- 11 Nisan 2007
- 84.857
- 493.737
- 1.223
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lütfen annenizi hemen hastaneye yatırın.Ciğere inmiş neden bekliyorsunuz:/ evde düzelmez ciğere inince.İkna edin.Annem bugun ilacla gözunu acabildi dune gore iyi ama nefes alirken halen zorlaniuor duzelirmi kötüye gidermi daha cok ya. Nefes alirken iki gogsunun ortasi agriyor.
Kaçıncı günü bugünAnnem bugun ilacla gözunu acabildi dune gore iyi ama nefes alirken halen zorlaniuor duzelirmi kötüye gidermi daha cok ya. Nefes alirken iki gogsunun ortasi agriyor.
Çok geçmiş olsun bonus rabbim şifa versin annenizeAnnem pozitif çıktığı gün ilaca başladığı halde ciğerlerine indi şu an hastanede baya sıkıntısı var evde kaldığı 2 gün için pişmanız.
Hastanın söz hakkı olamaz bu durumda tecrübe etmiş oldum onu dinlemeyin o korkudan diyor öyle arayın 112 yi alıyor onlar gelip
Amiin çok sağol bütün hepsine inşallah.Çok geçmiş olsun bonus rabbim şifa versin annenize
Her ciğere inmiş vakayı hastaneye almıyorlar eşim zatürre olmasına rağmen evde tedavi olacak dendi çünkü ciğere inmesinden ziyade nefes almada güçlük çekildiği zaman hastaneye alıyorlarLütfen annenizi hemen hastaneye yatırın.Ciğere inmiş neden bekliyorsunuz:/ evde düzelmez ciğere inince.İkna edin.
Babamı bu yüzden kaybettik
Teşekkür ederim bizim geldi geçti inşallah darısı şifa bekleyen tüm kullarına zor bir hastalık hem bedenen hem psikolojik açıdanAmiin çok sağol bütün hepsine inşallah.
Sanada geçmiş olsun
Her ciğere inmiş vakayı hastaneye almıyorlar eşim zatürre olmasına rağmen evde tedavi olacak dendi çünkü ciğere inmesinden ziyade nefes almada güçlük çekildiği zaman hastaneye alıyorlar
Biz 3 kez eşim için ambulans çağırdık hastaneye götürdüler nefes sıkıntısı çekiyordu ama satürasyonu 95 ti ağrılarından öyle zannediyordu eşim galiba her defasında eve geri gönderildi
15 gün sonra hala ateşi düşmemesi sebebi ile yatış yapıldı Buda yine ciğerlerinden dolayı değil kanında ki enfeksiyondan ve kanda ki ciddi pıhtılaşmadan ötürü yattı
Çok değişik bi hastalık
Bende atlattım biliyorum.Konu sahibinin annesi baygınlık geçiriyormuş,bu normal değil.Nefes de de sıkıntısı varmış.Her ciğere inmiş vakayı hastaneye almıyorlar eşim zatürre olmasına rağmen evde tedavi olacak dendi çünkü ciğere inmesinden ziyade nefes almada güçlük çekildiği zaman hastaneye alıyorlar
Biz 3 kez eşim için ambulans çağırdık hastaneye götürdüler nefes sıkıntısı çekiyordu ama satürasyonu 95 ti ağrılarından öyle zannediyordu eşim galiba her defasında eve geri gönderildi
15 gün sonra hala ateşi düşmemesi sebebi ile yatış yapıldı Buda yine ciğerlerinden dolayı değil kanında ki enfeksiyondan ve kanda ki ciddi pıhtılaşmadan ötürü yattı
Çok değişik bi hastalık
Basiniz sagolsun kaç yaşındaydı babanız koah mi mi vardiLütfen annenizi hemen hastaneye yatırın.Ciğere inmiş neden bekliyorsunuz:/ evde düzelmez ciğere inince.İkna edin.
Babamı bu yüzden kaybettik
Bende atlattım biliyorum.Konu sahibinin annesi baygınlık geçiriyormuş,bu normal değil.Nefes de de sıkıntısı varmış.
Evet sürekli takip edilip en ufak sıkıntıda 112 aranmalı ben her defasında öyle yaptımBende atlattım biliyorum.Konu sahibinin annesi baygınlık geçiriyormuş,bu normal değil.Nefes de de sıkıntısı varmış.
Sağolun.73 yaşında,hayır koah yoktu ama diyabet hastasıydı ve yaşından dolayı ilaç kullanamadı,birde konu sahibinin annesi gibi hastaneyi istemediği için hep iyiyim demiş bize son bir iki gün artık kötü olduğunu söyledi,üstelik öksürük bile yoktu ama ciğeri tamamen kaplamış virüsBasiniz sagolsun kaç yaşındaydı babanız koah mi mi vardi
Mekanı cennet olsunSağolun.73 yaşında,hayır koah yoktu ama diyabet hastasıydı ve yaşından dolayı ilaç kullanamadı,birde konu sahibinin annesi gibi hastaneyi istemediği için hep iyiyim demiş bize son bir iki gün artık kötü olduğunu söyledi,üstelik öksürük bile yoktu ama ciğeri tamamen kaplamış virüs
Biliyorsun babamın hastaneye yatma sebebi baygınlık geçirip başını çarpmasıydı,ordan öğrendik zaten ciğerin bittiğiniEvet bayılıyomuş okuyunca üzüldüm ya acaba oksijensizlikten mi bayılıyo
Ateş varsa ondan da bayılır,babamın ateştendiEvet bayılıyomuş okuyunca üzüldüm ya acaba oksijensizlikten mi bayılıyo
su iciriyoruz da cok halsizlik coküyor. verdiler kullandik bugun. sicak havlu yumusatirmiKaçıncı günü bugün
Benim ciğerlerime hiç inmedi iki kez tomografi çektirdim göğsüm sırtım çok ağrıyordu
1.5 ay oldu yeni yeni geçti ağrılarım
Göğsünü sırtını sıcak tutun ateşi yoksa iki havluyu cildi yakmayacak şekilde iyice ısıtıp sırta ve göğüse karşılıklı koyun
Bolca su içsin
Birde kan sulandırıcı verdiler mi annenize
icinde ates oluyor. Yine halsiz dustu ne yapmam.gerekiyor bilmiyorim ilacin tesiri gecince boyle oluyorAteş varsa ondan da bayılır,babamın ateştendi
Evet sürekli takip edilip en ufak sıkıntıda 112 aranmalı ben her defasında öyle yaptım
Bu arada başınız sağolsun rabbim sizlere sabır versin
Amin,sağolunMekanı cennet olsun
İkna edin 112 yi arayınicinde ates oluyor. Yine halsiz dustu ne yapmam.gerekiyor bilmiyorim ilacin tesiri gecince boyle oluyor