• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çözülemeyen tırnak sorunu!

angelsblue

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
14
0
0
Ankara
Merhaba, güzellik salonlarından hoşlanmayan birisi olarak evde tırnak bakımımı kendim yapmak istiyorum; ancak bir türlü beceremiyorum. Tırnak kenarlarımda mutlaka her zaman küçük küçük şeytan tırnakları var. Özellikle törpüledikten sonra iyice artıyorlar.
Manikür yaparken tırnak etlerimi kesmek istemiyorum, FlorMar'ın Goodbye Cuticules diye bir ürünü var onu sürüp hafifçe geriye itmeye çalışıyorum ama yine de hiç güzel ve düzgün görünmüyor...
Tırnaklarımın güzel görünmesi için ne yapmalıyım? Yardımcı olur musunuz...
Teşekkürler şimdiden :kedi:

ben de manikür ve pedikürümü evde kendim yapmaya çalışıyorum...çünkü dışarıda yaptırdığım zaman çok derinden kesiyorlar ve sonucu uzun süren acı ve şeytan tırnağı denen şey oluyor!!evde sıcak suya batikon döküyorum azıcık sonra bekletiyorum makasım var bu manikürcülerin kullandığı; tırnaklarımı geriye doğru itip(çubuk tarzı birşeyle) etrafını derine inmeden dikkatlice kesiyorum...gittiğim kuafördede törpületiyorum(çünkü törpüyü beceremiyorum :() te bu ka ......gayette güzel oluyor

Back