- 3 Kasım 2011
- 1.348
- 3.130
- 333
- Konu Sahibi gizemelllaa
Bizde ates ilk biraz olmustu ama sonra normale dondu.oksuruk de cok fazla degil az var su anda.Eşiniz de oksijen oranı düşerken devam eden öksürük ve ateş var mıydı peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde ates ilk biraz olmustu ama sonra normale dondu.oksuruk de cok fazla degil az var su anda.Eşiniz de oksijen oranı düşerken devam eden öksürük ve ateş var mıydı peki
Çok geçmiş olsun bende devam eden öksürük yok ateş yok ama nefes darlığı diye adlandırdığım derin nefes alamama durumum beni biraz strese sokuyor . Eşim kızıyor nefes alamama durumu değil bu sen kendi kendine yapıyorsun biraz rahat ol diyor . Kusura bakmayın bu yüzden sordum . Ara sıra derin nefes çektiğinde göğsüm genişliyor rahatlıyorum bu durumun üstünde durdukça arttığını hissediyorum psikolojikmen oluyor diyorum sonra kendime yani yaklaşık olarak koku almam gittiğinden beri bu durumu yaşıyorum bugün 6 gün . Ben stresten yapıyorum büyük ihtimalle bir de aşırı midem de gaz oluşumu mevcut bu da etkiliyor olabilirBizde ates ilk biraz olmustu ama sonra normale dondu.oksuruk de cok fazla degil az var su anda.
Yani psikolojik de olabilir ama oksijen degerinizi olcun bakalim oximeter cihazi varsa.esimin de 6 ya da 7. gun deger dusmeye basladi.90’nin altina dusuyorsa hastaneye basvurun oksijen verilmesi lazim.esimin eve oksijen cihazi getirdigimiz halde dusmeye devam ediyordu.doktor gelecekti eve ona soyledik durumu hemen hastaneye gidin benim yapabilecegim birsey yok dedi.hastanedeÇok geçmiş olsun bende devam eden öksürük yok ateş yok ama nefes darlığı diye adlandırdığım derin nefes alamama durumum beni biraz strese sokuyor . Eşim kızıyor nefes alamama durumu değil bu sen kendi kendine yapıyorsun biraz rahat ol diyor . Kusura bakmayın bu yüzden sordum . Ara sıra derin nefes çektiğinde göğsüm genişliyor rahatlıyorum bu durumun üstünde durdukça arttığını hissediyorum psikolojikmen oluyor diyorum sonra kendime yani yaklaşık olarak koku almam gittiğinden beri bu durumu yaşıyorum bugün 6 gün . Ben stresten yapıyorum büyük ihtimalle bir de aşırı midem de gaz oluşumu mevcut bu da etkiliyor olabilir
Eşinizde ne gibi rahatsızlıklar oluyordu değer düşmeye başladığında biraz aktarabilir misinizYani psikolojik de olabilir ama oksijen degerinizi olcun bakalim oximeter cihazi varsa.esimin de 6 ya da 7. gun deger dusmeye basladi.90’nin altina dusuyorsa hastaneye basvurun oksijen verilmesi lazim.esimin eve oksijen cihazi getirdigimiz halde dusmeye devam ediyordu.doktor gelecekti eve ona soyledik durumu hemen hastaneye gidin benim yapabilecegim birsey yok dedi.hastanede
87 olculdu ve hemen yatis yapildi.yarin bes gun olacak daha bugun yavas yavas oksijen almayi birakmaya basladi.ihmal edilecek bir hastalik degil Allah kimsenin basina vermesin.cok gecmis olsun.
Cok halsiz ve biraz hizli nefes alma disinda gorunurde bir sikinti yoktu.biz oximeter aletiyle devamli takip ettik.ordaki degeri takip ederek hastaneye geldik hemen.Eşinizde ne gibi rahatsızlıklar oluyordu değer düşmeye başladığında biraz aktarabilir misiniz
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için, allah acil şifalar versin hepimize bir an önceCok halsiz ve biraz hizli nefes alma disinda gorunurde bir sikinti yoktu.biz oximeter aletiyle devamli takip ettik.ordaki degeri takip ederek hastaneye geldik hemen.
Merhaba benimde 10. Ayina giricek koku gelmedi hala ozel bir sey yaptinizmi geri gelmesi icin ben nr yapacagimi bilmiyorum cok kotu bir sey.Geçmiş olsun.Benim ilk covid olduğumda 10 gün sonra koku gitti ve yeni geldi sayılır.8 ay oldu.Cidden çok zor.Ev tansa ruhunuz duymuyor
Şimdi yine covid oldum.Tekrar gitmesin diye dua ediyorum
Benimde 9 ay bittiYok bir şey yapmadımMerhaba benimde 10. Ayina giricek koku gelmedi hala ozel bir sey yaptinizmi geri gelmesi icin ben nr yapacagimi bilmiyorum cok kotu bir sey.
Cok ilginc yaa. Bugun ilk asimi oldum onunla geri gelir diye umid ediyorum ama cok kotu bir sey . Sert seylerle uyariyorum burnumu tutun kolonyasi Turk kahvesi vb. Seylerle.Benimde 9 ay bittiYok bir şey yapmadım
Ben bir daha covid oldum.Hiç bir değişiklik olmadıCok ilginc yaa. Bugun ilk asimi oldum onunla geri gelir diye umid ediyorum ama cok kotu bir sey . Sert seylerle uyariyorum burnumu tutun kolonyasi Turk kahvesi vb. Seylerle.
Aaa gercektenmi cok gecmis olsun.Biz bir daha olmadik kendimizide korumadigimiz halde hemde.Ben bir daha covid oldum.Hiç bir değişiklik olmadı
Sağ ol canımAaa gercektenmi cok gecmis olsun.Biz bir daha olmadik kendimizide korumadigimiz halde hemde.
Gecmis olsun kimin tat ve koku bir senede geldi benim 10 ay oldu hala gelmedi.ev yansa hissetmeyecegim o derece5.gün gitti 2 haftada tat koku geldi ama bazı tatlar berbattı. 1 senede geldi onlarda. Ha kokuda aslında tam gelmedi mesela yemek yanıyordu yanına gidince anlıyordum
Benim işte. Evet yemeğin dibi tutuyordu yanına gidince alıyordum kokuyuGecmis olsun kimin tat ve koku bir senede geldi benim 10 ay oldu hala gelmedi.ev yansa hissetmeyecegim o derece
Cok gecmis olsun bende 10 aydir yok hala hic birseyBenim işte. Evet yemeğin dibi tutuyordu yanına gidince alıyordum kokuyu