- Konu Sahibi gizemelllaa
-
eşim korona olunca 3 sonra bana test ettiler yanii ama belliydi zaten belirtilerimde vardııSenin ve eşinin kaç gün dü canım kaç gün fark vardı
joum bende haziranda koku ve tat kaybı yaşadım ama bir yadan fazla gelemdi acaba o arada ben korona mı oldumBenimde 5 6 gününde gitmiştiii ve sonra yavaş yavaş 1 haftada geldi çok şükür yoksa sinirimden ağladım çok kötü koku ve tad alamamak yemejten hiçbirsey anlamıyordum ve yemek yapınca koku soğan kokusu bile alamıyordum baya baya agır bi grip geçirdim sadece
Eşimin hiç tad ve koku gitmedi ama sadece bell ve sırt ağrısı geçirdi hep çok şükürki atlattık seninki gittimi gelmedimiki
Malesef aşı olmamıştım olsaydım diyorum ama bunu söylemek için korona olduktan sonra biraz mantıksızÇay kaşığının ucu kadar suya koyup içiyorum.Midenize ve rahatlamanıza iyi gelir.
Özel bir soru sorabilir miyim?İstemezseniz cevap vermeyinAşı olmuş muydunuz?
Koku kimisinde hemen geliyor belki sizinde hemen gelir stres yapmayın
Buna rağmen hafif geçirmişsiniz çok şanslısınızMalesef aşı olmamıştım olsaydım diyorum ama bunu söylemek için korona olduktan sonra biraz mantıksızTam eşimle olacağız dediğimiz hafta korona olduk . Vermiş olduğunuz tavsiyeyi uygulayacağım midem için çok teşekkür ederim
Eşiniz de oksijen oranı düşerken devam eden öksürük ve ateş var mıydı pekiBen de 12. Gunumdeyim.tahmini 5 ya da 6. gun tat koku gitti tamamen.esimde gitmedi ama onun da oksijen orani dusmeye basladigi icin hastaneye yatirildi.hala da hastanedeyiz bes gundur.
psikolojim cok bozuldu hic birseyin kokusunu alamamak cok kotu gercekten.su an az az koku gelmeye basladi sukurler olsun ama daha tam degil.Allahim herkese acil sifa versin cok zor bu hastalik.
Amin aminnnn kimselere uğramasın inşalllah Allah herkesi korusunBuna rağmen hafif geçirmişsiniz çok şanslısınız
Rabbim tekrar yaşatmasın
anlamadanda olabilirsin kuzu belki çok hafifle öyle atlatmış olursun minnoşuummmjoum bende haziranda koku ve tat kaybı yaşadım ama bir yadan fazla gelemdi acaba o arada ben korona mı oldum
bende 3 gün halsizdim soğuk terleme vardı sonra o geçti tat koku almadım uzun süreanlamadanda olabilirsin kuzu belki çok hafifle öyle atlatmış olursun minnoşuummm
annemde grip olmuştu amaa sürekli limon yedi limon içtii
belkide annemde anlamadan atlamış bile olabilirr
vuuuu olmuş olabilirsin korona kimsede bilmeden atlatabiliyorr sen çok hafif atlatmış olabilirsin habende 3 gün halsizdim soğuk terleme vardı sonra o geçti tat koku almadım uzun süre
o süreçte teyzem korona olmuştu ama doktorlar zatürre diyordu herkes hasta oldu sırayla annem ben kardeşlerim teyzem atlattıktan sonra test yapıldı tekrar koronaymışvuuuu olmuş olabilirsin korona kimsede bilmeden atlatabiliyorr sen çok hafif atlatmış olabilirsin ha
hatta antikorlumuydun değilmiydin hastanede test yaptırabiliyosun sonradanda belli oluyomuş bide o
evde birtek senmi öyleydin
demekkii çabuk atlatamadıı siz baya hafif atlattınızz canoo süreçte teyzem korona olmuştu ama doktorlar zatürre diyordu herkes hasta oldu sırayla annem ben kardeşlerim teyzem atlattıktan sonra test yapıldı tekrar koronaymış
değil mi ben hep dedim bizimkiler yok dedi kuzenlerim hepsi test verdi çıkmadıdemekkii çabuk atlatamadıı siz baya hafif atlattınızz cano
demekki size geçtiii siz hafif atlattınız kolay kolay koku kaybın olmaz çünkü korona olmadan
negatifmi sen yaptırıdnmı testtdeğil mi ben hep dedim bizimkiler yok dedi kuzenlerim hepsi test verdi çıkmadı
yok canım yaptırmadımnegatifmi sen yaptırıdnmı testt
atlattın zatennyok canım yaptırmadım
bizimkilere yaptırıyım dedim ama zaten geçti dediler 15 günde evdeydik yaptırmadıkatlattın zatenn
O zaman yaptırsanda yaptırmasanda aynıı 15 gün evdeydinizz karantinanıda böyle bilmedenbizimkilere yaptırıyım dedim ama zaten geçti dediler 15 günde evdeydik yaptırmadık
öyle vallah neyse zararım olmadı kimseyeO zaman yaptırsanda yaptırmasanda aynıı 15 gün evdeydinizz karantinanıda böyle bilmeden
tamamlamış oldun
hahaha evett tam zamanına denköyle vallah neyse zararım olmadı kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?