• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid olduğunuz zaman koku kaybı ne zaman yaşandı?

Benim tam kacinci günde gitti bilmiyorum. Oncesinde 1 hafta bas agrisi yasamistim ama benim tat koku gidince gidip test yaptirdim, pozitif cikti. Ateş vs başka bir belirti olmadığı için tam olarak şu zamanda covid oldum da diyemiyorum. Ama 15 gün içinde tüm tat ve koku geri gelmişti.

Benimde 5 6 gününde gitmiştiii ve sonra yavaş yavaş 1 haftada geldi çok şükür yoksa sinirimden ağladım çok kötü koku ve tad alamamak yemejten hiçbirsey anlamıyordum ve yemek yapınca koku soğan kokusu bile alamıyordum baya baya agır bi grip geçirdim sadece
Eşimin hiç tad ve koku gitmedi ama sadece bell ve sırt ağrısı geçirdi hep çok şükürki atlattık seninki gittimi gelmedimiki :KK43:
joum bende haziranda koku ve tat kaybı yaşadım ama bir yadan fazla gelemdi acaba o arada ben korona mı oldum

• Şaşırdım
Reactions: Jou
Çay kaşığının ucu kadar suya koyup içiyorum.Midenize ve rahatlamanıza iyi gelir.
Özel bir soru sorabilir miyim?İstemezseniz cevap vermeyin🤗Aşı olmuş muydunuz?
Koku kimisinde hemen geliyor belki sizinde hemen gelir stres yapmayın🤗
Malesef aşı olmamıştım olsaydım diyorum ama bunu söylemek için korona olduktan sonra biraz mantıksız 😊 Tam eşimle olacağız dediğimiz hafta korona olduk . Vermiş olduğunuz tavsiyeyi uygulayacağım midem için çok teşekkür ederim

Malesef aşı olmamıştım olsaydım diyorum ama bunu söylemek için korona olduktan sonra biraz mantıksız 😊 Tam eşimle olacağız dediğimiz hafta korona olduk . Vermiş olduğunuz tavsiyeyi uygulayacağım midem için çok teşekkür ederim
Buna rağmen hafif geçirmişsiniz çok şanslısınız🤗😍
Rabbim tekrar yaşatmasın😊

Ben de 12. Gunumdeyim.tahmini 5 ya da 6. gun tat koku gitti tamamen.esimde gitmedi ama onun da oksijen orani dusmeye basladigi icin hastaneye yatirildi.hala da hastanedeyiz bes gundur.
psikolojim cok bozuldu hic birseyin kokusunu alamamak cok kotu gercekten.su an az az koku gelmeye basladi sukurler olsun ama daha tam degil.Allahim herkese acil sifa versin cok zor bu hastalik.
Eşiniz de oksijen oranı düşerken devam eden öksürük ve ateş var mıydı peki

joum bende haziranda koku ve tat kaybı yaşadım ama bir yadan fazla gelemdi acaba o arada ben korona mı oldum
anlamadanda olabilirsin kuzu belki çok hafifle öyle atlatmış olursun minnoşuummm
annemde grip olmuştu amaa sürekli limon yedi limon içtii
belkide annemde anlamadan atlamış bile olabilirr

bende 3 gün halsizdim soğuk terleme vardı sonra o geçti tat koku almadım uzun süre
vuuuu olmuş olabilirsin korona kimsede bilmeden atlatabiliyorr sen çok hafif atlatmış olabilirsin ha
hatta antikorlumuydun değilmiydin hastanede test yaptırabiliyosun sonradanda belli oluyomuş bide o
evde birtek senmi öyleydin

vuuuu olmuş olabilirsin korona kimsede bilmeden atlatabiliyorr sen çok hafif atlatmış olabilirsin ha
hatta antikorlumuydun değilmiydin hastanede test yaptırabiliyosun sonradanda belli oluyomuş bide o
evde birtek senmi öyleydin
o süreçte teyzem korona olmuştu ama doktorlar zatürre diyordu herkes hasta oldu sırayla annem ben kardeşlerim teyzem atlattıktan sonra test yapıldı tekrar koronaymış

• Şaşırdım
Reactions: Jou
o süreçte teyzem korona olmuştu ama doktorlar zatürre diyordu herkes hasta oldu sırayla annem ben kardeşlerim teyzem atlattıktan sonra test yapıldı tekrar koronaymış
demekkii çabuk atlatamadıı siz baya hafif atlattınızz cano
demekki size geçtiii siz hafif atlattınız kolay kolay koku kaybın olmaz çünkü korona olmadan

Back