• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid olduğunuz zaman koku kaybı ne zaman yaşandı?

Çok geçmiş olsun Şuan kovid misiniz kaçıncı günündesiniz
Teşekkür ederim😊
Test yapalı 3 gün oldu.Benim ameliyatım vardı ondan test yaptırdım.Pozitif çıktı.Aslında 10 gündür hafif belirtiler vardı.Ama hafif olunca covid diye düşünmedim.Ondan tam günü bilmiyorum.Tahminim 10 gün oldu🤷🏻‍♀️
Koku ve tat gitmedi🤲🏻İnşaallah gitmez🤦🏻‍♀️Yeni geldi sayılır.

hehhhh bakkk tamda benim yaptıklarımı yapmıssın ceviz fındık fln ıhlamur
şuan pozitifmisiniz :KK43:
Evet Şuan pozitifim . Kendimi çok bunalttım belki kolay atlatıyorum ama psikolojikmen beniçok etkiledi hiç bişeyim yokken nefes darlığı denir mi bilmiyorum ama çoğu zaman derin nefesimi alamadım ara ara panik atak geçiririm önceden de şu anda panik atak geçirdiğimi düşünüyorum ara sıra bunalıyorum çok . Midem ve bağırsaklarım çok aşırı gaz yapıyor hazımsızlık da beni daralttı . Bende hassas bağırsak mide sendromu var stres hemen etkiliyor

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Evet Şuan pozitifim . Kendimi çok bunalttım belki kolay atlatıyorum ama psikolojikmen beniçok etkiledi hiç bişeyim yokken nefes darlığı denir mi bilmiyorum ama çoğu zaman derin nefesimi alamadım ara ara panik atak geçiririm önceden de şu anda panik atak geçirdiğimi düşünüyorum ara sıra bunalıyorum çok . Midem ve bağırsaklarım çok aşırı gaz yapıyor hazımsızlık da beni daralttı . Bende hassas bağırsak mide sendromu var stres hemen etkiliyor
Karbonatlı su içmeyi denediniz mi🤗
Stres yapmayın çok şükür iyiymişsiniz.Panik tapılacak bir durum yok.Gelip geçecek inşaallah🤗
Kaçıncı gününüz😊

• Beğen
ahhhh canummm birşey yok korkulcak birşey yokk
bende ilkgün şoka girdim sonra alıştım alışıyorsun stres etmee odanda tv varmı
boş boş duruncada odada insana darallık geliyorr bıkkınlık vuruyorr
seni çok iyi anlıyorum
hiç te stres yapılcak birşey değilll sakin oll
kaç günün şuan

Karbonatlı su içmeyi denediniz mi🤗
Stres yapmayın çok şükür iyiymişsiniz.Panik tapılacak bir durum yok.Gelip geçecek inşaallah🤗
Kaçıncı gününüz😊
Çok çok şükür iyim . İnsan stres olunca ne yaparsa kendine yapıyor.Koku ve tat 4 Ağustos gitti 2 3 gün sonra tat geri geldi ama koku henüz gelmedi . Karbonatlı su nasıl yapıyorsunuz ve İngiliz karbonatı mı.

ahhhh canummm birşey yok korkulcak birşey yokk
bende ilkgün şoka girdim sonra alıştım alışıyorsun stres etmee odanda tv varmı
boş boş duruncada odada insana darallık geliyorr bıkkınlık vuruyorr
seni çok iyi anlıyorum
hiç te stres yapılcak birşey değilll sakin oll
kaç günün şuan
Yaaa o kadar iyi geldi ki iyi ki buraya yazmışım sormuşum . Sizde paylaştınız yaşadıklarınızı çok teşekkür ederim. Bir daha sizlere de uğramasın bizlerden de geçip gtisin inşallah 🙏🏻 ben eşimle karantinadayım Şuan eşimle evdeyiz rahatız açıkçası ama çocuğumuz olduğu için stres oldum çok . Geçen hafta 4 Ağustos da koku gitti işte hastalığın 4 5 günü gidiyor diyorlar genelde öyleyse ben 10 Cu günündeyim sanırım

