• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid olanlar bakabilirmisiniz

Bu

Bu ara da ben de ilaç kullanmadım.aksamlari bı tane parol içtim ve sabahları da mide koruyucu aldıktan sonra normal aspirin içtim 7-8 gün sadece iki üç günde katarin ictim
ilaclara basladik ama faydasi olurmu bilmiyorum annemim cigerlerine sicramis korkuyorum cok

Benim babam da direk akciğerlere nüksederek hastalandı sonucu emarda çıkmıştı. 3. günü ilaçları getirdiler kullandı ama ağrıdan ve iştahı kapandığı için düzgün beslenemedi 10 gün geçip daha kötü olunca hastaneye yatırdık. Orda daha iyi tedavi uyguluyorlar belki psikolojik olarak zordur ama bedenen iyileştikçe kendini daha iyi hisseder anneniz de. Bence geciktirmeyin bir an önce hastaneye yatsın, iyileşme süreci hızlanır
Tamm canim.bugn konusucam ikna edicem olmuyor evde bakimla sanirim.iyilestiremicez

ilaclara basladik ama faydasi olurmu bilmiyorum annemim cigerlerine sicramis korkuyorum cok
Korkma canım Allahın izniyle geçer. Benm eniştemin de öyle ciğerlerine sıcradı pıhtı yapmış kan sulandırıcı verdiler 3 ay boyunca kullanması için. Hastaneye yatmadı. Halsizlik çok oluyo evet iyileşsek bile 1. 5ay oldu ara ara sanki öyleymişim gibi hissediyorum tamamen atması 3 5 ayı buluyomus . Sen tıkanma filan öksürük yoksa tedirgin olma. Benm annem de diyabet hastası bende onda cok korkmuştum cok rahatsızlanmıstı kusuyodu hep yemek yiyemiyodu dogru durust ama 2. Haftadan sonra rahatlıyorlar siz de 10. Gundeymişssiniz sonlardasınız Allahım izniyle atlatır korkmayın.

gecmiş olsun, dua edin diyorsunuz dua edelim evet ama annenizin evde dualar ile iyi olması çok zor. Akciğeri kaplamış diyorsa dr ambulansı arayın ve doktorlara emanet edin. Pişmanlık yaşamayın

Korkma canım Allahın izniyle geçer. Benm eniştemin de öyle ciğerlerine sıcradı pıhtı yapmış kan sulandırıcı verdiler 3 ay boyunca kullanması için. Hastaneye yatmadı. Halsizlik çok oluyo evet iyileşsek bile 1. 5ay oldu ara ara sanki öyleymişim gibi hissediyorum tamamen atması 3 5 ayı buluyomus . Sen tıkanma filan öksürük yoksa tedirgin olma. Benm annem de diyabet hastası bende onda cok korkmuştum cok rahatsızlanmıstı kusuyodu hep yemek yiyemiyodu dogru durust ama 2. Haftadan sonra rahatlıyorlar siz de 10. Gundeymişssiniz sonlardasınız Allahım izniyle atlatır korkmayın.
cigerlerini enfeksiyon kapmis istahi da yok

nefesi daralmassa iyilesir insallah ama nefesi yavas alinca soun yok ama boyle hizli hareket edince falan zorliyo cikmiyo

nefesi daralmassa iyilesir insallah ama nefesi yavas alinca soun yok ama boyle hizli hareket edince falan zorliyo cikmiyo
Bol bol dinlensin canım iştahı yok ama elinden geldiğince sogan sarımsak limon yedir inan iyi gelicektir. Benm kayınpederim kanser hastası o bile atlattı. İlaçlar agır geliyorsa kullanmasın zaten 10.gundeymiş çok rahatsızlanırsa hastaneye götürün ama sanmıyorum düzelir 3 5 gune . İlaçlar ilk 2 gun kullanılmalıymıs yanlıs bilgi veriliyor

Biz ailecek atlattık yarımız ayakta yarımız yatakta atlattık cok şükür geçti.

