• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid 😔

Aynen pat diye başlar.
Bence vücutta geziniyor, en zayıf anında vuruyor.
Ben covid olduğumda gece yatana kadar hicbisey yoktu.
Bütün gün kosturdum.
Gece dus aldım yattım, tir tir titremeye başladım deli gibi.
Öyle başladı yani..
Ben böcek sokması yüzünden 6 paket antibiyotik kullandim. Savaşacak bakteri kalmadı vücutta, virüse gün doğdu belki de.

Zatürre aşımla birlikte 5 tane aşım var 2 sinovc 2 biontek ama son aşımdan 9 ay geçti bide aşılar tutmuyo malesef bende.herkes diyo merak etme gün geçtik atılıyo vücuttan artık fenalaşmazsn ama işte korkuyorum
Aşın
Merhaba arkadaşlar bugün covid olmamın 8. Günü bitmek üzere.ama ben gayet başlarda sadece nezle olduğumu sanmıştım çünkü kulak boğaz kaşıntısı bide hapsuruk oldu bende ama bu iki gündür sanki grip gibi ya ağrım yok çok şükür ama böyle sesimde boğulma bi yorgunluk enerjim tükenmiş çökmüşüm gibi.burnum dolu dolu.sonradan fenalaşırsam diye çok korkuyorum ya.bu şekilde covid olan varmı yoksa kötüleşiyorummu baya mutsuzum regli oldum iyice ağlıcam.
Sinovac hemen tesirini kaybediyor ama biontech' in 6 ay sonunda sadece tesiri zayıflıyor keşke aksatmasaydiniz, korkmayın bunlar normal, regl de olabilmeniz iyi bir emare, geçmiş olsun.

Kaçıncı gün olduğunu nasıl anlıyorsunuz acaba?
Ben cumartesi gününe kadar sapasağlamdım, evi süpürdüm, yemek yaptım vs. Hiçbir şeyin yoktu. Gece saat 3 gibi ölüyorum diye uyandım, kovid aklıma bile gelmedi, tansiyon filan sandım. Sonrasında pazar gecesine kadar ölü gibi yattım 39 derece ateşle ama dediğim gibi aniden oldu. Dün de test verip pozitif çıktım işte.
Başlangıç cumartesi mıdır acaba?
Pat diye başlar mi böyle anlamadım ki
Ben belirti verdiğim günden itibaren sayıyorum. Biz de bir gün önce piknikteydik gayet iyiydim, sabahında boğazım ağrıyordu ateşim vardı. Akşamında test verdim pozitifti.

Pıhtılaşma varsa asprin alıyorsunuzdur zaten, bir şey olmaz diye düşünüyorum 😊 Ben 2 yıl olursam ölürüm diye düşündüm alerjik astımdan dolayı. Aşı her çıktığında koşarak gittim yaptırdım. Şükür ki aşılarımızı olabildikte böyle tehlikeli bir virüsü kolayca atlattık. Sizde anlattınız bile bence rahat olun 😊
Covid kanin yogunlasmasini sağlıyor olabilecek riskler yuzunden aspirin öneriliyor kan eski haline donsun diye. Riske atmamak için 3 ay kullanın diyen var 1 ay diyen var. Anneme yasida olunca doktor direk yazmis 2 kutu. Bendede alerjik astim var bende cok korkmuştum 😊😊😊

Kaçıncı gün olduğunu nasıl anlıyorsunuz acaba?
Ben cumartesi gününe kadar sapasağlamdım, evi süpürdüm, yemek yaptım vs. Hiçbir şeyin yoktu. Gece saat 3 gibi ölüyorum diye uyandım, kovid aklıma bile gelmedi, tansiyon filan sandım. Sonrasında pazar gecesine kadar ölü gibi yattım 39 derece ateşle ama dediğim gibi aniden oldu. Dün de test verip pozitif çıktım işte.
Başlangıç cumartesi mıdır acaba?
Pat diye başlar mi böyle anlamadım ki
Bence 3 gün öncesinden kapmşsındır ya benimde eşim 3 gün boyunca bacaklarım ağrıyo dedi hafiften anlamadık ama sonra pat diye yatağa düştü bigün

Çok normal canım.
Benim toparlanmam 1 ayı bulmuştu, ilk günler hiç yemek yiyemedim sadece sıvı.
Benim tat koku 12. Günde falan gitmişti.
Bir ara bende bir daha hiç eskisi gibi olamicam buraya kadarmış dedim kendi kendime 😂😂
Ama geçiyor çok şükür.
Ben asisizdim, sen aşıyla daha kolay atlatırsın.
Benim bütün yüzüm, gözlerim ozellikle basım bütün beynim çok ağrıyordu.
Bir kere serum almıştım çok iyi gelmişti.
İmkan buldukca yat dinlen takviyelerini al.
Moralini yüksek tut, geçecek..
Malesef aşılarım tutmuyo.ama yormucam kendimi arada evi temizliyom oda wc banyo yani ama pat diye gidiyom

Canim normal kullanican rengliykende her gun 1 tane iciyorsun zaten. Ben riske girmek istemedim, zaten bu hep bilinen birseydi, pandemi başladığından beri söyleniyor.
Teşekkür ederim yoğun kanama olur diye korktum oyüzden bugün reglimin 4. Günü içeyim tekrardan başkayım

Geçmiş olsum en kısa sürede atlatırsınız inşallah 🙏 aşılarım tutmuyor ne demek orasını anlayamadım
Bağışıklık yetmezliği olduğu için bu tür hastalarda aşılar tutmama ihtimali çok yüksek.doktorumuzun bize dediği tutmasa bile en azından ben burdayım diyebilse yeterli 😊

Merhaba arkadaşlar bugün covid olmamın 8. Günü bitmek üzere.ama ben gayet başlarda sadece nezle olduğumu sanmıştım çünkü kulak boğaz kaşıntısı bide hapsuruk oldu bende ama bu iki gündür sanki grip gibi ya ağrım yok çok şükür ama böyle sesimde boğulma bi yorgunluk enerjim tükenmiş çökmüşüm gibi.burnum dolu dolu.sonradan fenalaşırsam diye çok korkuyorum ya.bu şekilde covid olan varmı yoksa kötüleşiyorummu baya mutsuzum regli oldum iyice ağlıcam.
Ayni tarihlerde covide yakalanmisiz .Daha kendime gelemedim.Butun vücudum ağrıyor.Öksuruk,bogaz ağrısı,bağrımda ve sirtimda nefes alirken acı var.Benim de covid ve regl arka arkaya denk geldi.Zor olsa da geçiyor.Vucudu biraz ezip geçiyor.Etrafimdan duyduğum bende de olan öyle hasta oldum bir haftada iyileştim olmuyor.Toparlanmak uzun sürüyor.

Back