- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
Sürekli uyuyor ve iştahı hiç yok değil mi?icinde ates oluyor. Yine halsiz dustu ne yapmam.gerekiyor bilmiyorim ilacin tesiri gecince boyle oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sürekli uyuyor ve iştahı hiç yok değil mi?icinde ates oluyor. Yine halsiz dustu ne yapmam.gerekiyor bilmiyorim ilacin tesiri gecince boyle oluyor
icinde ates oluyor. Yine halsiz dustu ne yapmam.gerekiyor bilmiyorim ilacin tesiri gecince boyle oluyor
Ara ara iyi oluyor bilmiyorum ya ne yapsak arada derede kaldİkna olmuyosa olmasın o korkudan ve hastalıktan bilemiyor arayın 112 yi çağırın
İyi olursa iyileşir geri eve gelir sorun yok kiAra ara iyi oluyor bilmiyorum ya ne yapsak arada derede kald
Yok pskojk olarak korkmayın diye dedim.Bende bazen tedirgin oluyorum burnum akınca rahatlıyorum :)olsun yada olmasın ben gene temkınlıyım sorun burda grip ve burun akıntısı degılkı
Cigerlere geçti elden bişey gelmez gibi düşünmeyin.Bu hastalıgın en büyük tedavisi vitamin ve en etkilisi su.Ben aşırı su içtigimden cigerlerime inmedi ama arkadasımın cigdrlerinde vardı suyla temizledi.turşu yedim sarımsagı ekmek içine koyup tüm yuttum pekmez aldm yemek kasıgı zencefil bal karışımı yedim öksürüge iyi geliyor.bunlarda bagısıklık düşmesinde virüs yayılmasın diye.Yani bol suyla cigerleri temizleyip vitamin ve besinlerlede vücudu diri tutucazAllah razi olsun su ictikce balgam geliyor yada bal yedikce falan Insallah nefesi duzelir biraz gözunu acti ama nefes alirken yine zorlaniyo gecermi acaba cigerler temizlenirmi ne olur dua edin bize de annem iyilessin
Bayılıyorsa herhangi panik atak vs yoksa hastaneye götürünEvet bayılıyomuş okuyunca üzüldüm ya acaba oksijensizlikten mi bayılıyo
Panik atak olmasa nolur adını duymak korkmaya yetiyoBayılıyorsa herhangi panik atak vs yoksa hastaneye götürün
Ciğerlerine mi siçramisti arkadasinizin tamamenmi kaplamisti. Nefes almada zorlandi mi arkadasiniz. Allahim insallah Allahin izni ile iyi olucak dua etmekten baska elimden birsey gelmiyor.Cigerlere geçti elden bişey gelmez gibi düşünmeyin.Bu hastalıgın en büyük tedavisi vitamin ve en etkilisi su.Ben aşırı su içtigimden cigerlerime inmedi ama arkadasımın cigdrlerinde vardı suyla temizledi.turşu yedim sarımsagı ekmek içine koyup tüm yuttum pekmez aldm yemek kasıgı zencefil bal karışımı yedim öksürüge iyi geliyor.bunlarda bagısıklık düşmesinde virüs yayılmasın diye.Yani bol suyla cigerleri temizleyip vitamin ve besinlerlede vücudu diri tutucaz
Evet ya psikolojik olarak yıkıldımYok pskojk olarak korkmayın diye dedim.Bende bazen tedirgin oluyorum burnum akınca rahatlıyorum :)
Evet şuan iyi anneniz nasıl oldu?Ciğerlerine mi siçramisti arkadasinizin tamamenmi kaplamisti. Nefes almada zorlandi mi arkadasiniz. Allahim insallah Allahin izni ile iyi olucak dua etmekten baska elimden birsey gelmiyor.