İyi olur inşallah Allah şifa versin.propolis, turşu limon suyu ve bol bol tukrtsin birde iyi beslenmesi lazım sebze ağırlıklı et suları tabi protein de almaliAnnem diyabet hastasi. 10 gundur evde hasta ilk baslarda grip gibi geldi 7 den sonra annemi zorladi evde baygin gibi kendinden geciyordu. Sitma geliyordu vucuduna. Bugun 10.gun ilaclara bugun basladik cok korkuyoruz doktor dedi cigerlerini kaplamis tamamen ilaclarini kullansin kotu olursa nefes alamama gibi hastahenye yatis yaptirin. Biraz sanki aksam gozunu acti ama yine halsiz
Oglen bugun bayginlik gecirdi elimden birsey de gelmiyor. Bu kadar halsizlik olmasi normalmi Babam bi yerden agliyor Kardesim bi yerden ben de icimden agliyorum kimsenin moreli dusmesin diye. Ne olur bana iyi olcak deyin cigerlerine nuksetmis beni cok korkutuyor ya ilerlerse ya nefes cikmazsa cok korkuyorum iyilesen var mi boyle olupta?
Ilaclarin etkisi ile iyi olurum belki diyor gitmek istemiyor korkuyor hastahaneye gidince daha kotu olucam diye.Hastahaneye yatışı yapılsın bence daha ne bekliyorsunuz ki?
Onlari aldik ama yagli seyler yiyemiyr istahi.yok zorla veriyoruzİyi olur inşallah Allah şifa versin.propolis, turşu limon suyu ve bol bol tukrtsin birde iyi beslenmesi lazım sebze ağırlıklı et suları tabi protein de almali
Moral önemli uzuldugunuzu belki etmeyinIlaclarin etkisi ile iyi olurum belki diyor gitmek istemiyor korkuyor hastahaneye gidince daha kotu olucam diye.
Az yağlı yemekler yapın ve sık sık beslensin.yakin zamanda atlattım bende limon suyu çok tükettim ve limonlu açık cay.acili sarımsaklı soğanlı yemekler yedim ve mandalina tükettim prasa da çok iyiOnlari aldik ama yagli seyler yiyemiyr istahi.yok zorla veriyoruz
Hastanede antikor tedavisi uygularlar iyi gelirAz yağlı yemekler yapın ve sık sık beslensin.yakin zamanda atlattım bende limon suyu çok tükettim ve limonlu açık cay.acili sarımsaklı soğanlı yemekler yedim ve mandalina tükettim prasa da çok iyi
Canım pişman olmayın ilerde neden dinledik diye. Anneler malesef yine evdekileri düşünüyor ve istemiyor yatisi. Hiç beklemeyin. Burda komşumuzu kaybettik aman atlatırım evde durqyim dedi dedi 1 hafta yaşamadı. Bunu sizi üzmek için değil anneniz için iyileşmesi için beklemeyin diye söylüyorum. Acil şifalar cok geçmiş olsunIlaclarin etkisi ile iyi olurum belki diyor gitmek istemiyor korkuyor hastahaneye gidince daha kotu olucam diye.
Bu ara da ben de ilaç kullanmadım.aksamlari bı tane parol içtim ve sabahları da mide koruyucu aldıktan sonra normal aspirin içtim 7-8 gün sadece iki üç günde katarin ictimOnlari aldik ama yagli seyler yiyemiyr istahi.yok zorla veriyoruz
Bence hata ediyorsunuz. Zaten ilaç tedavisi için geç kalmışsınız bari bunda geç kalmayın. Baygınlık geçirmiş kadın daha ne olsunIlaclarin etkisi ile iyi olurum belki diyor gitmek istemiyor korkuyor hastahaneye gidince daha kotu olucam diye.
Basladik ilac tedavisine insallah iyiye gider ne olur dua edin bizeBence hata ediyorsunuz. Zaten ilaç tedavisi için geç kalmışsınız bari bunda geç kalmayın. Baygınlık geçirmiş kadın daha ne olsun
Yok öksuruk ama cok halsiz sanirim oda enfeksiyondan kaynakli cigerlerine inmis korkuyoruz cok ne olur bize dua edinÖksürük var mı annenizde. O da önemli ciğerlere inince sadece tıkanma olmaz öksürük de olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?