- 14 Mart 2008
- 6.019
- 5.118
-
- Konu Sahibi kelebekmkelebek
Evet hiç almıyordum dediğiniz gibi şimdi ise aynen tarif edemediğim kokular alıyorum ama bu sarımsak kokusu beni mahvetti hayattan soğudum diyebilirim bu kadar mı kötü olur sanki poşetin içinde saklanmış bir yıldır duran bi sarımsak var ama öylesine ağır ki bu koku bütün yiyecekleri yememi engelliyor ve tiksiniyorum umarım kısa sürerBende aynı durumdaydımönce 0 koku sonrasında acayip tat ve kokular
O süreci atlattım ama kötü kokmasada tam tadını alamıyorum yiyeceklerin
Eski tat duyum yok hala
İnşallah düzelir ama o kokular zorda olsa bitiyor
Bendede yumurta tavuk yoğurt heleki çökelek bu kadarmı iğrenç olurEvet hiç almıyordum dediğiniz gibi şimdi ise aynen tarif edemediğim kokular alıyorum ama bu sarımsak kokusu beni mahvetti hayattan soğudum diyebilirim bu kadar mı kötü olur sanki poşetin içinde saklanmış bir yıldır duran bi sarımsak var ama öylesine ağır ki bu koku bütün yiyecekleri yememi engelliyor ve tiksiniyorum umarım kısa sürer
Abim.bu sebeple 3 kilo verdi.Dunyalari yiyen,istahi tavan olan adam su anda aksam eve girmek istemiyor yemej kokusundan.En son sogansiz kofte yaptirmis.Hayattan zevk alamiyorum sadece acliktan olmemek icin yiyorum diyor.Nasil gececek bu tat durumu hic bilmiyorum.Caresi de yok sanirim.
Tat koku sinirlerine hasar veriyormuş vücut onları onarana kadar bizde bunları çekiyoruzAbim.bu sebeple 3 kilo verdi.Dunyalari yiyen,istahi tavan olan adam su anda aksam eve girmek istemiyor yemej kokusundan.En son sogansiz kofte yaptirmis.Hayattan zevk alamiyorum sadece acliktan olmemek icin yiyorum diyor.Nasil gececek bu tat durumu hic bilmiyorum.Caresi de yok sanirim.
Kesinlikle bende öyleyim işte benim gibi yemek yemeyi bu kadar seven biri için çok zorBendede yumurta tavuk yoğurt heleki çökelek bu kadarmı iğrenç olur
Kola ve kavun parfüm içiyormuşum gibiydi ama
Sarımsaksız yemeye çalışın bende soğanda değişik kokuyodu dediğin gibi çürümüş gibiydi
Çökelek hariç diğerlerini yedim iyileşmek için ne yapayım
Ama çökelek gerçekten benim gibi pisboğaz birinin yiyemeyeceği kadar berbattı tarif dahi edemem aldığım tadı
Bunlar geçti bu sefer su kokmaya başladı banyodayken burnum sızlıyodu resmen
Mutfakta çeşmeyi açtığım an koku sarıyodu etrafı
Valla yaşayan bilir çok zormuş
Evet işte tarifi zor ama bunlar o tarife çok yakın çürümüş sarımsak atılmamış yıllanmış çöp gibi yanmış lastik tadı gibi o tadı nerden biliyorsunuz demeyin biliyorum vallaBen galiba delta varyantına yakalandım. Bu anlattıklarınızı Ağustos ayında bende yaşadım. Böyle sanki biri icimde mangal yakmıs yemis icmis bicmis tüm mokunu, cöplügünü pisligini temizlemeden icimden kaybolmus les, cürük kokusuda vasiyetiymis gibi icimde bırakıp gitmis çöp kokmus gibiydi.
Ağlamaktan helak olmustum koku almak istemiyordum. Hatta ara ara bazı kokuları çürük gibi algılıyorum geçmedi.
