Çözümü olmayan derdim var en derinimde

bir tek ölüm söz konusu olunca söyleyecek söz bulamıyorum.. allah rahmet eylesin. inşallah geride kalan sizlerin huzurlu mutlu sağlıklı ömürleri olur...

Bende kaybettim arkadaşımı.. Sert bir dalga onu aldı bizden.omur iliğini zedeledi. Hiç olur muymuş böyle şey dedi herkes bizim içimiz acıdı.. Ve kollarımızın Arasında hareket yetisini kaybetmişti. 1 gün dayanabildi .bizi bırakıp gitti..
Anlıyorum seni.yıllar geçti üstünden hala içimde o.gülüşünü çok severdim..güzel Gülen her insanda hala onu görürüm.
Yazacak o kadar şey var ki..
Kısaca bir ah!! yetiyor.
Allah mekanlarını cennet etsin
.

Ölüm acı ama genç ölüm daha daha acı. Allah rahmet eylesin bütün ölmüşlerimize. Ailelerine sabır versin.

Allah rahmet eylesin canim.uzuldum.cok.hayat iste.ecel gldimi gerisi bos

Allah genç ölümden korusun... acılarımız çok yükü ağır... dağ ardında olsun toprak altında olmasın sevdiklerimiz...lakin bende ölümün eşiğindeyim...Rİabbim yardımcımız olsn

Hayatta her şey belirsiz, kesin olan mukadder bir şekilde kesin olan tek şey var: Ölüm

Allah rahmet eylesin varsa günahlarını bağışlasın. onun için ve tüm ölmüşlerimiz için fatiha okuyalım

Başınız sağolsun. Sirayla değil ki, ecelle oluyor bu ..
Hepimizin gidecegi yer 1 karış toprak. Bu mesaji okudum size yemin ederim şu an erkek arkadaşımı arayip barışmaya calısıcam kavga etmiştik

Rabbim kimseyi ölümle sınamasın. Allah dua eden arkadaşlarımdan da teselli edenlerden de konuyu okuyanlardan da razı olsun. Insanı rahatlatan bir forum bu KADINLAR KLÜBÜ.

Off cok üzüldüm gencecik cok iyi anlatmissin. Insan okuyunca bi kendine geliyor gercekten farkina variyor gercek hayatin, bos geliyor hersey ama sonra yine unutup ayni halimize geri dönüyoruz. Hep bunlari dusunerek yasayamaz insan ama keske en azindan hep aklimizin bi kosesinde olsa belki hayatı daha farkli daha iyi yaşariz da..insan kendine konduramiyor ölümü ya hic olmeyecek gibi yasiyoruz.
Allah rahmet eylesin, tüm ailesine ve sizlere sabır versin inşallah.

"Dünyada ölümden başkası yalan" dedikleri..

O kadar küçük,o kadar gereksiz şeylere üzülüyoruz ki bazen.. Değmeyecek şeyleri büyütüp büyütüp yaşadığımız anı da kendimize zehir ediyoruz..

Çok üzüldüm ben sizin için,gerçekten. Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah.
Allah sizlere,ailesine sabır versin.. Zor çok zor..

Mekanı cennet olsun arkadaşım başınız sağolsun . O pislik hem bu dünyada hem öbür tarafta cezasız kalmasın inşallah.

Hayat kısa ve ölümden başkası yalan. Ne çok unutuyoruz bu gerçeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…