- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
- Konu Sahibi alonedark18
hayır kesinlikle kimse aramadı ilacı verip gittiler ..beni bir kere sgalik ocağı aradı belirti varmı diye sendeEşinizi hergün arayıp bilgi alan doktor veya hemşire yok mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır kesinlikle kimse aramadı ilacı verip gittiler ..beni bir kere sgalik ocağı aradı belirti varmı diye sendeEşinizi hergün arayıp bilgi alan doktor veya hemşire yok mu?
karantinadayiz şimdi canım tanidigim bildiğim bir aktarda yok eminim iyi gelir yaBirde propolis deneyin eşiniz bisey icmiyorsa
onunda çok fayfası olur
okusurkten mi okadar ağır geçirmişArkadaşım 12 gün yataktan çıkamadığını, geceleri uyuyamadığını anlatmıştı. nunkisi baya ağır geçmiş ama kocasında bir şey yok ayakta atlatmış oda.
ben size yazıyorum ama okumuyormusunuz ? eşim cihaz falan alamam ben gerek yok diyor ..benimde yapabileceğim birşey kalamiyir bu durumda malesef ...Arayın derim ana ilk soracaklari saturasyonu kaç olur lütfen ya ölcun ya gidin su hastaneye daha fazla cigere inmeden. Neden bekliyorsunuz günlerdir yaziyoruz size anlayamiyorum cidden
Öksürüz, ateş, titreme, kas ve eklem ağrıları. sürekli bir ağrı hali vardı nefes alamıyordum diye anlatıyor.okusurkten mi okadar ağır geçirmiş
sağlık ekipleri mudahele etmemis mi canım ya hiçÖksürüz, ateş, titreme, kas ve eklem ağrıları. sürekli bir ağrı hali vardı nefes alamıyordum diye anlatıyor.
sağlık ekipleri mudahele etmemis mi canım ya hiç
Allah razı olsun canım ya bu yağlardan evde şuan yok ama kuru öksürük tıkanma olayını anlık düzelten hangisi okur acaba dün gece hiç uyuyamamis garip garip sesler geliyor odadanCanım kalbini ferah tut bizde geçirdik evet insan kendisinden önce çocukları için eşi için korkuyor anlıyorum seni yaptığımız şeyleri yazayım şifa olur inşallah.
Ek vitamin kesinlikle kullansın sende kullan d vitamini c vitamini multivitamin..
Çörek otu yağı (çok çok faydalı)
Kekik biberiye çayı (ciğerleri tamamen temizliyor Allah'ın izniyle)
Propolis bal zencefil zerdeçal
Paça çorbası ilikli kemik suları.
korona ilacı mi ?? yoksa ekstra başka ilacmi acabaİlaç vermişler gitmişler. zaten testlerde negatif çıkmış, filmde teşhis koymuşlar.
O kadarını bilmiyorum.korona ilacı mi ?? yoksa ekstra başka ilacmi acaba
Siz niye almiyorsunuz bu soylenenleri insanlar günlerdir yazıyorlar ama size. Oyle oturduğunuz yerden iyileşmeyi beklerseniz geciktirirsiniz. Bende eşiniz gibi konuşurken öksürüyordum ama gece uyumadığım olmadi. Vitaminler yaglar cok önemli. Arayın eczaneyi zaten getirirlerAllah razı olsun canım ya bu yağlardan evde şuan yok ama kuru öksürük tıkanma olayını anlık düzelten hangisi okur acaba dün gece hiç uyuyamamis garip garip sesler geliyor odadan
Allah razı olsun canım ya bu yağlardan evde şuan yok ama kuru öksürük tıkanma olayını anlık düzelten hangisi okur acaba dün gece hiç uyuyamamis garip garip sesler geliyor odadan
Biz saturasyon 85 diyincr ambulans yonlendirdiler izmirher ilde aynı mı bilmiyorum canım, ama ben ne yaptıysam hastaneye götürmediler, kendi aracımızla da gitmemize izin vermediler. Gelseniz de hastane girişiniz yapılmayacak denildi. 3 gün boğulurcasına öksürdüm. Nefes darlığı ve aşırı ateş olmadıkça evde geçirilmesini istiyorlar.
Asiri garipsiniz resmen ihmalben size yazıyorum ama okumuyormusunuz ? eşim cihaz falan alamam ben gerek yok diyor ..benimde yapabileceğim birşey kalamiyir bu durumda malesef ...
Gerek yok ne demek değil mi, eşi gerek yok dedi diye almıyor konu sahibi. Onuda geçtim bi eczaneyi arasa yağ vitamin aldirsa onlarda yok. Kendi kendine mucizevi bi şekilde iyi olacağını sanıyor heraldeAsiri garipsiniz resmen ihmal
Ya bakın ben delircem burda tıkaniyor diyor 7den 70e hepimiz yasadik diyorum.tikanma zorlanma iyi degil diyorum 30 tl mi ne ha cihaz dedigim parmaga takiliyo oksijen olciyo bu yaniGerek yok ne demek değil mi, eşi gerek yok dedi diye almıyor konu sahibi. Onuda geçtim bi eczaneyi arasa yağ vitamin aldirsa onlarda yok. Kendi kendine mucizevi bi şekilde iyi olacağını sanıyor heralde
Inanın bende anlayamadım, gece boyunca uyuyamamış, tüm gün yataktan kalkamadığım dönemler oldu yinede gece cok rahat uyuyordum. Konu sahibi odadan sesler falan geliyor diyor eşi nefes alamıyor muhtemelenYa bakın ben delircem burda tıkaniyor diyor 7den 70e hepimiz yasadik diyorum.tikanma zorlanma iyi degil diyorum 30 tl mi ne ha cihaz dedigim parmaga takiliyo oksijen olciyo bu yani
öylemi gelip olcuyorlarsa arayimBiz saturasyon 85 diyincr ambulans yonlendirdiler izmir
Ay delircem..öylemi gelip olcuyorlarsa arayim