Bende sabahtan beri daha kahvaltı dahil hiç bişey yemedim yiyemiyorum her yerde aynı koku öğürerek sofradan kalktımAbim.bu sebeple 3 kilo verdi.Dunyalari yiyen,istahi tavan olan adam su anda aksam eve girmek istemiyor yemej kokusundan.En son sogansiz kofte yaptirmis.Hayattan zevk alamiyorum sadece acliktan olmemek icin yiyorum diyor.Nasil gececek bu tat durumu hic bilmiyorum.Caresi de yok sanirim.
Evet bana da dediler sen bozuk yemişsindir ondan öyle diye hayır ya herşey çürük kokuyo hepsi mi bozuk :) inanın bende sevindim yalnız değilmişim ne kadar sürdü bu durumKendimi tek sanıyordum ya
Bide söylenince yediğin bozuktur diyolardı
He bozuk şeyleri ailecek yiyip yiyip zehirlenmiyoruz bizde
Ben Ağustos ayında yaşadım bunu en ağırını daha doğrusu koku tat alma dısında hiçbir belirtim olmadığı icin test yaptırmadım demek ki geçirmisim.Evet işte tarifi zor ama bunlar o tarife çok yakın çürümüş sarımsak atılmamış yıllanmış çöp gibi yanmış lastik tadı gibi o tadı nerden biliyorsunuz demeyin biliyorum vallabende ağladım bu sabah almasam daha iyiydi gerçekten ne kadar sürüyor bu durum peki
Hafif atlatmışsınız demek ki gelmiş geçmiş olsun işin tuhafı benim temaslı olduğum kişilerde böyle şey olmadı bir tek ben bana bulaştıranda da yok kişiye göre farkediyor işteBen Ağustos ayında yaşadım bunu en ağırını daha doğrusu koku tat alma dısında hiçbir belirtim olmadığı icin test yaptırmadım demek ki geçirmisim.
Şu zaman oldu bazı kokuları hala çürük alırım. Özellikle parfüm gerçek kokularını unuttum
Kesinlikle öyle bende ilk zamanlar sarımsak değişik dedim hala anlamadım çürük kokusu aldığımı sonra öyle bir yoğunlaştı ki ağzıma lokma dolanıyorum ağzım da da aynı tat varErkekler yanık lastik kokusu, kadinlar çürük soğan kokusu hissebilirlermiş. Çok tuhaf gelmisti okuyunca. Sizin durumunuz da o herhalde. Gecmis olsun.
Evde su an babam-annem-kardesim ve ben hepimiz aynıyız maalesefHafif atlatmışsınız demek ki gelmiş geçmiş olsun işin tuhafı benim temaslı olduğum kişilerde böyle şey olmadı bir tek ben bana bulaştıranda da yok kişiye göre farkediyor işte
Soğan denememiştim onu da yapayım gerçekten zor bi dönem insan ağzına lokma alamıyor hem tat o tat çürük gibi hem de koku çok değişik hayatımda duymadığım yoğunlukta nane yağını günde 3 kez flaan yapıyorum şimdi soğanı da eklerim teşekkür ederim tavsiyeleriniz için inşallah gelir bir an önceBnde bakır kokusu,aynı sizin anlattığınız gibi kokular alıyordum.Cok zordu o dönem cidden çok rahatız edici.Su anda düzeldi.Bir kac ay oluyor covid olalı.Tuzlu su ile boğaz gargarasi yapın,bir de bilmeden belki faydası olmuştur bana diye düşünüyorum veya olmamıştır ama deneyin yine de,ben sogani çiğ olarak koklamistim bir kaç kere.Iyice kokusunu burnuma çekmiştim.Sonucta koku egzersizi buda gibi düşünmüştüm.Umarim tez zamanda gelir koku algınız.Nane yağı ile devam edin egzersizlere
Yanlış hatırlamıyorsam 2 ay tamamen yoktu tat kokuEvet bana da dediler sen bozuk yemişsindir ondan öyle diye hayır ya herşey çürük kokuyo hepsi mi bozuk :) inanın bende sevindim yalnız değilmişim ne kadar sürdü bu durum