Çözümü olmayan derdim var en derinimde

İçim çok kötü oldu :KK43: Başınız sağ olsun Halide'nin ailesine de size de sonsuz sabırlar diliyorum o şerefsiz korkutmak değil eğlenmek istemiş aslında dilerim rabbim cezasını bu dünya da versin öbür taraf da değil :KK43:

Okurken tüylerim diken diken oldu

hiçbir ana babaya bu evlat acısını vermesin

başınız sağolsun rabbim ailesine dayanma gücü versinn

Allah sabır versin çok zor. Ben de bir arkadaşımın dugunu için yola çıktığımda yanımda benimle seyreden bi kamyon vardı. Kavşakta sadece firen ve insanların bana iyimisin diye sorduklarini ve o kisinin yol kenarindan kazayi izledigini hatırlıyorum. Ne kadar zaman geçmiş farkında değilim. Etraftaki lerin polise kızı sıkıştırdi demelerinden beni taciz ettiği için panikle bariyer çarptığımi animsiyorum. O kişi kaçtı. çok şükür maddi zarar dışında bişi olmadı ama bu gibi salaklar yüzünden gencecik insanlar hayatlar... Genç kızları trafikte taciz etmeyi marifet sanan geri Zekalılar.. hala o kazanın ufak detaylarını hatırlamıyorum. Sizin acinizi içimde hissettim.insallah o geri zekalı iyi bir ceza almistir

Canım benim çok üzüldüm, Halide'ye bu mübarek günde Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun.. Seni çok iyi anlıyorum. Bende geçen yaz en yakın arkadaşımı asker ocağında kaybettim. Telefonunu aldığımda yine bir ramazan günüydü ve geçirdiğim travmayı unutamıyorum. Psikolojim çok bozuldu. Sürekli rüyalarımda görüyorum, atlatamıyorum.. Ölüm dışında her dert geçici, hepsi atlatılır, bir tek ölüme çare yok şu dünyada...

Nolur böyle konuşmayın her şeyin çözülür yanı elbet vardır.

Yorum yapan, dua eden güzel yürekli arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun. Insan burada içini döküyor rahatlıyor
İki damla yaş düştü gözlerimden okurken... Çok üzüldüm arkadaşın için... Allah mekanını cennet eylesin, sizlere de sabır versin... Şu anda tek ihtiyacı olan sevdiklerinden gelecek dualardır... Duanızı eksik etmeyin...

Allah razı olsun arkadaşlarım tekrardan.
Öz kardeşim değildi ama öz kardeşimden daha yakın bir dostumdu Halide benim, anlatılmazdı benim için.

Bugün yanına gittim, hepinizden selam götürdüm. Çok teşekkür ediyorum hepinize.

Benzer olaylardan yakınlarını kaybedenlere de sabır diliyorum, Allah onların da mekanını Cennet etsin.

başınız sağolsun.büyüklerimiz hep söylerler "allah iyileri erkenden yanına alıyor"diye.
çok üzüldüm gerçekten.kimbilir ailesi ne haldedir.sonuçta yeni sayılır olanlar ama ölenlede ölünmüyor işte.allah sana,ailesine sabır versin.hepimizin gideceği yer orası.:KK43:

Bu duyguyu öyle iyi bilirim ki... Ölen o mudur yoksa sen mi bilemezsin, aldığın nefes bile onun hayatından çalıntı gibi gelir, bir daha hiçbir mutluluğun tam olmaz. Aynı acıyı tam 5 sene önce yaşadım ben, bir arabadaki kişi sayımız farklı birde isimlerimiz... Ben çözümü önceleri kaçmakta buldum. Onunla ilgili her şeyden kaçtım. Okulumdan, ortak arkadaşlarımdan...Öyle ki yaram biraz kabuk bağladığında kendimi tanıyamaz hale gelmiştim. Beynimde bile reddetmiştim geçmişimi, onlu günlerimi... Sonra yavaş yavaş kalktım ayağa, bestekârın dediği gibi :''Büyümüş, anlamış ve yorgun''.

Bu duyguyu öyle iyi bilirim ki... Ölen o mudur yoksa sen mi bilemezsin, aldığın nefes bile onun hayatından çalıntı gibi gelir, bir daha hiçbir mutluluğun tam olmaz. Aynı acıyı tam 5 sene önce yaşadım ben, bir arabadaki kişi sayımız farklı birde isimlerimiz... Ben çözümü önceleri kaçmakta buldum. Onunla ilgili her şeyden kaçtım. Okulumdan, ortak arkadaşlarımdan...Öyle ki yaram biraz kabuk bağladığında kendimi tanıyamaz hale gelmiştim. Beynimde bile reddetmiştim geçmişimi, onlu günlerimi... Sonra yavaş yavaş kalktım ayağa, bestekârın dediği gibi :''Büyümüş, anlamış ve yorgun''.

Ben de böyle olgunlaştım, haberlere çıkmışız inanır mısınız izlemedim bile. Arabanın fotoğrafını gösterdileri an tıkandım, kabul etmedim. Bende kaçmak istedim kaçtım da, buldular hep nereye saklandıysam. Insanlara kızdım beni buldukları için, bir daha Kıyıköy yolundan geçmemeye yeminim var. Kendi aracımı bilerek o araçla aynı renk aynı marka seçtim babamın ısrarlarına rağmen. Ben hala onu yaşatıyorum. Bugün mezarına gittim beni en çok rahatlatan yer sanki görüyorum onu orada "Kardeşler'in çikolata kokanı gelmiş" diye karşılıyor sanki, bizim lakabımızdı bu. Ben de size anlatayım mı beni, bu da benim bestem; özlemiş, özlemiş, özlemekten yorulmuş.

Kardeşlerim baş sağlığınız için çok teşekkür ediyorum.

X