Covid sonrası çürük kokusu

Ben özellikle soğan kavrulurken çürük soğan kokusu gibi geliyordu. Çürük az fosillesmis gibi koku.
O çürük kokusu gecti ama soganin kendi kokusu da net olarak gelmiyor hala bana.

2 haftayı geçkin süredir yemeklerden alıyordum bu kokuyu ve havadan şimdi kendimde böyle kokuyor gibi hissediyorum acaba sizin dediğiniz gibi mi şimdi aklıma geldi burnumda hep aynı koku duşa giriyorum çıkıyorum yok çürük kokuyorum resmen
Evet malesef aynı sizde de başlamış:KK43: terinizdeki bu koku dısardan fark ediliyor mu? Benim ediliyor sanırım daha doğrusu annem evet dedi ablam hayır edilmiyor dedi. Sizde durum ne? Yani normal bir ter kokusu değil çünkü bu.. bildiğiniz çürük kokusu ona göre dısardan birine sorun ter mi yoksa çürük gibi bir kokumu alıyor sizden. Bu önemli

Evet malesef aynı sizde de başlamış:KK43: terinizdeki bu koku dısardan fark ediliyor mu? Benim ediliyor sanırım daha doğrusu annem evet dedi ablam hayır edilmiyor dedi. Sizde durum ne? Yani normal bir ter kokusu değil çünkü bu.. bildiğiniz çürük kokusu ona göre dısardan birine sorun ter mi yoksa çürük gibi bir kokumu alıyor sizden. Bu önemli
Ben oyle oldugunu sanmıyorum. Size oyle geliyordur bence.
Simdi evde sadece esime sorabilirim bunu cunku oğlum kucuk ve baska kimse yok. Ama esim de ayni durumda oldugu icin soramıyorum.
Ben kendimden oyle bir koku almiyorum. Sogandaki curuk kokusu da gitti.
Kokulari bozuk aldiginiz için oyle geliyor bence size.

Ben oyle oldugunu sanmıyorum. Size oyle geliyordur bence.
Simdi evde sadece esime sorabilirim bunu cunku oğlum kucuk ve baska kimse yok. Ama esim de ayni durumda oldugu icin soramıyorum.
Ben kendimden oyle bir koku almiyorum. Sogandaki curuk kokusu da gitti.
Kokulari bozuk aldiginiz için oyle geliyor bence size.
Ay bilmiyorum canm annem var dedi ama acaba ter kokusunu mu karıstırıyor bilemedim valla ama çok üzülüyorum ya.. ve ayrıca bir arkadaş bahsetti onu kokusu dısardan da algılanıyormus iş yerindeki arkadasları fark etmis

Merhaba arkadaşlar ,
Ben 18 ekimde delta varyantına yakalanıp 14 gün karantinada kaldım bugüne kadar hiç koku almıyordum geçen çarşambadan beri hafif başladı parfümler soğan kavrulurken gelen koku gibi yalnız ben içinde sarımsak olan herşeyi çürük sarımsak olarak kokusunu alıyorum ve çok ağır mide bulandırıcı olacak şekilde bunun için nane yağı ile egzersiz yapılabileceğini okudum evde var deneyeceğim keşke koku almasaydım diyebilecek kadar sinir bozucu bir koku alıyorum resmen yemek yiyemez oldum. Var mıdır bir fikri olup bana yardımcı olacak teşekkür ederim okuduğunuz için
Kardeşim yumurtayı normalde çok severdi kovid olduğunda tiksindi hala sevmiyor migdesi bulaniyormus

Ay bilmiyorum canm annem var dedi ama acaba ter kokusunu mu karıstırıyor bilemedim valla ama çok üzülüyorum ya.. ve ayrıca bir arkadaş bahsetti onu kokusu dısardan da algılanıyormus iş yerindeki arkadasları fark etmis
Gerçekten mi? Ay insallah oyle olmaz bizde de. Ben kendimde bir koku fark etmiyorum. Kokular bayağı duzeldi.
Gecen cuma balik yemiştik ne pisirirken ne yerken kokusu net gelmedi. Bugun tekrar yedik bugun aldim kokusunu.

Merhaba arkadaşlar bende Aralık ayında covit oldum aslında nerden baksan 1 ay önce yavaş yavaş başlamış bu durum deodorant kokusuyla ama şimdi anlıyorum parosmi olduğunu.suan had safhada ekmek gevrek soğan elma portakal dismacunu pilav makarna kıyma et mantı lahmacun pide vs nerdeyse hemen hemen herşey çok pis kokuyor ayrıca ağzımda acı çirkin bir tadda var.suan sadece kraker yiyebiliyorum sanırım:KK43: 2.5 yaşında oğlum var yemek yapmak işkence .siz neler yiyebiliyorsunuz gün içinde . Kahve çay bunları da içemiyorum

Aynı haşa geçmedi benim de yemek yapamaz oldum yiyemez oldum şaştım ne yiyeceğimi gerçekten her gün makarna ve patates kızartmasıyla bazen de süt gevrekle ömrüm geçiyor inanın yok yiyemiyorum öyle kötü bir koku ki beni benden alıyor cuma günü KBB randevu aldım gideceğim ama çare olacağını sanmıyorum
Ne güzel keşke bnde makarna gevrek yiyebilsem onlarda kokuyor bana

Ne güzel keşke bnde makarna gevrek yiyebilsem onlarda kokuyor bana
Durum hala düzelmedi bende de hem güncelleme yapmış olayım benim de ikizlerim var yemek yapmak işkence gibi oluyor ama mecburuz işte napalım elma şampuan parfüm Türk kahvesi bunlar da kokmaya başladı ve dediğiniz gibi o kötü kokunun da tadını alıyorum yersem.

2 kez KBB doktoruna gittim 15 gün aralıklarla bir tanesi sinüslerimin dolu olduğunu söyledi tomografi çekmişti 1 doz kortizonlu iğne verdi vurundum sprey hap verdi hepsini bitirdim kullandım geçmedi sonra farklı bir doktora gittim o da bu durumun koku almaya başladım dmeek olduğunu zamanla düzeleceğini şuan bir tedavi yönteminin olmadığını ama beynime soğan kokusunu unutturabileceğimğ söyledi herşeyi yapıyorum deniyorum sonuç hep aynı..

Merhaba arkadaşlar bende Aralık ayında covit oldum aslında nerden baksan 1 ay önce yavaş yavaş başlamış bu durum deodorant kokusuyla ama şimdi anlıyorum parosmi olduğunu.suan had safhada ekmek gevrek soğan elma portakal dismacunu pilav makarna kıyma et mantı lahmacun pide vs nerdeyse hemen hemen herşey çok pis kokuyor ayrıca ağzımda acı çirkin bir tadda var.suan sadece kraker yiyebiliyorum sanırım:KK43: 2.5 yaşında oğlum var yemek yapmak işkence .siz neler yiyebiliyorsunuz gün içinde . Kahve çay bunları da içemiyorum
20 güne yakın sürdü benim de o pis koku. Üstelik yeni hamileydim ve acayip bulantım varken üstüne o geldi. Keskin kokular koklayım bol bol. Vicks nane yağı karanfil yağı okaliptüs vb. Bana onlar iyi geldi

X