Çözümü olmayan derdim var en derinimde

Canım yaaa belki çok saçma bir yorum olacak ama şu avatar resmini değiştir inanki şu çinlilerin türkmen kardeşlerimize yaptığını gördükten sonra çinli resmi görmeye tahammülüm kalmadı

Canım Allah sana sabır versin arkadaşının mekanını cennet etsin hiç birimiz bu dünyada kalıcı değiliz keşke dediğin gibi fani olan bu dünya sıkıntılarını kafaya takmasak birbirimixin kıymetini bilebilsek ama bazen ne yapsanda mümkün olmuyor malasef...

Basiniz sagolsun. Ancak merak ettim gerçekten kaza nasıl olmus? Araci kullanan arkadasiniz mi vefat etti? Belki bu detaylardan hepimizin cikaracagi dersler vardir diye soruyorum.

evet malesef her şeyin aslında çaresi var ama ölümün yok

başınız saolsun canım..çok acı bir olay yaşamışsın..böyle hikayeler dinleyince insan silkeleniyor ama çok deil 1-2 hafta hatta belki 2-3 gün unutunup yine kalp kırmaya başlanıyor...

ağlayarak okudum. başınız sağolsun, onun da vakti bu kadarmış demek ki.. doğru söylüyosun ufak şelyeri başımıza büyük dert gibi yapıp hayatımızı zehir ediyoruz

keşke halidenizin yerinde ben olsaydım bu ara sıkıntılarımm cccoooookkk cogaldı Allah rahmet eylesın...
Ağzınızdan yel alsın! Fiziksel acılar dayanılmaz hale geldiğinde doktorlar o acıyla savaşmaktan vazgeçmeyi tavsiye der. Geriye yaslanıp, acıyı durdurmaya çalışmadan seyretmek, içinden geçip öteki tarafa ulaşmak mümkün. Aynı şey duygusal acılar için de geçerli. Kendinizi bundan beş sene sonra tüm bu acıları aşmış olarak hayal edin.

Son düzenleme:
canım benim ya allah sana ve ailesine sabırlar versin insanın sevdiğini kaybetmesi çok kötü çok acı bende 20 yaşında abimi kaybettim gerçekten dayanılması çok güç bi durum ama takdiri ilahi rabbims evdiği kullarını yanına tez vakitte alırmış.Rabbim geride kalanlara hayırlı sağlıklı uzun ömürler verisn mekanı cennet olsun arkadaşının canım

Başınız sağ olsun. Adı üstünde kaza işte. Ben böyle durumlarda o kişinin sizi hep koruyup kollayacağına inanmak istiyorum.

Rabbim inşallah arkadaşınızın mekanını cennet eyler, size de bol sabırlar verir.

Hiç ölmeyecekmiş yaşıyoruz, sanki başımızda ölüm yokmuş gibi. Sevdiklerimizin kıymetini de genelde hep onlar gittikten sonra anlıyoruz. İşin vahimi burada şu an bunların farkındayız bu konu sayesinde ama çok değil bir kaç gün sonra yine eski biz olacağız, yine en ufak şeyler için hayatımızı kendimize zehir edeceğiz, yine sevdiğimiz insanlara onları sevdiğimizi söylemeyi, hissettirmeyi beceremeyeceğiz. İnsanoğlu akıllanmıyor ne yazık ki..

okurken gözyaşlarıma hakim olamadım gerçekten çok zor bir durum. ölümü hiç aklımıza getirmiyoruz ama başımıza gelecek kaçınılması olmayan bir gerçek. çok üzücü bir durum mekanı cennet olsun.

Başın sagolsun mekanı cennet olsun Allahın sevdiği kuluymus ki erken almıs yanına

Basiniz sagolsun. Ancak merak ettim gerçekten kaza nasıl olmus? Araci kullanan arkadasiniz mi vefat etti? Belki bu detaylardan hepimizin cikaracagi dersler vardir diye soruyorum.

Aracı kullanan arkadaşım vefat etti evet. Ama kusur sıkıştıran araçta çıkmış, Rabbim o mahluğu konuşturmuş olacak ki "korkutmak istedim" gibi bir tabir kullanmış ifadesinde, ne komik değil mi? Ben gidemedim ifade vermek dışında, babam davanın baştan sonuna takip etti. O yüzden bu detayları anmak istemiyorum çünkü kaldıramıyorum. Allah razı olsun sağolun. O pisliğe de Allah'ından bulsun demekten başka bir şey yapamıyoruz, şu an cezasını çekiyor zaten.

Araçta 4 kız olduğumuz için korkutmak istemesi lafı biraz da basit kalıyor aslında. Bu bildiğimiz taciz, hiç farkı yok. Bu ülkede kadın araba bile kullanamıyor ne yazık ki. Kendim de araç kullanıyorum her gün bin tane olay. Dava tam kapanmadı henüz yatacağı ceza belli değil ama şu an tutuklu yargılanıyor. Ben elimden geldiğince "şu kadar yıl yatacakmış" lafını duymaya çalışıyorum diğer ayrıntılar konuşulsa ne olacak ki? Ya içerde yatsa ne olacak? Başka canlar yanmayacak belki bir süre ama Halide dönmeyecek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…