• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid olanlar bakabilirmisiniz

Sanem0907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
1.607
737
123
33
Annem diyabet hastasi. 10 gundur evde hasta ilk baslarda grip gibi geldi 7 den sonra annemi zorladi evde baygin gibi kendinden geciyordu. Sitma geliyordu vucuduna. Bugun 10.gun ilaclara bugun basladik cok korkuyoruz doktor dedi cigerlerini kaplamis tamamen ilaclarini kullansin kotu olursa nefes alamama gibi hastahenye yatis yaptirin. Biraz sanki aksam gozunu acti ama yine halsiz
Oglen bugun bayginlik gecirdi elimden birsey de gelmiyor. Bu kadar halsizlik olmasi normalmi Babam bi yerden agliyor Kardesim bi yerden ben de icimden agliyorum kimsenin moreli dusmesin diye. Ne olur bana iyi olcak deyin cigerlerine nuksetmis beni cok korkutuyor ya ilerlerse ya nefes cikmazsa cok korkuyorum iyilesen var mi boyle olupta?

Annem diyabet hastasi. 10 gundur evde hasta ilk baslarda grip gibi geldi 7 den sonra annemi zorladi evde baygin gibi kendinden geciyordu. Sitma geliyordu vucuduna. Bugun 10.gun ilaclara bugun basladik cok korkuyoruz doktor dedi cigerlerini kaplamis tamamen ilaclarini kullansin kotu olursa nefes alamama gibi hastahenye yatis yaptirin. Biraz sanki aksam gozunu acti ama yine halsiz
Oglen bugun bayginlik gecirdi elimden birsey de gelmiyor. Bu kadar halsizlik olmasi normalmi Babam bi yerden agliyor Kardesim bi yerden ben de icimden agliyorum kimsenin moreli dusmesin diye. Ne olur bana iyi olcak deyin cigerlerine nuksetmis beni cok korkutuyor ya ilerlerse ya nefes cikmazsa cok korkuyorum iyilesen var mi boyle olupta?
İyi olur inşallah Allah şifa versin.propolis, turşu limon suyu ve bol bol tukrtsin birde iyi beslenmesi lazım sebze ağırlıklı et suları tabi protein de almali

İyi olur inşallah Allah şifa versin.propolis, turşu limon suyu ve bol bol tukrtsin birde iyi beslenmesi lazım sebze ağırlıklı et suları tabi protein de almali
Onlari aldik ama yagli seyler yiyemiyr istahi.yok zorla veriyoruz

Oksijen seviyesi düşüyo olabilir hastaneye yatışı yapılsın bence oksijen verilmesi gerekiyo olabilir

ablam da anneniz gibi ilaçlara birkaç gün geç başladı, tomografide ciğerlere indiği söylendi, bazıları ilaçlar ciğer inmesini engellemek için diyor ama hala bu sorunun cevabını bilmiyorum. Ablamın müthiş bir halsizliği oldu, ilaçlardan sonra nefes darlığı çarpıntı başlamış, çok endişelendik, ilaçları son 3 gününde içmedi, biraz rahatladığını söyledi, sürekli doktor denetimindeydi, şimdi iyileşti şükür. İnşallah anneniz de iyileşecek, ciğerlere indiği kesin kanıtlı bir hasta yakını olduğum için size moral olsun diye yazdım. salgın başlangıcında diğer ablamın eşi de covidi atlattı

1 yemek kaşığı ev yapımı sirke, yarım limon, 1 çay bardağı suya tamamlayın, günde üç kez içsin ilaçlarla birlikte, bir zararı olmaz, kanı sulandırır en azından, ablam düzenli içmedi ama iyi geldiğini söylemişti

Az yağlı yemekler yapın ve sık sık beslensin.yakin zamanda atlattım bende limon suyu çok tükettim ve limonlu açık cay.acili sarımsaklı soğanlı yemekler yedim ve mandalina tükettim prasa da çok iyi
Hastanede antikor tedavisi uygularlar iyi gelir

Ilaclarin etkisi ile iyi olurum belki diyor gitmek istemiyor korkuyor hastahaneye gidince daha kotu olucam diye.
Canım pişman olmayın ilerde neden dinledik diye. Anneler malesef yine evdekileri düşünüyor ve istemiyor yatisi. Hiç beklemeyin. Burda komşumuzu kaybettik aman atlatırım evde durqyim dedi dedi 1 hafta yaşamadı. Bunu sizi üzmek için değil anneniz için iyileşmesi için beklemeyin diye söylüyorum. Acil şifalar cok geçmiş olsun

Ilaclarin etkisi ile iyi olurum belki diyor gitmek istemiyor korkuyor hastahaneye gidince daha kotu olucam diye.
Bence hata ediyorsunuz. Zaten ilaç tedavisi için geç kalmışsınız bari bunda geç kalmayın. Baygınlık geçirmiş kadın daha ne olsun 😞

Doktor ciğerleri kaplamış diyor ve hastaneye yatırmıyor bu nasıl iştir yaa. Anneniz neden korkuyor götürün lütfen zorla

Benim babam da direk akciğerlere nüksederek hastalandı sonucu emarda çıkmıştı. 3. günü ilaçları getirdiler kullandı ama ağrıdan ve iştahı kapandığı için düzgün beslenemedi 10 gün geçip daha kötü olunca hastaneye yatırdık. Orda daha iyi tedavi uyguluyorlar belki psikolojik olarak zordur ama bedenen iyileştikçe kendini daha iyi hisseder anneniz de. Bence geciktirmeyin bir an önce hastaneye yatsın, iyileşme süreci hızlanır

Allah acil şifalar versin inşallah. Ev yapımı yogurt verin bol bol meyve yedirin. Sarımsak sogan özellikle onları diri diri yedirin. Suyu kaynatıp içine limon atın demleyip içirin. zorlu Bi süreç bende geçirdim ama ilaç kullanmadım hiçbi şekilde. Baygınlık geçirecek duruma gelmedim. İalç kullandıktan sonra öyle olduysa ilaç yan etki yapmış da olabilir. Dikkat edin ilaçları veriyolar ama herkeste aynı etki etmiyor. Bende nefes darlığı çektim sabah uykumdan uyandıracak şekilde.

Öksürük var mı annenizde. O da önemli ciğerlere inince sadece tıkanma olmaz öksürük de olur.

bızım burun akıntımız olsa kendımı hastanede buluyorum cümkü korkuyorum bu iletten. sız ölen sayısı cogaldı vakalar cok etrafımdakı cogu insan pozıtıf ve ölenlerde oldu ambulansı arayın ve gelıp alsınlar annenızı sonra pişmanlık yasamayın.

Back