• Muhteşem
Yaaa o kadar iyi geldi ki iyi ki buraya yazmışım sormuşum . Sizde paylaştınız yaşadıklarınızı çok teşekkür ederim. Bir daha sizlere de uğramasın bizlerden de geçip gtisin inşallah 🙏🏻 ben eşimle karantinadayım Şuan eşimle evdeyiz rahatız açıkçası ama çocuğumuz olduğu için stres oldum çok . Geçen hafta 4 Ağustos da koku gitti işte hastalığın 4 5 günü gidiyor diyorlar genelde öyleyse ben 10 Cu günündeyim sanırım
Nedemek canım beniimm :KK68:
olsunn gelecek tad geldi biraz dedin o zaman gelirr kokuda merak etme
inşallahh birdaha uğramazz bize eşiminde işyerinden kaptı o kaptığı gibi banada geçtii
çocuk olunca tabii biraz zorlanıyorr ama olsun atlatıcaksın inşallaahh
aile hekimden aradılarmı kaç gün karantina önerdiler peki?
çocuğun kaç yaşında :(

Çok çok şükür iyim . İnsan stres olunca ne yaparsa kendine yapıyor.Koku ve tat 4 Ağustos gitti 2 3 gün sonra tat geri geldi ama koku henüz gelmedi . Karbonatlı su nasıl yapıyorsunuz ve İngiliz karbonatı mı.
Çay kaşığının ucu kadar suya koyup içiyorum.Midenize ve rahatlamanıza iyi gelir.
Özel bir soru sorabilir miyim?İstemezseniz cevap vermeyin🤗Aşı olmuş muydunuz?
Koku kimisinde hemen geliyor belki sizinde hemen gelir stres yapmayın🤗

• Beğen
Ben de 12. Gunumdeyim.tahmini 5 ya da 6. gun tat koku gitti tamamen.esimde gitmedi ama onun da oksijen orani dusmeye basladigi icin hastaneye yatirildi.hala da hastanedeyiz bes gundur.
psikolojim cok bozuldu hic birseyin kokusunu alamamak cok kotu gercekten.su an az az koku gelmeye basladi sukurler olsun ama daha tam degil.Allahim herkese acil sifa versin cok zor bu hastalik.

Ben de 12. Gunumdeyim.tahmini 5 ya da 6. gun tat koku gitti tamamen.esimde gitmedi ama onun da oksijen orani dusmeye basladigi icin hastaneye yatirildi.hala da hastanedeyiz bes gundur.
psikolojim cok bozuldu hic birseyin kokusunu alamamak cok kotu gercekten.su an az az koku gelmeye basladi sukurler olsun ama daha tam degil.Allahim herkese acil sifa versin cok zor bu hastalik.
Çok geçmiş olsun🤗

Nedemek canım beniimm :KK68:
olsunn gelecek tad geldi biraz dedin o zaman gelirr kokuda merak etme
inşallahh birdaha uğramazz bize eşiminde işyerinden kaptı o kaptığı gibi banada geçtii
çocuk olunca tabii biraz zorlanıyorr ama olsun atlatıcaksın inşallaahh
aile hekimden aradılarmı kaç gün karantina önerdiler peki?
çocuğun kaç yaşında :KK43:
3 buçuk yaşında kızım eşimle aynı zamanlar hastalandık aslında aramızda 3 4 gün var yoktur . Eşime 15 gün ben biraz daha geç test verdiğim için benim izole sayım daha fazla nerdeyse 20 gün diyebilirim

• Beğen
Çok çok geçmiş olsun allahım bir an önce şifa versin .

3 buçuk yaşında kızım eşimle aynı zamanlar hastalandık aslında aramızda 3 4 gün var yoktur . Eşime 15 gün ben biraz daha geç test verdiğim için benim izole sayım daha fazla nerdeyse 20 gün diyebilirim
evett aynenn banada öyle ettiler eşim korona olunca 3 gün sonar bana ettiler testiii
sonra iş uzadıı bize dahaa çok uzadı şahsenn

çook geçmiş olsunn yaa :(
allah biran önce şifalar versin inşallahhh

Back