Covid 😔

Ben böcek sokması yüzünden 6 paket antibiyotik kullandim. Savaşacak bakteri kalmadı vücutta, virüse gün doğdu belki de.

Aşın
Sinovac hemen tesirini kaybediyor ama biontech' in 6 ay sonunda sadece tesiri zayıflıyor keşke aksatmasaydiniz, korkmayın bunlar normal, regl de olabilmeniz iyi bir emare, geçmiş olsun.

Ben belirti verdiğim günden itibaren sayıyorum. Biz de bir gün önce piknikteydik gayet iyiydim, sabahında boğazım ağrıyordu ateşim vardı. Akşamında test verdim pozitifti.

Covid kanin yogunlasmasini sağlıyor olabilecek riskler yuzunden aspirin öneriliyor kan eski haline donsun diye. Riske atmamak için 3 ay kullanın diyen var 1 ay diyen var. Anneme yasida olunca doktor direk yazmis 2 kutu. Bendede alerjik astim var bende cok korkmuştum

Bence 3 gün öncesinden kapmşsındır ya benimde eşim 3 gün boyunca bacaklarım ağrıyo dedi hafiften anlamadık ama sonra pat diye yatağa düştü bigün

Malesef aşılarım tutmuyo.ama yormucam kendimi arada evi temizliyom oda wc banyo yani ama pat diye gidiyom

Canim normal kullanican rengliykende her gun 1 tane iciyorsun zaten. Ben riske girmek istemedim, zaten bu hep bilinen birseydi, pandemi başladığından beri söyleniyor.
Teşekkür ederim yoğun kanama olur diye korktum oyüzden bugün reglimin 4. Günü içeyim tekrardan başkayım

Geçmiş olsum en kısa sürede atlatırsınız inşallah aşılarım tutmuyor ne demek orasını anlayamadım
Bağışıklık yetmezliği olduğu için bu tür hastalarda aşılar tutmama ihtimali çok yüksek.doktorumuzun bize dediği tutmasa bile en azından ben burdayım diyebilse yeterli

Ayni tarihlerde covide yakalanmisiz .Daha kendime gelemedim.Butun vücudum ağrıyor.Öksuruk,bogaz ağrısı,bağrımda ve sirtimda nefes alirken acı var.Benim de covid ve regl arka arkaya denk geldi.Zor olsa da geçiyor.Vucudu biraz ezip geçiyor.Etrafimdan duyduğum bende de olan öyle hasta oldum bir haftada iyileştim olmuyor.Toparlanmak uzun sürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…