Bende anlamıyorum bu acele niye birde beni sucluyorlar ben bu olayı çok buyutuyormusumHadi kardeşin ayıp olmasın diye gidiyor. Düğünü yapanların aklı yok mu. Yegenleriyle cezalandır bence evine git karantinada kal cocukların corona olsa daha mı iyi
Eşim şu an yanımda diğer yıllar ailemi senede 1 kez gördüğüm için eşim de anlayış gösteriyor bu konudaPardon da cidden şart mı eşinizi bırakıp oraya gitmeniz? Adam sizi bu kadar düşünürken. Oturun eviniz de ya. Cidden ne tuhaf dertler.
Konu başka bir konu olsa kardeşiniz istediğini yapabilir derdim lakin eşiniz çok kibar bir şekilde destek bile olmuş ama şu an eşiniz haklı kesinlikleİyi günler bayanlar öncelikli olarak tarafsız bir bakisa çok ihtiyacım var. Eşimle ikimizde öğretmenimiz zorunlu görev yeri olarak ailemden 13 saat lik uzak bir yerde çalışıyoruz iki kız kardeşiz aileme çok bagliyimdir . Eşim her yıl yaz tatili başlangıcında 2 yasindakinkizimla beni annemlere bırakır yaz tatili dönüşünde alır onun yazın vermesi gereken zorunlu kursları olduğu için tatili yok. Bu yıl covid 19 nedeniyle okullar martta uzaktan eğitime girdi 3 ay market dışında hiç bir yere çıkmadı çok dikkat ettik 1 hafta oldu ailemin yanına geldik eşim virüs konusunda çok hassas bulaşmasında çok korkuyor geldiğimiz 3.günü kız kardeşim arkadaşının insanına gitmek istedi biz biraz bozulduk ama eşim madem gidecek ben götürüp getireyim otobüsler tehlikeli dedi ve kardeşim nikah katıldı bize sadece 10 kişi olacak herkes maske takacak dedi gelince resimlere baktım kimsede maske yok ve 10 kişiden çok fazla kişi var kardeşim şimdi de temmuzun ilk haftasi arkadaşının kınası ve düğünü var ikisinde gidecem diyor düğün farklı bir şehirde. . Eşime söylesem çok bozulacak kesin kavga edicez aileme çok kızgın eşimin Hassas olduğunu biliyorlardı neden düğünü söylediniz diyorum yeni belli oldu diyorlar annem eşimin gereksiz abarttigini düşünüyor sizce ne yapmalıyım kardeşim duğünden dönemden eve gitmek en mantıklı geliyor not : annelerin bulunduğu yer covid 19 bakımından yüksek risk olan bölgelerden biri yani vaka sayısı fazla
Pardon ben yine eşinizi bırakıp gittiniz sandım. Yine de bence kardeşiniz şehir dışından dönmeden siz evinize dönün. Zaten 1 haftadır ordaymışsınız temmuzda gidecek gelecek derken hasret gidermiş olursunuz bence yeter o kadar. Şehir dışına düğüne gidip gelmesi bayağı riskli, o ne yaparsa yapsın, ama siz çocuklarınızı düşünün, yazık yani bulaşsa bin pişman olursunuz.Eşim şu an yanımda diğer yıllar ailemi senede 1 kez gördüğüm için eşim de anlayış gösteriyor bu konuda
Çok teşekkür ederim bende aynı şeyi düşünüyorum eşim kızıma çok düşkün Allah korusun ona bundan dolayı bulaşma vicdan azabi cekerimPardon ben yine eşinizi bırakıp gittiniz sandım. Yine de bence kardeşiniz şehir dışından dönmeden siz evinize dönün. Zaten 1 haftadır ordaymışsınız temmuzda gidecek gelecek derken hasret gidermiş olursunuz bence yeter o kadar. Şehir dışına düğüne gidip gelmesi bayağı riskli, o ne yaparsa yapsın, ama siz çocuklarınızı düşünün, yazık yani bulaşsa bin pişman olursunuz.
Aslında gelmeyi istemiyorduk ama annem çok ağladı torununu ozledigi için çok ısrar etti yani kendimden değil onların israrindan geldikTamam kardeşinin gitmesi yanlış ama siz de başkasının evinde kendi kurallarinizla yaşamak istiyorsunuz. Bu olmaz ki. git kendi evine madem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?