Kaynar suya 20,30 damla kekik yağı damlatıp buharını içine çeksin ciğerini temizlemeye yardımcı olur. Rabbim şifalar versin

Ilaclarin etkisi ile iyi olurum belki diyor gitmek istemiyor korkuyor hastahaneye gidince daha kotu olucam diye.
İhmal etmeyin biz şuan covidiz ve ben her dakika bebeğimin nefesini dinliyorum acaba ciğerde hırıltı var mi diye ilaçlar için geç kalmış oksijeninin seviyesi nasıl bence yatış yapılmalı

Allah acil şifalar versin inşallah. Ev yapımı yogurt verin bol bol meyve yedirin. Sarımsak sogan özellikle onları diri diri yedirin. Suyu kaynatıp içine limon atın demleyip içirin. zorlu Bi süreç bende geçirdim ama ilaç kullanmadım hiçbi şekilde. Baygınlık geçirecek duruma gelmedim. İalç kullandıktan sonra öyle olduysa ilaç yan etki yapmış da olabilir. Dikkat edin ilaçları veriyolar ama herkeste aynı etki etmiyor. Bende nefes darlığı çektim sabah uykumdan uyandıracak şekilde.
sizin gögsünüzde tutukluk oldumu ben nefes alirken sanki gogsumde bi tutukluk var derin nefes alamiyorim

Bu hastalıkta pskoloji cok önemli.Hasta gibi hissetmemeli kendini.Sizde hissettirmemelisiniz.Cigerlerinin temizlemesi için günde en az iki litre su içmeli.ben bi sabah bir aksam limonlu su içtm birde karamürverli vitamin günde birkere içmeli.Sabah kahvaltısını cok iyi yapmalı düzenli beslenmeli.Yemek istemese bile zorla yemeki yedikçe iyileşecek yemedikçe kötüleşir.Geçmiş olsun inşallah biran evvel düzelir ❤️

bızım burun akıntımız olsa kendımı hastanede buluyorum cümkü korkuyorum bu iletten. sız ölen sayısı cogaldı vakalar cok etrafımdakı cogu insan pozıtıf ve ölenlerde oldu ambulansı arayın ve gelıp alsınlar annenızı sonra pişmanlık yasamayın.
Covidde burun akıntısı olmuyor.Akıyorsa griptir.Tıkanıyorsa cocid olma ihtimali vardır

Son olarak doktora gitme sebebi şu oluyor.Eğer öksürürken ya da nefes alıp verirken gögsüne birşeyler batıyorsa o zaman hastaneye yatmalı

Bu hastalıkta pskoloji cok önemli.Hasta gibi hissetmemeli kendini.Sizde hissettirmemelisiniz.Cigerlerinin temizlemesi için günde en az iki litre su içmeli.ben bi sabah bir aksam limonlu su içtm birde karamürverli vitamin günde birkere içmeli.Sabah kahvaltısını cok iyi yapmalı düzenli beslenmeli.Yemek istemese bile zorla yemeki yedikçe iyileşecek yemedikçe kötüleşir.Geçmiş olsun inşallah biran evvel düzelir ❤️
Allah razi olsun su ictikce balgam geliyor yada bal yedikce falan Insallah nefesi duzelir biraz gözunu acti ama nefes alirken yine zorlaniyo gecermi acaba cigerler temizlenirmi ne olur dua edin bize de annem iyilessin

sizin gögsünüzde tutukluk oldumu ben nefes alirken sanki gogsumde bi tutukluk var derin nefes alamiyorim
Evet sürekli değil ara ara oldu . Bide namaz kılarken cok oluyodu koronayken. Şimdi de arada oluyor çok yorulduğumda yurudugumde. Tam olarak vucut atmış degil 1.5 ay oldu. Etkisi 3 5 ay sürüyor diyorlar arada sırada tıkanıklıgım oluyo dediğim gibi . Uyanırken direk mide bulantısı genizde tuhaf igrenç Bi koku bunlar bitmiş değil.

Annem bugun ilacla gözunu acabildi dune gore iyi ama nefes alirken halen zorlaniuor duzelirmi kötüye gidermi daha cok ya. Nefes alirken iki gogsunun ortasi agriyor.

Evet sürekli değil ara ara oldu . Bide namaz kılarken cok oluyodu koronayken. Şimdi de arada oluyor çok yorulduğumda yurudugumde. Tam olarak vucut atmış degil 1.5 ay oldu. Etkisi 3 5 ay sürüyor diyorlar arada sırada tıkanıklıgım oluyo dediğim gibi . Uyanırken direk mide bulantısı genizde tuhaf igrenç Bi koku bunlar bitmiş değil.
benim iki gundur var bide istahsizlik var normalde 15 gun once atlatmistim. iki gundur nefesimi derinden alamiyorim gogsumde sertlik oluyor ya

Back