• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Crafty Sevenler Kulubu

banada evlenmeden önce oldu böyle şeyler.

düğünden önce evi yerleştirirken yatak odasında bazayı açmak için eğildim annemde o an bazayı açınca yüzüme vurdu bazanın kapağı..yüzüm parçalandı sanmıştım valla.annem ağlıyo düğün haftası kızın yüzü parçalandı diye :1: buz falan koydukta morluk olmadan geçmişti :1:

bi an kendimi düşündüm deee :60::60::60::60::60: kendimi düşününce çok komik oldum

adalara gezmeye gitmiştik eşimle taşlarda oynarken kayanın arasına düşüp sıkışmıştım:1:ç.... çok acımıştı dizimde kanamıştı hala izi vardır yaranın:1::1:o halimi görsenizz çok gülerdiniz varyaaaaa:1::1:

seninkiler daha kötüymiş yawwww yanıkların geçmiştir inşallahh:70:
geçti şükür
yaralı gelinnn bergen oluyodum az kalsın:60:
banada evlenmeden önce oldu böyle şeyler.

Düğünden önce evi yerleştirirken yatak odasında bazayı açmak için eğildim annemde o an bazayı açınca yüzüme vurdu bazanın kapağı..yüzüm parçalandı sanmıştım valla.annem ağlıyo düğün haftası kızın yüzü parçalandı diye :1: Buz falan koydukta morluk olmadan geçmişti :1:

ay evet nazardan bence hep bunlar geçmiş olsuncnm sana da

kızlar 9 ocakta annem beyin kanaması geçirdi ankarada yoğun bakımda yatıyor bilinci kapalı durumu ciddi dua edin adı gülten tekay çok zor kızlar RABBİM yardım etsin inş

allah acil şifalar versin inşlallah off çok zor yaa:59: Allah size bağışlasın onu:59:

ay evet nazardan bence hep bunlar geçmiş olsuncnm sana da[/QUOTE]

ben inanıyorum nazara ve bana çok nazar değiyo eminim:51:

bol bol dagıtayımmm sizeee montlarımda nazar boncukları takılıdır esimde sünnet çocukları gibisin der:1:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben başlıyorum kızlar
daha cocukkenden berı makyaja bayılırım..
bi siyah oje almıştım ama ozaman daha ılkokula gidiyodum
rimel yoktu kirpiklerime rimel yerine siyah oje sürmüştüm
çok kötü olmuştu çoooook
cıkarana kadar anam agladı
annem gördü dedi gözüne neoldu senin
yıne suluboyayla makyajmı yaptın:60::60::60::60::60:
hayır anne busefer makyaj malzemesıyle yaptım oje sürdüm:60::60::60::60:

:60::60::60: ay çok fenaymış buu uuf nasıl canın acımıştır :9::9:

Okuyan çok kişi var gözüküyo ama nedense konuşanlar hep aynı kişiler.:19:
Kızlar neden konuşmuyosunuz bakiyim :21:

$Ekran Alıntısı.JPG
hahay koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

of offffffffffff
2 ay önce 34 çıkan progesteron
bu ay 8 çıkmış iyi mi
nie düştü bu ay yumurtlamam benim !!!!!!!
tam ayıydı !

selam güzeller bugün dişçiye gittim
ama öncesinde adet belirtisi olmadığı için adet günüme 4 gün kala kan testi yaptırmak zorunda kaldım
ve sonuçççç 0.35 yani bu ay da yok
:50:ağladım biraz sonra dişçi koltuğuna oturunca bütün dertlerimi unutup o oyma sesine odaklandım,
sonrasında da kendimi alışverişe verdin lazım olan olmayan bir ton şey aldım
şimdi daha iyiyim geçen aydan daha fazla üzülmedim galiba hatta dün gece dişim ağrırken bu ay olmasa bari dişçiye gitmek zorunda kalacam ya bişey olursa diye düşündüm durdum...
boşuna düşünmüşüm zaten yok imiş:7:

şimdi daha önemli bi sorun var...
acep neden belirti yok
al bi de bu çıktı!
önümüzdeki ay ağzımdan hemile...bebek...keçiboynuzu...soğan...incir...havuç...yumurtlama... gibi kelime çıkarsa aforoz edin beni aranızdan.
bıktım ya bu ne ya! uğraşıyorum uğraşıyorum hala elde var harbiden sıfır
maymuna döndüm ya yok öncesinde şunu yap, yok sonrasında bunu yap, aman şöle olmasın... falan da filan da!!!

Son düzenleme:
Back