Covid sonrası çürük kokusu

Yanlış hatırlamıyorsam 2 ay tamamen yoktu tat koku
sonrasındaki bi 5 ay herşey kötüydü sonra yavaş yavaş azaldı bi kötü geldi bi tadını alamadım falan
Hala tam anlamıyla yiyeceklerin tadını alamıyorum ama kötü tat koku gitti
İki ay öncede değişik kokular alıyordum evden 🤣
Bi ara evin holu buram buram zencefil kokuyordu mesela 🤣
Eşime soruyorum ne kokuyo burası diye bişey kokmuyo diyo
Ayyy 5 ay mı demeyin ben erir yok olurum 5 ay da 😅 şu saate kadar sadece bi kase nesfit yiyebildim sütle 3.5 aydır benim de koku yoktu o zaman kötü koku daha mı uzun sürer düz mantıkla :)) umarım sürmez benim tat hemen geldi ama öyle dediğiniz gibi herşeui tam anlamıyla almıyorum mesela lahmacun eski lahmacun değil en bilindik odur ya tadı kokusu yok yani eksik hep birşeyler sabah eşime kahvaltı da sucuk attırdım dolapta ki dayanamıyorum cunkü inanılmaz çürük kokuyor buzdolabı 😅

Ayyy 5 ay mı demeyin ben erir yok olurum 5 ay da 😅 şu saate kadar sadece bi kase nesfit yiyebildim sütle 3.5 aydır benim de koku yoktu o zaman kötü koku daha mı uzun sürer düz mantıkla :)) umarım sürmez benim tat hemen geldi ama öyle dediğiniz gibi herşeui tam anlamıyla almıyorum mesela lahmacun eski lahmacun değil en bilindik odur ya tadı kokusu yok yani eksik hep birşeyler sabah eşime kahvaltı da sucuk attırdım dolapta ki dayanamıyorum cunkü inanılmaz çürük kokuyor buzdolabı 😅
Benimki uzun sürdü çünkü kötü tat geldiğinde bahardı yaz sonuna kadar sürdü
Kişiden kişiye değişir tabiki kimiside tat koku gittikten hemen sonrasında normale dönüyor
İnş. Kısa zamanda atlatırsınız
Ama kokular sürekli değişebilir hazırlıklı olun 😁
Birde benim tat koku normalde çok hassastı en ufak kokuyu anında farkederdim radar gibiydim yani
Ben o halden bu hallere geldim
Şimdi lezzetleri alıyorum ama tam lezzet değil işte daha hafif daha sıradan geliyor
Geçen gün ayranın tam tadını aldım mesela özlemişim vallahi ama o anlık işte sonra yine gidiyo o tam tat 🥺

Benimki uzun sürdü çünkü kötü tat geldiğinde bahardı yaz sonuna kadar sürdü
Kişiden kişiye değişir tabiki kimiside tat koku gittikten hemen sonrasında normale dönüyor
İnş. Kısa zamanda atlatırsınız
Ama kokular sürekli değişebilir hazırlıklı olun 😁
Birde benim tat koku normalde çok hassastı en ufak kokuyu anında farkederdim radar gibiydim yani
Ben o halden bu hallere geldim
Şimdi lezzetleri alıyorum ama tam lezzet değil işte daha hafif daha sıradan geliyor
Geçen gün ayranın tam tadını aldım mesela özlemişim vallahi ama o anlık işte sonra yine gidiyo o tam tat 🥺
Bende öyleydim ikizlerim var mesela altlarını batırdıklarında daha odaya girer girmez anlardım simdi nerde beze burnumu da soksam yok 😅 şu kötü koku gitse önemli değil değişsin razıyım 😀

Merhaba arkadaşlar ,
Ben 18 ekimde delta varyantına yakalanıp 14 gün karantinada kaldım bugüne kadar hiç koku almıyordum geçen çarşambadan beri hafif başladı parfümler soğan kavrulurken gelen koku gibi yalnız ben içinde sarımsak olan herşeyi çürük sarımsak olarak kokusunu alıyorum ve çok ağır mide bulandırıcı olacak şekilde bunun için nane yağı ile egzersiz yapılabileceğini okudum evde var deneyeceğim keşke koku almasaydım diyebilecek kadar sinir bozucu bir koku alıyorum resmen yemek yiyemez oldum. Var mıdır bir fikri olup bana yardımcı olacak teşekkür ederim okuduğunuz için 🌸
1 sene devam etti bende bazı yiyeceklerde özellikle. Kendi terim bile soğan gibi kokuyordu eşime soruyordum durmadan kokuyor muyum diye. Hava bile iğrenç kokuyordu dışarı çıkınca

