maselef benim temaslı olduğum kişiler. Ablam, yeğenim ve annem. Annem 2 gün sonra eve yani bize dönecekti. Şimdi gelse mi gelmese mi bilemedik, eve dönerse bizde hasta olacagız.Yuksek ihtimalle covidler. Testlerin guvenilirligi de yuzde 60 kadar zaten. Kim bunlar? Sizin temasli oldugunuz birileri degildir umarim
Annem ablam yeğenimKim onlar?
Siz neden bu kadar dertlendiniz?
bizde çok kızdık. Anne sabahtan akşama kadar evde telefonda oyun oynuyor, sırf çocukla ilgilenmemk için verdi zaten.Belirtiler cov id diyor sizde temaslımısınız çok geçmiş olsun,ayrıca annedeki rahatlığa kızdım evdesin çocuğu neden kreşe veriyorsun ...ders olsun di cem hastalık bu yaaa...
Gelmemesi en dogrusu olur. Gecmis olsun.maselef benim temaslı olduğum kişiler. Ablam, yeğenim ve annem. Annem 2 gün sonra eve yani bize dönecekti. Şimdi gelse mi gelmese mi bilemedik, eve dönerse bizde hasta olacagız.
sormayın. aylarca evden çıkmadık, o kadar tedbir aldık. annemde tam gidecek zamanı buldu, otobüse atladı gitti, covid oldu, şimdide gelmek iatiyor 10 saatlik yol.Niye bilmece gibi yazdınız ki? Geçmiş olsun aileniz bariz covid. Hemen gidip test yaptırmalılar. Bu süreçte kim bilir kimlere bulaştırdılar ahh ahh bu covidi ciddiye almayanlar yüzünden ciddiye alanlar zarar görüyor.
Çocuk iyileşme sürecine geçmiş ve testi negatife dönmüş olabilir. Bir de yalancı negatiflik de çokça görülüyor.
sormayın. aylarca evden çıkmadık, o kadar tedbir aldık. annemde tam gidecek zamanı buldu, otobüse atladı gitti, covid oldu, şimdide gelmek iatiyor 10 saatlik yol.Niye bilmece gibi yazdınız ki? Geçmiş olsun aileniz bariz covid. Hemen gidip test yaptırmalılar. Bu süreçte kim bilir kimlere bulaştırdılar ahh ahh bu covidi ciddiye almayanlar yüzünden ciddiye alanlar zarar görüyor.
Çocuk iyileşme sürecine geçmiş ve testi negatife dönmüş olabilir. Bir de yalancı negatiflik de çokça görülüyor.
Ben olsam kesin bir dille en az 28 gün ( 2 kuluçka süresi) eve gelemeyeceğini söylerdim. Hem sizin hem yolda denk geldiği masum insanların canına kastı yoksa otursun geliniylesormayın. aylarca evden çıkmadık, o kadar tedbir aldık. annemde tam gidecek zamanı buldu, otobüse atladı gitti, covid oldu, şimdide gelmek iatiyor 10 saatlik yol.
Ablaya dicek çok şey var da ağzımı açmak istemiyorum. herkes çocuk sahibi olmamalı gerçekten (!)Eve gelmesin tatbiki.
Ablaya da bişey demiyim hadi
ne izolesi markete bile gidiyorlarTabii ki gelmesin, covid olmasalar bile riske atılacak şey değil.
Bu arada tabii ki izole olmuyorlar değil mi?
Biz de böyle vakalar azalacak diye bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?