- 18 Mart 2015
- 732
- 498
- 103
- 34
- Konu Sahibi ozgurruzgar
Evt galiba ondan son zamanlardada baya kötü şeyler yaşadım 2 çocuğumda covid dinlenemedimde ondan sanırsamKıyamam korkmayın, geçti artık. Biraz stres yapmışsınız sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evt galiba ondan son zamanlardada baya kötü şeyler yaşadım 2 çocuğumda covid dinlenemedimde ondan sanırsamKıyamam korkmayın, geçti artık. Biraz stres yapmışsınız sadece
Ya sizde iyice kadını korkutacaksınızzaten panik evhamli belliDoktorum bazı insanlarda ilk hafta hiçbirşey yokmuş gibi görünür dedi..ailede tek ağır ben geçirdim..felaket ağrılarım oldu ve eğer hastanelik olursanız kovidlilerde damar yolu zor bulunuyor sakın korkmayın..oradaki damar yolumu açan kişi demişti
Enazından bilsin sonra daha korkacaktırYa sizde iyice kadını korkutacaksınızzaten panik evhamli belli
Sizede çok geçmiş olsun Allahım bu bela hiç bitmicek yaBen de çok ağır geçirdim. Dört beş gün hafif üşütme grip gibiydi, ayakta ve hafifti, covid bile sanmadım. Sonra birden o kadar fenalaştım ki, test yaptırdım covid çıktım. Bir hafta da öyle yattım çok ağır karantina geçirdim. Karantinam yarın bitiyor ve ben toparlanmış değilim.
Benimde 20 günlük bebeğim var lohusayım, ben hafif atlattım çok şükür . Ne hissettiğini en iyi ben anlarım. İnsan iyi olayım bebeğime bakayım diyor. Üzerine üşüttüm şimdi her yanım ağrıyorEvt galiba ondan son zamanlardada baya kötü şeyler yaşadım 2 çocuğumda covid dinlenemedimde ondan sanırsam
Haklısınız valla baya çok zor şeyler yaşadım çünkü artık ya herşeye ağlar oldum korkak oldum vallaYa sizde iyice kadını korkutacaksınızzaten panik evhamli belli
Oyyy Allah bağışlasın çok geçmiş olsunBenimde 20 günlük bebeğim var lohusayım, ben hafif atlattım çok şükür . Ne hissettiğini en iyi ben anlarım. İnsan iyi olayım bebeğime bakayım diyor. Üzerine üşüttüm şimdi her yanım ağrıyor
Sağ olun size de geçmiş olsun. Valla şimdi uçuk atlatma evresindeyim herhâlde. Umarım yine beni yatağa düşürmez. Arada öksürük yine hafiften tutuyor.Sizede çok geçmiş olsun Allahım bu bela hiç bitmicek ya
Öksürük nefes darlığı yoksa bisey olmaz gerçi benim eşimde onlar daha ağır vardı ama yinede iyileşti.Benim ağrılarım çok olmuştu ama parol çok iyi geliyordu.Burnun ne güzel akıyormus benim hep tikaliydi..Geçti gitti şükürHaklısınız valla baya çok zor şeyler yaşadım çünkü artık ya herşeye ağlar oldum korkak oldum valla
Öksürük tek tük var canım.eşim sağolsun çoluk çocuk annem babam kızkardeşlerim nişanlısına kadar bulaştrdı.hepsi benden korkardı benim çok fazla ağır geçirmemden çünkü riskli hastalığım var ama Allaha şükür aralarında en hafif ben geçirince rahatladılar.ama şimdi sabah kalkınca grip gibi kalkıyorum çok şükür biyerim ağrımıyo ateş yok ama işte kendimi soyutlanmış kafam yerinde değilmiş gibi hissediyorumÖksürük nefes darlığı yoksa bisey olmaz gerçi benim eşimde onlar daha ağır vardı ama yinede iyileşti.Benim ağrılarım çok olmuştu ama parol çok iyi geliyordu.Burnun ne güzel akıyormus benim hep tikaliydi..Geçti gitti şükür
Aminnn çok sağolun Allah razıolsınAllahım acil şifalar versin inşallah.
