Covid geçirenler bakabilir mi

Çocuktan kreşe kreşten başka evlere taşınacak belki insanlarda kalıcı hasar bırakacak ya da birileri hayatını yitirecek. Büyük sorumsuzluk
biz çok karşı çıktık. cevap olarak küçük çocuklar ölmüyor ki demesi oldu

biz çok karşı çıktık. cevap olarak küçük çocuklar ölmüyor ki demesi oldu
Maalesef böyle düşünen çok insan var. Hatta bir şey olmaz bu zamana kadar olamadı deyip ısrarcı olanlar bile var. Yani kriterimiz ölmekse işimiz çok zor. İlerleyen yıllarda nasıl bir hasar oluşacağı belli değil bunun nesini anlamak istemiyorlar ben şaşırıyorum. Toplu ve kapalı alan olması maske taksanız dahi riski 2 hatta 3 katına çıkartıyor. Çalışan kesim mecburen göndermek zorunda peki ev hanımı olanlar neden bunun riskine giriyor. Hatta bu başkasının hakkına girmektir.

Sistemde görünmemek için test yaptırmıyorlar. Annenizin size gelip gelmemesi kişisel tercihine bağlı değil. Yasal olarak gelemez. Bulunduğu yerden ayrılamaz. Ama sistemde hasta veya temaslı olarak gözükmedikleri için şu anda bir sürü suçsuz insanı da enfekte ediyorlar.

Ek: Sistemde görünmedikleri için tedavi de olamıyorlar. Oysa antivirale ne kadar erken başlarlarsa o kadar iyi.

Kızlar bir tanıdığım daha öncesinden tüberküloz geçirmiş biri bu yüzden sürekli nefes darlığı mevcuttu. Doktora gittiğinde covid testide yapalım bir denilmiş ve yapılmış bir de tomografi çekilmiş. Test negatif ama doktorun söylediğine göree corona ciğerlerine inmiş ve kendisinin bu zamana kadar hiçbiri belirtisi yok çevresininde öyle kendisi torununa bakıyor ama bu zamana kadar hiçbir sıkıntı olmamış daha öncede yaptırmış test korkunca oda negatif çıkmış doktor nefes darlığını covide bağlıyorum deyip covid ilacı vermiş böyle bir şey olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…