- 30 Nisan 2020
- 101
- 36
- 18
- 31
- Konu Sahibi gizemelllaa
-
Teşekkür ederim çok geçmiş olsunYanlış hatırlamıyorsam 4. veya 5. günde gitmişti benim.
Sağ olun.Teşekkür ederim çok geçmiş olsun
Benim de geçen hafta çarşamba günü koku ve tat gittiBenimde 5 6 gününde gitmiştiii ve sonra yavaş yavaş 1 haftada geldi çok şükür yoksa sinirimden ağladım çok kötü koku ve tad alamamak yemejten hiçbirsey anlamıyordum ve yemek yapınca koku soğan kokusu bile alamıyordum baya baya agır bi grip geçirdim sadece
Eşimin hiç tad ve koku gitmedi ama sadece bell ve sırt ağrısı geçirdi hep çok şükürki atlattık seninki gittimi gelmedimiki
aaa tad geldiyse koku da yavaş yavaş gelirr merak etme o zamannBenim de geçen hafta çarşamba günü koku ve tat gitti
Şuan hala koku gelmedi ama tat alıyorum tat gittikten 2 3 gün sonra geri geldi. Bende hastalığın kaçıncı gününde olduğumu hesap etmeye çalışıyorum. Psikolojik olarak çok kötü oluyor insan .
aaa tad geldiyse koku da yavaş yavaş gelirr merak etme o zamann
ama psikilojikmen insan gerçekten kafayı yiyorr ister sitemez ağlıyorsunn
zencefilli zerdeçallı yoğurt ye hergü
evett bide ball koy onu yazmayı unuttumÇok sağol inşalllah Allah’ın izniyle. Zencefil zerdeçal aynı anda mı yoğurda koyuyorsun
Bir kaç gün içinde fark etmeden gitmişti ama ben bitki çayı çok içtim ve kendime iyi baktım 5 gun falan sonra geldi hemenkaçıncı gününüz de koku ve tat kaybınız gitti?
Teşekkür ederim zencefil her gün ıhlamur içinde kullanıyorum bal ile beraber ama zerdeçal hiç kullanmadım . Yoğurt genelde sarımsak beraberimde tükettim. Kekik çayı vsevett bide ball koy onu yazmayı unuttum
zencefil zerdeçal biraz ball
yoğurta koy karıştırr çok faydalıı
2 yemek kaşığı yoğurt yeter zatenn baharatlarıda 1.5 çay kaşığı
Benim Şuan hala gelmedi tat geldi ama koku beklediğim için psikolojikmen gelmiyor galibaBir kaç gün içinde fark etmeden gitmişti ama ben bitki çayı çok içtim ve kendime iyi baktım 5 gun falan sonra geldi hemen
koku için koku terapisi ve egzersizleriBenim de geçen hafta çarşamba günü koku ve tat gitti
Şuan hala koku gelmedi ama tat alıyorum tat gittikten 2 3 gün sonra geri geldi. Bende hastalığın kaçıncı gününde olduğumu hesap etmeye çalışıyorum. Psikolojik olarak çok kötü oluyor insan .
koku için koku terapisi ve egzersizleri
yapın ben öyle geri
getrdim kokumu
Saol canim cevizin içinde ki ortadaki zari kaynatmistim saracoglu tarifi netten bakın akciğerleri iyi geliyormusBenim Şuan hala gelmedi tat geldi ama koku beklediğim için psikolojikmen gelmiyor galibasabah kalkıp ilk işim koku gelmiş öi diye bakmak oluyor. Çok geçmiş olsun size de bu arada
hehhhh bakkk tamda benim yaptıklarımı yapmıssın ceviz fındık fln ıhlamurTeşekkür ederim zencefil her gün ıhlamur içinde kullanıyorum bal ile beraber ama zerdeçal hiç kullanmadım . Yoğurt genelde sarımsak beraberimde tükettim. Kekik çayı vs
Ceviz içi zarı da öksürük için kullandım . Buraya gelip bakanlar için faydalı olur en azından işe yaradığını da gördüm. Şuan bitsin diye günleri sayıyorum çoğu gitti azı kaldı diye Ümit ediyorum.
Geçmiş olsun.Benim ilk covid olduğumda 10 gün sonra koku gitti ve yeni geldi sayılır.8 ay oldu.Cidden çok zor.Ev tansa ruhunuz duymuyorBenim de geçen hafta çarşamba günü koku ve tat gitti
Kesinlikle bende yapıyorum her sabah . İnşallah geçecektir bir an önce Allah tüm hastalara şifa versin hiç kolay değil psikolojikmen çökertiyorSaol canim cevizin içinde ki ortadaki zari kaynatmistim saracoglu tarifi netten bakın akciğerleri iyi geliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?