Covid 😔

Testin pozitif çıktıktan sonraki 8. Gun mu kaptigini bildigin günden mi. Benim kapali 12. Ateşimin çıkıp testimin pozitif çıkışı 5. Gunum. Testimin pozitif çıktığı gün dahil ilk 3 gun cok kotuydum dedigin gibi bugun birseyim yok gibi oksuruk ve sesim kötü ama gecmis gibi

Ben şu an ikinci covit'imdeyim 4.günü ve bugün tat almam gitti.!
Birbuçuk sene evvel covit olduğumda iki hafta geçmemişti bir iyi bir kötü devam ediyordu. Süreç sinir bozucu. Bazen ölecem mi acaba diyorsun moralsizlikten. Herhalde psikolojik.
Dün canım sıkıldı, en son kendime dedim salla ya ne guzel ote tarafa "babamın yanına giderim" ne olacak en son insan bi şekilde kendini rahatlatiyor

Pozitif çıktığımın 8.günü bitti bugün ama belirti verdiği anı sayarsak gerçi ben nezle oldum sandım 12. Gün oluyo

Sizede geçmiş olsun evet benimde 4.gün gittmişti tat koku öle test vermiştim hatta ben nesle olduğumu düşünerek

Pozitif çıktığımın 8.günü bitti bugün ama belirti verdiği anı sayarsak gerçi ben nezle oldum sandım 12. Gün oluyo
Biz daha o kısma geçemedik canim o zaman ins yine yamultmaz, cunku 1 gun duzeldim diyorum 1 gun geri yatıyorum ogluma bulasti onunla uğraşmaktan ben hastalığı unuttum 2 gundur

Kaynar suya kekik koyun bulunduğunuz yerde dursun nefesinize, burnunuza iyi gelecektir. Mutlaka d vit3 ampul kırın bir parça ekmeğe ağzınıza atın. I da çok iyi gelecektir.

Moralinizi yüksek tutun iyi olacaksınız inşallah.

Biz daha o kısma geçemedik canim o zaman ins yine yamultmaz, cunku 1 gun duzeldim diyorum 1 gun geri yatıyorum ogluma bulasti onunla uğraşmaktan ben hastalığı unuttum 2 gundur
Benimde çocuklarıma bulaştı 2 gün ateş olsdu sonraki günlerde öksürük burun akıntısı

Geçmiş olsun. Benim de 4. günüm bugün. Sanki büyün vücuduma iğneler batıyor çıkıyor, öyle bir acı var. Üzerime giydiğim kıyafetler tenime batıyor gibi.
Parol içince biraz rahatlıyorum ama sonra yine aynı. Geçecek inşallah. Size de acil şifalar dilerim.
O ağlama hissi bana da geliyor bu arada

Çok geçmiş olsun.
Siz hastalandıktan kaç gün sonra çocuğunuzda başladı acaba? Ben de korkuyla bekliyorum. İzole olamadım maalesef, mıtlaka bulaştı ama en azından ben biraz ayaklandıktan sonra onlarda ortaya çıksın diye umuyorum. Tabi gönül istiyor ki hiç bulaşmamış olsun ama çocuklar yanımdan ayrılmıyorlar.

Ben ateşlendikten 2 gun sonrada o ateslendi, beraber uyuyoruz geceleri, sarılıyoruz pek bulaşmama ihtimali yoktu ama annemede bulaştırdım oda aynı şekilde 2 gun sonra ateslendi. Annemle cokta yakin durmadık ama bulastirmisim

Ben bugun iyiydim hicbirseyim yok gibiydi az once basima yine agri girdi, yine kemiklerim ağrımaya başladı.

Bugun 3. Gunu atesi çıktığından beri dun cok kotuydu 6 saat düşüremedim düşürünce cikmadi sukur, az once cikti dustu ilacla, burnu akmaya başladı bugünde
Geçmiş olsun işte öksürükte yapıyo ben bal limon zencefil veriyorum dvit damla c vitamini veriyorum

Çok çok geçmiş olsun, tez zamanda şifa diliyorum. Benim ateşli olduğum gece de oğlum benimle uyumuştu. Sık sık da gelip sarılıyordu tabi o an covid aklımıza gelmemişti. Endişe içinde bekliyorum inşallah olmaz bir şey, çünkü gerçekten bakabilecek dermanım yok.

Sizede çok geçmiş olsun valla insanı piskolojk olarak çok etkiliyo ya.

Çok cabuk bulaşıyoki omicron mu ne o öle bulaşıyomış çabuk ve sanırsam cabuk belirti veriyomuş.eşim işte bana bende anneme babama çocuklarıma kızkardeşlerime ve kızkaredeşimin nişanlısına hepimiz 2 gün arayla düştük

Geçmiş olsun işte öksürükte yapıyo ben bal limon zencefil veriyorum dvit damla c vitamini veriyorum
Bende taze zencefil bile sıkıp iciriyorum, ne bulduysak yapiyoruz vitamin kullanıyoruz.
Ins bulaşmaz diycem ama bu varyantta bulaşıyor malesef. Digerleri bulasmiyordu

Biran önce hepimiz iyilesiriz ins, 3 ay coraspirin öneriliyor, kanda pıhtılaşma yaptığı için beyne pıhtı atmasin, kalp krizi vs diye. Ben iciyorum korktum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…