- 17 Aralık 2017
- 1.607
- 737
- 123
- 33
- Konu Sahibi alonedark18
-
Gun gun daha iyi oluyor benimde cigerlerime indi virus. 4 gun oldu teste.gelmediler evde kendi kendinize bakin diyolar resmen korkuykrum ya nasil atlaticaz acaba sadece antibiytik icerek atlatamazmiyizKaynar d3gil tabi ama sıcağa yakın su icsin.Ilik bile etkiliyo o donemde. Insallah atlatir Rabbimin izniyle
annem bana bakmak için geldi.Sanırım alerjik bronşitim olduğu için ve bağışıklığım düşük olduğu için ağır atlattım.Evde anneniz var anladigim kadari ile..ve siz daha agır atlatmissiniz..baska bir rahatsizliginiz var miydi? Gencler hafif atlatiyor deniliyor ya.10 kilo cok fazla..Allah sifa versin.kisa zamanda toparlayin insAllah⚘
Anlıyorum..tekrar geçmiş olsun..bir daha yasatmasin Rabbim..tez zamanda şifa bulun insAllahannem bana bakmak için geldi.Sanırım alerjik bronşitim olduğu için ve bağışıklığım düşük olduğu için ağır atlattım.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Benimde aynı şekilde ilerledi sürecim ilk testim negatif idi sonra pazar günü tat ve koku gitti nezle gibi oldum dünki testim pozitif. Pazardan beri 6. Gün bugün yavaş yavaş gelmeye başladı sanki tam anlamıyla ne zamn gelir bende bilmiyorumKizlar 1 haftadir karantidaydimm is arkdasimda cikti temasliym diye bir hafta onceki test negatif cikti 3 4 gundur grip gibiym ve tat koku gitti ne zaman gelir hic bir sey hissetmiyorm
2.testi siz mi yaptirmaya gittiniz onlar mi geldi ben 2.testi yaptirmadm grip zannediyordm kendimi tat koku gidene kadar tamamen gitti yaa hic birsey kokmuyor cok tuhaf biseymisBenimde aynı şekilde ilerledi sürecim ilk testim negatif idi sonra pazar günü tat ve koku gitti nezle gibi oldum dünki testim pozitif. Pazardan beri 6. Gün bugün yavaş yavaş gelmeye başladı sanki tam anlamıyla ne zamn gelir bende bilmiyorum
Cnm testti tekrar yaptır esiminde öyle oldu 15 günde geldi rabbi. Şifa versin ben hamileyim 4 çocuk evde şükür bize geçmedi bir ay oldu geçirdi eşim şükür hafif geçirdi tat koku alamadı hiçKizlar 1 haftadir karantidaydimm is arkdasimda cikti temasliym diye bir hafta onceki test negatif cikti 3 4 gundur grip gibiym ve tat koku gitti ne zaman gelir hic bir sey hissetmiyorm
Sagol canim sizede gecmis olsn tekrar yaptirmak istiyorm filyasyon ekibi gelicekti gelmedi bugun..benimde hic yok tat koku baska belirti aramama gerek yok sanirm esiniz kendini izolemi ettiCnm testti tekrar yaptır esiminde öyle oldu 15 günde geldi rabbi. Şifa versin ben hamileyim 4 çocuk evde şükür bize geçmedi bir ay oldu geçirdi eşim şükür hafif geçirdi tat koku alamadı hiç
Biz yaptırmaya gittik bence sizde yaptırın test yüksek ihtimalle pozitif çıkar2.testi siz mi yaptirmaya gittiniz onlar mi geldi ben 2.testi yaptirmadm grip zannediyordm kendimi tat koku gidene kadar tamamen gitti yaa hic birsey kokmuyor cok tuhaf biseymis
Evet ben hamile oldugum için onu hemen test sonucumu çıkmadan cocuk olmasına yatırdım kapısını kitledi küçük oglum iki yaşında surekli kapida ağlıyordu o yuzden kapısını kitledi 13 gun lavabo dışında hiç dışarı cikmadi beni her gun camasir suyuyla evi sildim lavabo ortak kullanım olduğu için her girdiğinde camasir suyuyla sildim dezenfektenle sonra tekrar sildim birde düşük etiket vardi tam o ara eşim kovit oldu 4 çocuk bana kaldi bulantilar kanamam dışarı gidemiyorum cocuklar küçük hepsi babaları için ağlıyorlar bir sey olacak die o pisikoleji.cok kötü bir sey hamdolsun esim hafif atlattı hayatimin en kotu 13 günüydü diyebilirim ama hala bazen kalbim cok agriyor diyorSagol canim sizede gecmis olsn tekrar yaptirmak istiyorm filyasyon ekibi gelicekti gelmedi bugun..benimde hic yok tat koku baska belirti aramama gerek yok sanirm esiniz kendini izolemi etti
