- 20 Ocak 2010
- 45.984
- 163.601
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi womaninlove
-
Vallahi ben korona sürecini hiç kasmadan geçirdim ve bence bu yüzden hiç korona geçirmedim tüm testlerim negatifti.Merhaba. İyi ramazanlar.
Covid başında çok dikkatli olan, çok önlem alan hanımlar, şu an bu durumlar nasıl? Neleri gevşettiniz, nelere hala çok dikkat ediyorsunuz? Genel olarak önlem aldığınız ve dikkat ettiğiniz noktalar neler? Genel olarak nasılsınız yani covid konusunda?
Ne kadar güzel bir kalbiniz varCovid benim yaşam alışkanlıklarımı değiştirdi, başlardaki kadar sıkı değilim ama halen kimseyle sarılmıyorum, öpüşmüyorum. Maske, kolonya, dezenfektanı aktif kullanıyorum, yere değmiş bir eşyayı ya da alışveriş poşetini temizlemeden eve sokmuyorum. Uzun bir kış dönemi geçirdik, bu kış domuz gribi de hortladı o yüzden dikkat ediyorum. Aslında dikkatte değil bu, alışkanlık oldu, bence bulaşıcı hastalıklar konusunda farkındalığımız gelişti. Son bir yıldır fipli kedilere yardım ediyorum, fipin ayakkabıdan, elbiseden evdeki hayvana bulaşabildiğini öğrendiğimden beri dışarıdan gelince kedime dokunmuyorum, yani bir de fip korkusundan dikkati arttırdım, çünkü sokak hayvanlarıyla epey içli dışlıyım, bundan sonra böyle yaşayacağız galiba.
Üç kedi annesiiiiNe kadar güzel bir kalbiniz varÇok tebrik ederim. Ben de üç kedi annesiyim. Dolayısıyla hayvanlar konusunda gerçekten çok hassasım. Sizin gibi ben de, kendimden çok kedilerimin sağlığına dikkat ediyorumdur. Hayatın neşeleri onlar, hepsinin tüyü kadar ömrü olsun. Sokaktaki hayvanları da merhametsiz, kötü kalplilerden korusun Allah'ım
Bizde de aynı böleMaske,asi ve mesafe..
Aynen devam.
Biz ilk zaman yıkadık.Kısa sürede bırakdıkHastane, okul, sınav salonları gibi kalabalikta maske takıyorum. Başka bir yerde takmıyorum.
Bir süre temas edeceğim bir alan varsa -mesela sınav salonundaki sıra- kolonya ile dezenfekte edip oturuyorum.
El hijyenine hep dikkat ediyordum, covid öncesi de dezenfektan olurdu çantamda.
Ömür boyu buna devam edeceğim.
Güvenilir marka el sabunlari kullanıyorum.
Market alışverişlerini hiçbir zaman yikamadim. Yapanlar kusura bakmasın ama çok sacma buluyordum.
Başka bir şey yapmıyorum sanırım.
Hiç dokunmadan bir süre balkonda ya da güneşte bekletilse bile olurdu. Ben de yalnizca kargoları dezenfekte ederek actim. Yerlerde sürünüyor poşetler. Normal zamanda bile dikkat edilmeli buna.Biz ilk zaman yıkadık.Kısa sürede bırakdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?