• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Crafty Sevenler Kulubu

selam güzeller bugün dişçiye gittim
ama öncesinde adet belirtisi olmadığı için adet günüme 4 gün kala kan testi yaptırmak zorunda kaldım
ve sonuçççç 0.35 yani bu ay da yok
:50:ağladım biraz sonra dişçi koltuğuna oturunca bütün dertlerimi unutup o oyma sesine odaklandım,
sonrasında da kendimi alışverişe verdin lazım olan olmayan bir ton şey aldım
şimdi daha iyiyim geçen aydan daha fazla üzülmedim galiba hatta dün gece dişim ağrırken bu ay olmasa bari dişçiye gitmek zorunda kalacam ya bişey olursa diye düşündüm durdum...
boşuna düşünmüşüm zaten yok imiş:7:

şimdi daha önemli bi sorun var...
acep neden belirti yok
al bi de bu çıktı!
önümüzdeki ay ağzımdan hemile...bebek...keçiboynuzu...soğan...incir...havuç...yumurtlama... gibi kelime çıkarsa aforoz edin beni aranızdan.
bıktım ya bu ne ya! uğraşıyorum uğraşıyorum hala elde var harbiden sıfır
maymuna döndüm ya yok öncesinde şunu yap, yok sonrasında bunu yap, aman şöle olmasın... falan da filan da!!!

aynen arkadasım bende bırktım bu ay ne sogan ne ıncır ıncır yemedım zaten ama sogan ıctım bı hafta peh peh hıc gerenkkkk bıle yokk daha ıcmıcemm bırakıorumm bu ay cok relax olucam suan yumurtlma gunlerımdeyım ilişki mii yaparımm işime bakarımmm te işte o kaaaa sende aynı nı yap haklısınn

aynen arkadasım bende bırktım bu ay ne sogan ne ıncır ıncır yemedım zaten ama sogan ıctım bı hafta peh peh hıc gerenkkkk bıle yokk daha ıcmıcemm bırakıorumm bu ay cok relax olucam suan yumurtlma gunlerımdeyım ilişki mii yaparımm işime bakarımmm te işte o kaaaa sende aynı nı yap haklısınn

hayır zaten kendini sıksan sürekli düşünsen de bişey değişmiyoki olmayan yine olmuyo

bende dun doktoruma cok sınır oldum yaaa gıcıkkk iğneyi vurulabılırsın dedı cok gusel olusmus yumrutalaar dedı sonra yarın dan ıtıbaren ilişki dedi eczaneye gıttım eczacı dedı kı bunun vurulması ıcın saat verdı mı dedı yooo vermedı dedım neyse bı haber vuruldum ıgneyııı hemsıre dedı kı kac saat sonra ilişki dedi yarında sonra dedım nasıl yanı saat vermedı mı doktor dedı yoooo dedımm eve gttım aradım doktoruu gıcık aksam gır işte dıoo ne kadar basıt bı ıslem gıbıı gelıo onlaara yaaa ınsan bı adam gıbı ılgılenırrr pfff:20::20::20:

bende dun doktoruma cok sınır oldum yaaa gıcıkkk iğneyi vurulabılırsın dedı cok gusel olusmus yumrutalaar dedı sonra yarın dan ıtıbaren ilişki dedi eczaneye gıttım eczacı dedı kı bunun vurulması ıcın saat verdı mı dedı yooo vermedı dedım neyse bı haber vuruldum ıgneyııı hemsıre dedı kı kac saat sonra ilişki dedi yarında sonra dedım nasıl yanı saat vermedı mı doktor dedı yoooo dedımm eve gttım aradım doktoruu gıcık aksam gır işte dıoo ne kadar basıt bı ıslem gıbıı gelıo onlaara yaaa ınsan bı adam gıbı ılgılenırrr pfff:20::20::20:

ya sen ne diyon dişçiye hamile olabilirim öyle bi ihtimal var sorun olur mu diyorum
adam sanmıyorum olmaz ya
bence sorun olmaz diyo
be salak sencesi önemli değil jinekologcası önemli bunun dedim gitmedim ona
jinekologuma sordum o birine yönlendirdi meğer anestezi iğneleri ve kullanılan ilaçlar farklı oluyomuş
kan testi çıkmadan yaptırdım dolgumu hamileymiş gibi davranıyorum o zaman dedi ve ona göre değişik laçlar kullandı
bi daha öbürüne gider miyim
hayıııııııııırrrrr:33:

kızlar ince konulara girmişiniz valla.
zate çok fena gribim zor duruyorum mesai bitsin diye bekliyorum.
birde bebek meselesi aklıma gelince of of yani :14:

ya sen ne diyon dişçiye hamile olabilirim öyle bi ihtimal var sorun olur mu diyorum
adam sanmıyorum olmaz ya
bence sorun olmaz diyo
be salak sencesi önemli değil jinekologcası önemli bunun dedim gitmedim ona
jinekologuma sordum o birine yönlendirdi meğer anestezi iğneleri ve kullanılan ilaçlar farklı oluyomuş
kan testi çıkmadan yaptırdım dolgumu hamileymiş gibi davranıyorum o zaman dedi ve ona göre değişik laçlar kullandı
bi daha öbürüne gider miyim
hayıııııııııırrrrr:33:

yaa bu doktorrlarr cok gıcıkkkkkk para verıoss paramızlaa rezıl oluoss devlet doktorlarına bısı demıom onlara zaten gıkkkk dıyemıosun ama ozellerde aynı olmuss yaaa:20:

mistrall kıs adının anlamı ne bugün A101 in önüne tuvalet kağıtları yığmışlar markası mistral ama tek l ile

yaa bu doktorrlarr cok gıcıkkkkkk para verıoss paramızlaa rezıl oluoss devlet doktorlarına bısı demıom onlara zaten gıkkkk dıyemıosun ama ozellerde aynı olmuss yaaa:20:

evet ssk ile anlaşmalı yerler bildiğin ssk hastanesi gibi oldu:50:

kızlar ince konulara girmişiniz valla.
zate çok fena gribim zor duruyorum mesai bitsin diye bekliyorum.
birde bebek meselesi aklıma gelince of of yani :14:

hiiç takma mistral ben taktım o haşlama soğan suyunu içtim 15 gün netice 0
hiç takma umrunda olmasın hatta görümcem gibi olunca amaaannn niye oldu ben daha istemiyodum falan de
o derece isteme yani
olması için:34:

feci doluyum sayfalarca yazabilirim
klavyenin tuşları sökülmek üzere o derece basıyorum :47:

hiiç takma mistral ben taktım o haşlama soğan suyunu içtim 15 gün netice 0
hiç takma umrunda olmasın hatta görümcem gibi olunca amaaannn niye oldu ben daha istemiyodum falan de
o derece isteme yani
olması için:34:

feci doluyum sayfalarca yazabilirim
klavyenin tuşları sökülmek üzere o derece basıyorum :47:

haklısın cnm ama işte insanın elinde olmuyo.
gerçi ben ille bebek olsun diye şu ana kadar pek birşey yapmadım.sık sık ilişkiye bile girmedik yani.

ben şimdilik çıkıyorum
akşam görüşürüz inşallah
Allaha emanetsiniz inşallah toplarım kendimi sizin de canınızı sıkmam

haklısın cnm ama işte insanın elinde olmuyo.
gerçi ben ille bebek olsun diye şu ana kadar pek birşey yapmadım.sık sık ilişkiye bile girmedik yani.

bız gırdık de ne olduu sonuc yıne sıfırr rabbım zamanını bellemıss bıze uzaktan guluodurrr kesınn::42:

19nda bekliyodum 18nde geldi yine tutmamış bizimki
utanmadan birde erken geliyo bari 1 gün gecikseydide
gebelik arıyo falan derdim küstüm :19:

selam güzeller bugün dişçiye gittim
ama öncesinde adet belirtisi olmadığı için adet günüme 4 gün kala kan testi yaptırmak zorunda kaldım
ve sonuçççç 0.35 yani bu ay da yok
:50:ağladım biraz sonra dişçi koltuğuna oturunca bütün dertlerimi unutup o oyma sesine odaklandım,
sonrasında da kendimi alışverişe verdin lazım olan olmayan bir ton şey aldım
şimdi daha iyiyim geçen aydan daha fazla üzülmedim galiba hatta dün gece dişim ağrırken bu ay olmasa bari dişçiye gitmek zorunda kalacam ya bişey olursa diye düşündüm durdum...
boşuna düşünmüşüm zaten yok imiş:7:

şimdi daha önemli bi sorun var...
acep neden belirti yok
al bi de bu çıktı!
önümüzdeki ay ağzımdan hemile...bebek...keçiboynuzu...soğan...incir...havuç...yumurtlama... gibi kelime çıkarsa aforoz edin beni aranızdan.
bıktım ya bu ne ya! uğraşıyorum uğraşıyorum hala elde var harbiden sıfır
maymuna döndüm ya yok öncesinde şunu yap, yok sonrasında bunu yap, aman şöle olmasın... falan da filan da!!!
canım hayırlısı olsun üzülme gızzzz kökü sendeee gene denersin bacımm:29::29::29:

19nda bekliyodum 18nde geldi yine tutmamış bizimki
utanmadan birde erken geliyo bari 1 gün gecikseydide
gebelik arıyo falan derdim küstüm :19:

dur sanada sarılayımmm üzülmeeeeeeee:29::29:

bız gırdık de ne olduu sonuc yıne sıfırr rabbım zamanını bellemıss bıze uzaktan guluodurrr kesınn::42:

ben de bi ay sık ilişkiye girdim ,bir ay iki günde bir girsdim falan
sonraki ay 3 günde , 4 günde derken nasıl olur acaba deneyelim derken
hamile kalayım diye yakında ilişkiye de girmem:1::1:
giriyoz da ne oluyor sanki yine yok :19::19:

Back