Bu cok normal.Bak biz iki kat çıkıyoz nefes nefese.Insanin eli kolu kalkmıyor...Birazda insan psikolojik olarakta etkileniyor.Gerci ben hiç korkmamiştim kronik hastalığım olmasına rağmen.Moral çok önemli..Bir an önce şifalanın inşaallah..Öksürük tek tük var canım.eşim sağolsun çoluk çocuk annem babam kızkardeşlerim nişanlısına kadar bulaştrdı.hepsi benden korkardı benim çok fazla ağır geçirmemden çünkü riskli hastalığım var ama Allaha şükür aralarında en hafif ben geçirince rahatladılar.ama şimdi sabah kalkınca grip gibi kalkıyorum çok şükür biyerim ağrımıyo ateş yok ama işte kendimi soyutlanmış kafam yerinde değilmiş gibi hissediyorum
Amin sağolasn canımBu cok normal.Bak biz iki kat çıkıyoz nefes nefese.Insanin eli kolu kalkmıyor...Birazda insan psikolojik olarakta etkileniyor.Gerci ben hiç korkmamiştim kronik hastalığım olmasına rağmen.Moral çok önemli..Bir an önce şifalanın inşaallah..
Ampul içsem direk c vitaminde şu hani c çinko propolis olandan içtim baya bıktım limonlu kekikli çay içiomKelle paça icin bol bol .c vitamini d vitamininin köküne dayayin c vitamini ascorbic asit yada lipozomal olsun d vit 1000 lik 4 5 damla alin
Sizede geçmiş olsun ya çok zor atlatmışsınız bende hala ağlanıyom daha çok şükretceğime.Ben gebeliğimde iki defa covit geçirdim ilaç falan da kullanamadım ilki ağır geçti bütün kemiklerim sızlıyordu ağzım burnum tikaliydi bide üstüne hamilelik bulantısı kusmalar vardı yediğimi de çıkarıyordum ama bir şekilde atlattım sizin belirtilerde normal zamanla toparlarsiniz
Benim de bugün 8 .günüm ve regliym dün bitti bebi regli daha çok yordu vallahi..bende ilk 2 gun yuksek ateş oldu ben de c vitamini çinko parol ve b vitamini ve mukovit içiyordum. Bana eşimden geçmişti ona kan sulandirici vermedikleri icin ben de kullanmadım ama ateşim çıkmaya başlayacağı zaman parmaklarında morarma nabzında düşme oldu regl cok yoğun olduğu için once ona yordum.ama artık diz kapağından itibaren uyuşmalar başlayınca doktora gittim d-liner testi yapti ve tam son sınırda cikti coraspin başladık.suan ağrım yok d vitamini çinko c vitamini ve coraspin kullanıyorum sadece nasil anlatsam mutfakdan salona yürüsem sanki bisikletin en son vitesinde tepe tırmanmışım gibi ağrıyor dizlerim .birde ara ara öksürük oluyor ama mukovitC sokturuyor balgam vs kalmıyorAlıyorum canım çok teşekkür ederim bide regliyim ya sanırım oda hormonlardan dolayımıdır ne mutsuz ediyor.malesef bağısıklık yetmezliği hastasıyım elimden geldiğince güçlü durmayada çalışıyorum
Çok geçmiş olsun sizede ya bendede mübarek herşey var.oda var kan pıhtılaşması gebelikleri de coraspirinle iğne kullandım.coraspirinde pozitif olduğumdan beri kullanıyorum ama adetimin 2.günü 2 gündür içmiyorum kanamam çok olur diyeki adetimden 4 gün erken geldi artık coraspirinde mi bilmşyorum napsam içsem kararsız kaldım şimdi.Benim de bugün 8 .günüm ve regliym dün bitti bebi regli daha çok yordu vallahi..bende ilk 2 gun yuksek ateş oldu ben de c vitamini çinko parol ve b vitamini ve mukovit içiyordum. Bana eşimden geçmişti ona kan sulandirici vermedikleri icin ben de kullanmadım ama ateşim çıkmaya başlayacağı zaman parmaklarında morarma nabzında düşme oldu regl cok yoğun olduğu için once ona yordum.ama artık diz kapağından itibaren uyuşmalar başlayınca doktora gittim d-liner testi yapti ve tam son sınırda cikti coraspin başladık.suan ağrım yok d vitamini çinko c vitamini ve coraspin kullanıyorum sadece nasil anlatsam mutfakdan salona yürüsem sanki bisikletin en son vitesinde tepe tırmanmışım gibi ağrıyor dizlerim .birde ara ara öksürük oluyor ama mukovitC sokturuyor balgam vs kalmıyor