Çözemiyorum

Valla eşiniz her konuda haklı,
çocuk doğalı 2 yıl olmuş neredeyse daha erken diyorsunuz, bence siz çocuğa alışmışsınız ve çalışmak size zor, çocuğu bırakmak korkutucu geliyor. Evet herkes yaşıyor bunu ama bir yerden de başlamanız lazım.
Elbise aldım kuaföre gittim pat 1000tl. Bence çok!

Eşiniz nakit parayla ev almak istiyor ne kadar güzel. Siz kredi oranlarından bihabersiniz sanırım. Bankaların sayfalarına girip kredi faiz oranlarına bakıp eşinize hak vermeniz yarım saatinizi almayacaktır.

Kira ödemiyorsunuz ev küçük misafirlerimi ağırlayamıyorum diyorsunuz. Bu ne demek yahu "misafirlerime yeterince yer yok" nasıl bir şımarıklık. Bir de bu konuları anneniz babanızın yanında tartışmanız da ne kadar ayıp. Adam haklı! Ben hiç sevmem etrafta 3. bir kişi varken tartışmayı.

Akşama gidin de kocanızın bir gönlünü alın, cidden bazen erkek kısmına üzülüyorum yaa. Eşitlikçi, özgür ruhlu kadınlar olalım derken şımarık kezbanlar olup çıkıyoruz.

siz biraz abartmışsınız gibi görünüyor, iş ev vs. meseleler baş başa konuşılması gerekiyor, eşinizin kendine harcamayıp size harcaması da güzel bir davranış aslında, siz işe başlayınca istediğiniz gibi ev alma konusunda eşinize maddi olarak destek olursanız sorun kalmaz gibi duruyor

Bana da eş haklı geldi. Ev istiyorsan bir yolunu bulup çalışman lazım. Ev alınıp sıkıntıya girdiğinde o 1000 tl masrafın 100 tl ye düşerse yine eşine yakınacaksın. Bana yetemiyorsun diye. Şimdiki zamnda tek maaşla geçinmek zor, maaş ne kadar yüksek olursa olsun. Çünkü çift maaşı düşününce insan neden olmasın kafasına giriyor. Eşin de muhtemelen böyle düşünüyor. Sana söylemediği planları varsa ve bu da çalışmana bağlıysa ondan dolayı sana takılıyordur.

Bence haklısın imkanın varken en azından 2 yaşına kadar anne bakmalı eşinizin kazancıda maşallah güzelmiş ne iş yapıyor biraz para birktirin sende işe girince kredi çekersiniz keşke benim kocamda tutumlu olsa her ay konuşuruz tek maaş yaşayalım vadelide olan paranın bile faizini bitirmiş sanki sabancı oğlu artık bıraktım ortak bir büyçe yok çok şanslısınki tutumlu kocan var kimsenin yanında konuşma aile planlarını o sizin özeliniz diye düşünüyorum ev almak hepimizin hayali ne kadar peşinatın var ne kadarlık ev istiyosun en düşük 1.65 faizler en az 20000tlde tapu vs ekstralar oluyor bunun planlanmasını yapın en kısa zamanda gönlünüzden geçen olsun

Fazla alıngansınız ,adamı ev alma baskısı sarmış ,yetersiz hissediyor belli ki kendini stress olmuş ,biraz daha ılımlı olun ,hoş olmamış ailenizin yanında patlaması

Annenin yaninda soylemesinin sakincasi yok bence tabi aralarindaki samimiyeti bilemem ,ama benim suan 2cocukla mumkun degil calismam fakat calismayi cok ozledim herkes bilir ne cok istedigimi (ama esim istemiyo gerek yok niye sabahin korunde kalkip gitcn diyo)yinede annemin yaninda anne sen bak biranne calissin diyo annemde ben sizin cocuklara bakamam canavar gibiler dio halbuki ikisinede bakti yillarca calistim artik kafam kaldirmiyo diyo esimde annemi kizdirmak icin illa bakican diyo yani esine kizma sorun yok dediklerinde bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…