Ben ekimde corona oldum.1 ay kadar koku alamadim.sonra yerine geldi. 1 ay kadar normaldi her sey.fakat sonra o cürük kokusu başladı ve gitmiyor.her seyden aynı kokuyu alıyorum.berbat bir his

yogunsac dokulmem de oldu.yeni yeni durdu dokulmesi.ama sacımın yarıdan fazlası dokulmustur

Bende öyleydim ikizlerim var mesela altlarını batırdıklarında daha odaya girer girmez anlardım simdi nerde beze burnumu da soksam yok 😅 şu kötü koku gitse önemli değil değişsin razıyım 😀
Aynen inşallah en kısa zamanda kurtulursunuz çok zor bir durum
Benimde kız geçen sene bezliydi
Yavrum hep pişik oldu çünkü 0 koku alıyordum
Bi yandan kötü bozulmuş bir yiyecek olsa farketmeyebilirsin
Bi gaz falan koksa anlamayabilirsin
Çocuğunun kokusunu bile alamıyo insan
Ceza gibi bişey gerçekten

Ben ekimde corona oldum.1 ay kadar koku alamadim.sonra yerine geldi. 1 ay kadar normaldi her sey.fakat sonra o cürük kokusu başladı ve gitmiyor.her seyden aynı kokuyu alıyorum.berbat bir his

yogunsac dokulmem de oldu.yeni yeni durdu dokulmesi.ama sacımın yarıdan fazlası dokulmustur
Çürük kokusu öyle yoğun ki şuan yemek bile yedirmiyor aç geziyorum resmen hiç hoş değil cunkü beslenemiyorım bağışıklığım yerlerde evet evet herşeude aynı koku allahım ne kötü …

Aynen inşallah en kısa zamanda kurtulursunuz çok zor bir durum
Benimde kız geçen sene bezliydi
Yavrum hep pişik oldu çünkü 0 koku alıyordum
Bi yandan kötü bozulmuş bir yiyecek olsa farketmeyebilirsin
Bi gaz falan koksa anlamayabilirsin
Çocuğunun kokusunu bile alamıyo insan
Ceza gibi bişey gerçekten
İnşallah aynen öyle benim cpcuklar da bir iki kez pişik oldu dediğiniz gibi almadığım icin kokuyu haliyle farketmiyorum biz birde geçen ay infulenza olduk ailecek inanılmaz ishaldi çocuklarımın ikiside eşimin dediğine göre tüm eve yayılmış mesela kokusu ben öldür Allah almıyordum 🤦‍♀️

1 sene devam etti bende bazı yiyeceklerde özellikle. Kendi terim bile soğan gibi kokuyordu eşime soruyordum durmadan kokuyor muyum diye. Hava bile iğrenç kokuyordu dışarı çıkınca
Zaten normal şekilde dururken bile burnuma aynı koku geliyor bu kadar uzun sürebileceğini düşünmemiştim ama hani bu çürük kokusu 2 haftaya geçer dersiniz diye bekliyordum 🤦‍♀️😞

Ben de iki ay önce geçirdim 10 gün koku tamamen gitti, geldiğinde eskisi gibi değildi koku almam ama çoğu kokuyu alabiliyordum.

Ben de ilginç olan sevdiğim bütün güzel kokuları alırken, sigara kokusu, çöp kokusu, dışkı kokusu gibi kötü kokuları alamıyordum. Bir süre sonra sigarayı almaya başladım ama bu seferde hiç bilmediğim değişik bir koku geliyordu. Şimdi oda geçti.

Sizin de biran önce geçer umarım, gerçekten zor bir durum.

