Covid 😔

Peki ya regliyken nasıl kullancaz biliyomusunuz

Ben de korktum şu an. İkinci geçirişim bize demediler kullanın diye. Kendim alıp içsem mi acaba

9. Gün bitti bugün benim de. Halsizlik, öksürük,burun akıntısı, tat almada sorun var. İlk baştaki gibi kötü değilim ama. Covid Ken bende relg olmuştum insan gerçekten daha duygusal oluyor. Benim de sürekli aglayasim geliyordu

Bende regli iken oldum. Alerjik astım ve doğuştan ritm bozukluğum var. 3 biontech oldum , evde çocukla cebelleşirken bir baktım aaa iyileşmişim. 9. gün negatif çıktı test ki zaten iyiydim. Yorgunluk oldu, sanki ağır spor yapmış hamlamışım gibi oldu ve 3 gece öksürdüm o kadar

Dimi insan dahada panik ve hassaslaşıyor malesef eşim üç gün yatakta kaldı sonra hiçbişey yokmş gibi yedi içti valla.benimde sadece nezle gibi oldu ne ateş ne eklem ağrısı ne baş ağrısı oldu ama o kafadaki hissizlik grip gibi halsizlk çok kötü yapıyor

Ay çok geçmiş olsn gercekten insanda ek hastalklar olunca dahada korkuyo ne güzel atlatmışsınız.işte dediğim gibi ben test yaptrmasam nezleyim dicektim çünkü ateş eklem ağrısı baş ağrısı bişey yoktu bende sonrada böyle halsizlk bitkinlk ter basınca grip gibi panikliyorum.bide benimde immun yetmezliği var yani bağışıklığım yok pıhtılaşmam var tek şansım bağışıklık ilacımı tedavimi aldım 3 gün sonra hastalandım belkide o dahada kötü yapmadı

Bende geçenlerde aynen böyle oldum. Test yaptırmadım ama emindim covid olduğuma. Tam iyileşirken aşırı halsizlik ve moral bozukluğu yaşadım. Arkadaşların dediği gibi aspirin kullandım ama bebe aspirini vardı bizde Birde tuzlu su ile burun spreyi yaptık çok iyi geldi.

Sizede geçmiş olsun ya çok zor atlatmışsınız bende hala ağlanıyom daha çok şükretceğime.
Teşekkür ederim çok zor atlattım ama hamile olmama rağmen psikolojik olarak hiç kendimi düşürmedim nolcak ya grip gibi birşey daha ağır gripler atlattım diye teskin ettim kendimi sizde modunuzu düşürmeyin gelip geçecek deyin

Pıhtılaşma varsa asprin alıyorsunuzdur zaten, bir şey olmaz diye düşünüyorum Ben 2 yıl olursam ölürüm diye düşündüm alerjik astımdan dolayı. Aşı her çıktığında koşarak gittim yaptırdım. Şükür ki aşılarımızı olabildikte böyle tehlikeli bir virüsü kolayca atlattık. Sizde anlattınız bile bence rahat olun

Bız iki çocuk eşim dordumuz de covid geçirdik.
Aynı anlattığin gibiydim ben.
Öksürük artabilir sonradan olursa korkma.
Yani sonradan kötüleşiyor bu normal.
Bu arada ben asisizdim, ve hiç yatmadan iki çocuk baktım.
Mutlaka atlatırsın diye düşünüyorum.
Çok geçmiş olsun

Canim Rabbim kolaylık versin inşallah ben iki kez kovit oldum ilkince vücut agrisi ses kısılması felan olmuştu her yerim agrimisti 10 günden fazla 6.ayda gene oldum ama busefer ilk gün vücut agrisi oldu boğaz larda doluluk felan acile gittim serum takıldı ağrı geçti test vermesen kovit olduğumu anlamazdim normalde de alerjik astım var öksururum sana şunu soyliyecegim en önemli şey morel bunu ben kesinlikle yapamıyorum ama sen morelini iyi tut kovit olduğunu bildiğin için panik oluyorsun biseyin yoksada var gibi geliyor negatif çıksaydı. Bu belirtiler olsada takmayacaktin kafana öyle dusun bide beinim iki seferde adete denk geldi d vitamini al sirkeli su iç c vitamini çinko d vitamini karışımı oluyor ondan kullan bide ben her ihtimale karşı günde iki kez cevizin zarını kaynatıp içtim boğazına burnuna da ilik tuzlu su yap

Benim 9.gün tat koku kaybım olmuştu.

Geçirirken beklediğimden daha iyi geçirmiştim. Ancak hamileydim o sırada erken doğuma sebebiyet verdi. O yüzden covid geçiren herkese kardiyoloji, göğüs hastalıkları muayenesi öneriyorum.

Teşekkür ederim bende ayaktayım hiç yatmadım gece uyumak dışında ama bi an öle oluyorumki düşecek gibi

Çok teşekkür ederim içiyorum sıda eritme c çinko d vit limonlu kekikli sular soğanlı sirkeli salatalar tabi sarımsakta haklısınız piskolojimi ii tutmalıyım

Ben zaten kesinlikle gideceğim ama ilk önce tomografi ve rutin kan tahlillerimede baktıracağım

Kaçıncı gün olduğunu nasıl anlıyorsunuz acaba?
Ben cumartesi gününe kadar sapasağlamdım, evi süpürdüm, yemek yaptım vs. Hiçbir şeyin yoktu. Gece saat 3 gibi ölüyorum diye uyandım, kovid aklıma bile gelmedi, tansiyon filan sandım. Sonrasında pazar gecesine kadar ölü gibi yattım 39 derece ateşle ama dediğim gibi aniden oldu. Dün de test verip pozitif çıktım işte.
Başlangıç cumartesi mıdır acaba?
Pat diye başlar mi böyle anlamadım ki

Teşekkür ederim bende ayaktayım hiç yatmadım gece uyumak dışında ama bi an öle oluyorumki düşecek gibi
Çok normal canım.
Benim toparlanmam 1 ayı bulmuştu, ilk günler hiç yemek yiyemedim sadece sıvı.
Benim tat koku 12. Günde falan gitmişti.
Bir ara bende bir daha hiç eskisi gibi olamicam buraya kadarmış dedim kendi kendime
Ama geçiyor çok şükür.
Ben asisizdim, sen aşıyla daha kolay atlatırsın.
Benim bütün yüzüm, gözlerim ozellikle basım bütün beynim çok ağrıyordu.
Bir kere serum almıştım çok iyi gelmişti.
İmkan buldukca yat dinlen takviyelerini al.
Moralini yüksek tut, geçecek..

Aynen pat diye başlar.
Bence vücutta geziniyor, en zayıf anında vuruyor.
Ben covid olduğumda gece yatana kadar hicbisey yoktu.
Bütün gün kosturdum.
Gece dus aldım yattım, tir tir titremeye başladım deli gibi.
Öyle başladı yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…