- 17 Aralık 2017
- 1.607
- 737
- 123
- 33
Annem diyabet hastasi. 10 gundur evde hasta ilk baslarda grip gibi geldi 7 den sonra annemi zorladi evde baygin gibi kendinden geciyordu. Sitma geliyordu vucuduna. Bugun 10.gun ilaclara bugun basladik cok korkuyoruz doktor dedi cigerlerini kaplamis tamamen ilaclarini kullansin kotu olursa nefes alamama gibi hastahenye yatis yaptirin. Biraz sanki aksam gozunu acti ama yine halsiz
Oglen bugun bayginlik gecirdi elimden birsey de gelmiyor. Bu kadar halsizlik olmasi normalmi Babam bi yerden agliyor Kardesim bi yerden ben de icimden agliyorum kimsenin moreli dusmesin diye. Ne olur bana iyi olcak deyin cigerlerine nuksetmis beni cok korkutuyor ya ilerlerse ya nefes cikmazsa cok korkuyorum iyilesen var mi boyle olupta?
Oglen bugun bayginlik gecirdi elimden birsey de gelmiyor. Bu kadar halsizlik olmasi normalmi Babam bi yerden agliyor Kardesim bi yerden ben de icimden agliyorum kimsenin moreli dusmesin diye. Ne olur bana iyi olcak deyin cigerlerine nuksetmis beni cok korkutuyor ya ilerlerse ya nefes cikmazsa cok korkuyorum iyilesen var mi boyle olupta?