Zaten normal şekilde dururken bile burnuma aynı koku geliyor bu kadar uzun sürebileceğini düşünmemiştim ama hani bu çürük kokusu 2 haftaya geçer dersiniz diye bekliyordum 🤦‍♀️😞
Benim geçti geçti geri geldi. 1 hafta geçer gibi olduysa sonra geri geldi. 1 senede tamamen düzeldi

Merhaba arkadaşlar ,
Ben 18 ekimde delta varyantına yakalanıp 14 gün karantinada kaldım bugüne kadar hiç koku almıyordum geçen çarşambadan beri hafif başladı parfümler soğan kavrulurken gelen koku gibi yalnız ben içinde sarımsak olan herşeyi çürük sarımsak olarak kokusunu alıyorum ve çok ağır mide bulandırıcı olacak şekilde bunun için nane yağı ile egzersiz yapılabileceğini okudum evde var deneyeceğim keşke koku almasaydım diyebilecek kadar sinir bozucu bir koku alıyorum resmen yemek yiyemez oldum. Var mıdır bir fikri olup bana yardımcı olacak teşekkür ederim okuduğunuz için 🌸
Aynı durumdayım ben hem tadı hem kokuyu çürük et ya da yanmış plastik gibi alıyorum bazen uykumdan bu kokuyla uyanıyorum henüz çözümünü bulamadım ben iki aydır bu haldeyim ve artık çıldırmanın eşiğindeyim konuyu takipteyim

Ben de iki ay önce geçirdim 10 gün koku tamamen gitti, geldiğinde eskisi gibi değildi koku almam ama çoğu kokuyu alabiliyordum.

Ben de ilginç olan sevdiğim bütün güzel kokuları alırken, sigara kokusu, çöp kokusu, dışkı kokusu gibi kötü kokuları alamıyordum. Bir süre sonra sigarayı almaya başladım ama bu seferde hiç bilmediğim değişik bir koku geliyordu. Şimdi oda geçti.

Sizin de biran önce geçer umarım, gerçekten zor bir durum.
Koku alamamam zaten uzun sürdü o zaman yakınıyordum artık alsam diye şimdi de diyprum ki keşke almasaydım böyle koku duyacaksam ne kadar kötü bir durummuş hani basit gibi duruyor dışardan bakılınca ama yaşam kalitesi ciddi anlamda etkileniyor teşekkür ederim inşallah geçer
Benim geçti geçti geri geldi. 1 hafta geçer gibi olduysa sonra geri geldi. 1 senede tamamen düzeldi
Şu kötü koku gitse Aslında kokusuz yaşamaya alışmıştım ama buna alışılacak gibi değil 😞
Aynı durumdayım ben hem tadı hem kokuyu çürük et ya da yanmış plastik gibi alıyorum bazen uykumdan bu kokuyla uyanıyorum henüz çözümünü bulamadım ben iki aydır bu haldeyim ve artık çıldırmanın eşiğindeyim konuyu takipteyim
Evet tat da da var bu durum mesela benim tat duyum covid bitikten hemen sonra geldi eskisi gibi değildi ama bu şekilde de değildi aynı koku tat herşeyde her yiyecekte umarım bir an önce çözüm buluruz ben bugün burada bir arkadaşın yazdığı normal soğanı çiğ olarak 3 kez kokladım 3 kez farklı zamanlar da da nane yağı kokladım bakalım umarım bişeylere faydası olur

Fikri olan varsa diye geldim.
5 aydır koku almıyorum. Bebeğim doğdu onun kokusunu bile çok dua ettiğim bir gecenin sabahında bir kere azıcık aldım.
Bazen koku geliyor gibi oluyor ama çürük meyve yada bozulmuş yemek gibi geliyor. Muzu çok severim normalde asla yiyemiyorum gibi bir çok yiyeceği yarım bırakıyorum.
Nörolojiye gideceğim fırsatını bulduğumda
Name, kekik, lavanta yağı ile pek çok kez koku egzersizi yaptım ama :KK43:

BEn gecirmedim 2 kez test yaptırıdm gecen seneden beri 1 i gecen hafta.Negatif .
Ama benzer les bi koku bende de var.
Hersey sogan kavurması kokuyır😓
Bisey yerken kavrulmus sogan kokusu burnımda🤦🏻‍♀️
Pasta da yesem ,köfte de yesem aynı koku😒
Ben bende sorun var sanmıstm bu konuyu okuyana kadar😱

Merhaba arkadaşlar ,
Çinko kullanımı düzeltiyormuş diye ailemden kullananlar olmuştu. Tat koku alamayan ablam iyileşti bunu bi araştırın doktorunuza danışıp kullanırsınız.

X