Covid olduğunuz zaman koku kaybı ne zaman yaşandı?

Benim tam kacinci günde gitti bilmiyorum. Oncesinde 1 hafta bas agrisi yasamistim ama benim tat koku gidince gidip test yaptirdim, pozitif cikti. Ateş vs başka bir belirti olmadığı için tam olarak şu zamanda covid oldum da diyemiyorum. Ama 15 gün içinde tüm tat ve koku geri gelmişti.

joum bende haziranda koku ve tat kaybı yaşadım ama bir yadan fazla gelemdi acaba o arada ben korona mı oldum

Reactions: Jou
Malesef aşı olmamıştım olsaydım diyorum ama bunu söylemek için korona olduktan sonra biraz mantıksız Tam eşimle olacağız dediğimiz hafta korona olduk . Vermiş olduğunuz tavsiyeyi uygulayacağım midem için çok teşekkür ederim

Buna rağmen hafif geçirmişsiniz çok şanslısınız
Rabbim tekrar yaşatmasın

Eşiniz de oksijen oranı düşerken devam eden öksürük ve ateş var mıydı peki

joum bende haziranda koku ve tat kaybı yaşadım ama bir yadan fazla gelemdi acaba o arada ben korona mı oldum
anlamadanda olabilirsin kuzu belki çok hafifle öyle atlatmış olursun minnoşuummm
annemde grip olmuştu amaa sürekli limon yedi limon içtii
belkide annemde anlamadan atlamış bile olabilirr

bende 3 gün halsizdim soğuk terleme vardı sonra o geçti tat koku almadım uzun süre
vuuuu olmuş olabilirsin korona kimsede bilmeden atlatabiliyorr sen çok hafif atlatmış olabilirsin ha
hatta antikorlumuydun değilmiydin hastanede test yaptırabiliyosun sonradanda belli oluyomuş bide o
evde birtek senmi öyleydin

vuuuu olmuş olabilirsin korona kimsede bilmeden atlatabiliyorr sen çok hafif atlatmış olabilirsin ha
hatta antikorlumuydun değilmiydin hastanede test yaptırabiliyosun sonradanda belli oluyomuş bide o
evde birtek senmi öyleydin
o süreçte teyzem korona olmuştu ama doktorlar zatürre diyordu herkes hasta oldu sırayla annem ben kardeşlerim teyzem atlattıktan sonra test yapıldı tekrar koronaymış

Reactions: Jou
o süreçte teyzem korona olmuştu ama doktorlar zatürre diyordu herkes hasta oldu sırayla annem ben kardeşlerim teyzem atlattıktan sonra test yapıldı tekrar koronaymış
demekkii çabuk atlatamadıı siz baya hafif atlattınızz cano
demekki size geçtiii siz hafif atlattınız kolay kolay koku kaybın olmaz çünkü korona olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…