Bende grip zannediyordum o yüzden 4 gün bekledim keşke hemen gitseydim boşuna 10 gün eklendi süreye. Evet tat ve koku alamamak çok acayip bir hismiş eşim soruyo nasıl oluyo diye anlatamıyorum2.testi siz mi yaptirmaya gittiniz onlar mi geldi ben 2.testi yaptirmadm grip zannediyordm kendimi tat koku gidene kadar tamamen gitti yaa hic birsey kokmuyor cok tuhaf biseymis
Yaptiricm yarin yasak var hastaneye gidebilirmiyim acabaBiz yaptırmaya gittik bence sizde yaptırın test yüksek ihtimalle pozitif çıkar
Cok cok gecmis olsun Rabbim birdaha yasatmasin insEvet ben hamile oldugum için onu hemen test sonucumu çıkmadan cocuk olmasına yatırdım kapısını kitledi küçük oglum iki yaşında surekli kapida ağlıyordu o yuzden kapısını kitledi 13 gun lavabo dışında hiç dışarı cikmadi beni her gun camasir suyuyla evi sildim lavabo ortak kullanım olduğu için her girdiğinde camasir suyuyla sildim dezenfektenle sonra tekrar sildim birde düşük etiket vardi tam o ara eşim kovit oldu 4 çocuk bana kaldi bulantilar kanamam dışarı gidemiyorum cocuklar küçük hepsi babaları için ağlıyorlar bir sey olacak die o pisikoleji.cok kötü bir sey hamdolsun esim hafif atlattı hayatimin en kotu 13 günüydü diyebilirim ama hala bazen kalbim cok agriyor diyor
Telefon edin eğer gelmiyorlarsa izin alıp kendiniz gidin eltim öyle yapmıştı belirtisi vardı gelmediler test yapmaya izin alıp kendi gittiYaptiricm yarin yasak var hastaneye gidebilirmiyim acaba
Tesekkur ederim gidicm ins gecmis olsn sizedeTelefon edin eğer gelmiyorlarsa izin alıp kendiniz gidin eltim öyle yapmıştı belirtisi vardı gelmediler test yapmaya izin alıp kendi gitti
Cnm rabbim güzel mübarek isimleri hürmetine anacigina ve bu hastalıktan yatan herkese bol bol sifa versin size bağışlasın annenizi rabbim ben eşime nar suyu bol bortakal.sıktım bol bol bunlardan verdim sende taze portakal ve nar suyu sık icir ins tez zaman da atlatir Amin5 gunluk ilaci verdi. Sanirim anneminde enfeksiyona donusmus ondan dolayi zorluyor. Inslalah o ilacla atlatir yarabbim duy sesimizi. cok zor cok cok Cigerleri temizlense atlaticak aslinda. Cok korkuyoruz ne olur bize dua edin. Kestanede yiyemez bence zorla veriyoruz
Amin cnm tsk ederim rabbim sizlerde sifa versinCok cok gecmis olsun Rabbim birdaha yasatmasin ins
Ben eşime patates istemişti kizarttim yanına aci sos istedi baktım yemiş neden ketçap koydun diyor bana normalde acı pek sevmez ketçap die hepsini yemiş:) tat ve koku almadığı için dedim azin yanmadi mi yok diyor tat almiyorum acıyı hissetmedim dediBende grip zannediyordum o yüzden 4 gün bekledim keşke hemen gitseydim boşuna 10 gün eklendi süreye. Evet tat ve koku alamamak çok acayip bir hismiş eşim soruyo nasıl oluyo diye anlatamıyorum
esinizinde cigerlerine inmismiydi. Cok kotu bir hastalik cigerlere inincr cok zorluyor insani. Bizdede istah yok zorla.yemek yiyoruzCnm rabbim güzel mübarek isimleri hürmetine anacigina ve bu hastalıktan yatan herkese bol bol sifa versin size bağışlasın annenizi rabbim ben eşime nar suyu bol bortakal.sıktım bol bol bunlardan verdim sende taze portakal ve nar suyu sık icir ins tez zaman da atlatir Amin
Yok şükür inmedi 13 kasım cuma aksami halsizdi sabaha kadar eklem ağrısından uyuyamamış hemen sabah gitti test yaptirdi bir gün sonra pozitifti 5. Gunu koku tat gittiesinizinde cigerlerine inmismiydi. Cok kotu bir hastalik cigerlere inincr cok zorluyor insani. Bizdede istah yok zorla.yemek yiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?