme girmeden önce muhakkak ağrı kesici alın..

***NOt:bu arada tüpler açık herşey normal çıktı... Bende aşılamayı erteledim.Bu yıl sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum.Doktora gitmicem artık kendi haline bırakıcam.Ama arada girer sizi takip ederim tabi.

selam..
toplantıya gittim geldim şimdi.
gıda_pınar geçmiş olsun cnm... hayırlısı olsun inşallah.

selam..
toplantıya gittim geldim şimdi.
gıda_pınar geçmiş olsun cnm... hayırlısı olsun inşallah.

Sağol mistralcim.Gerçekten geçmiş olsun denecek kadar oldum.Neyseki içim rahatladı artık bebek olmaması için hiç bir engelim yok görünen...
Artık biraz da dua ile beklemek lazım diye düşünüyorum.Rabbim hayırlı zamanda nasip nedecektir hepimize..

Sağol mistralcim.Gerçekten geçmiş olsun denecek kadar oldum.Neyseki içim rahatladı artık bebek olmaması için hiç bir engelim yok görünen...
Artık biraz da dua ile beklemek lazım diye düşünüyorum.Rabbim hayırlı zamanda nasip nedecektir hepimize..

birazda kafanın rahat olması lazım cnm.
herzaman konuştuğumuz konu bu ama rahat olmak gerçekten şart.
umarım tez zamanda kavuşursun bebişine.

birazda kafanın rahat olması lazım cnm.
herzaman konuştuğumuz konu bu ama rahat olmak gerçekten şart.
umarım tez zamanda kavuşursun bebişine.

Aminnnnn....
Ocak ayı sönük geçti ama 14 şuabt sevgililer günü hatırına hepimizin göbüşüne bir bebek konacak.Martta patlama yaşanacak:64::66::65:

Aminnnnn....
Ocak ayı sönük geçti ama 14 şuabt sevgililer günü hatırına hepimizin göbüşüne bir bebek konacak.Martta patlama yaşanacak:64::66::65:

heee aralıkta da 2011 ocak süper olacak diyoduk
ben çok karamsarım artık :50:

Back