- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.264
-
- Konu Sahibi kelebekmkelebek
Evet malesef aynı sizde de başlamış2 haftayı geçkin süredir yemeklerden alıyordum bu kokuyu ve havadan şimdi kendimde böyle kokuyor gibi hissediyorum acaba sizin dediğiniz gibi mi şimdi aklıma geldi burnumda hep aynı koku duşa giriyorum çıkıyorum yok çürük kokuyorum resmen
Ben oyle oldugunu sanmıyorum. Size oyle geliyordur bence.Evet malesef aynı sizde de başlamışterinizdeki bu koku dısardan fark ediliyor mu? Benim ediliyor sanırım daha doğrusu annem evet dedi ablam hayır edilmiyor dedi. Sizde durum ne? Yani normal bir ter kokusu değil çünkü bu.. bildiğiniz çürük kokusu ona göre dısardan birine sorun ter mi yoksa çürük gibi bir kokumu alıyor sizden. Bu önemli
Ay bilmiyorum canm annem var dedi ama acaba ter kokusunu mu karıstırıyor bilemedim valla ama çok üzülüyorum ya.. ve ayrıca bir arkadaş bahsetti onu kokusu dısardan da algılanıyormus iş yerindeki arkadasları fark etmisBen oyle oldugunu sanmıyorum. Size oyle geliyordur bence.
Simdi evde sadece esime sorabilirim bunu cunku oğlum kucuk ve baska kimse yok. Ama esim de ayni durumda oldugu icin soramıyorum.
Ben kendimden oyle bir koku almiyorum. Sogandaki curuk kokusu da gitti.
Kokulari bozuk aldiginiz için oyle geliyor bence size.
Kardeşim yumurtayı normalde çok severdi kovid olduğunda tiksindi hala sevmiyor migdesi bulaniyormusMerhaba arkadaşlar ,
Ben 18 ekimde delta varyantına yakalanıp 14 gün karantinada kaldım bugüne kadar hiç koku almıyordum geçen çarşambadan beri hafif başladı parfümler soğan kavrulurken gelen koku gibi yalnız ben içinde sarımsak olan herşeyi çürük sarımsak olarak kokusunu alıyorum ve çok ağır mide bulandırıcı olacak şekilde bunun için nane yağı ile egzersiz yapılabileceğini okudum evde var deneyeceğim keşke koku almasaydım diyebilecek kadar sinir bozucu bir koku alıyorum resmen yemek yiyemez oldum. Var mıdır bir fikri olup bana yardımcı olacak teşekkür ederim okuduğunuz için
Gerçekten mi? Ay insallah oyle olmaz bizde de. Ben kendimde bir koku fark etmiyorum. Kokular bayağı duzeldi.Ay bilmiyorum canm annem var dedi ama acaba ter kokusunu mu karıstırıyor bilemedim valla ama çok üzülüyorum ya.. ve ayrıca bir arkadaş bahsetti onu kokusu dısardan da algılanıyormus iş yerindeki arkadasları fark etmis
Ne güzel keşke bnde makarna gevrek yiyebilsem onlarda kokuyor banaAynı haşa geçmedi benim de yemek yapamaz oldum yiyemez oldum şaştım ne yiyeceğimi gerçekten her gün makarna ve patates kızartmasıyla bazen de süt gevrekle ömrüm geçiyor inanın yok yiyemiyorum öyle kötü bir koku ki beni benden alıyor cuma günü KBB randevu aldım gideceğim ama çare olacağını sanmıyorum
Durum hala düzelmedi bende de hem güncelleme yapmış olayım benim de ikizlerim var yemek yapmak işkence gibi oluyor ama mecburuz işte napalım elma şampuan parfüm Türk kahvesi bunlar da kokmaya başladı ve dediğiniz gibi o kötü kokunun da tadını alıyorum yersem.Ne güzel keşke bnde makarna gevrek yiyebilsem onlarda kokuyor bana
20 güne yakın sürdü benim de o pis koku. Üstelik yeni hamileydim ve acayip bulantım varken üstüne o geldi. Keskin kokular koklayım bol bol. Vicks nane yağı karanfil yağı okaliptüs vb. Bana onlar iyi geldiMerhaba arkadaşlar bende Aralık ayında covit oldum aslında nerden baksan 1 ay önce yavaş yavaş başlamış bu durum deodorant kokusuyla ama şimdi anlıyorum parosmi olduğunu.suan had safhada ekmek gevrek soğan elma portakal dismacunu pilav makarna kıyma et mantı lahmacun pide vs nerdeyse hemen hemen herşey çok pis kokuyor ayrıca ağzımda acı çirkin bir tadda var.suan sadece kraker yiyebiliyorum sanırım2.5 yaşında oğlum var yemek yapmak işkence .siz neler yiyebiliyorsunuz gün içinde . Kahve çay bunları da içemiyorum