Covid 19

Zeynepze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
278
118
32
Merhaba kızlarr.
Yaklasık 11 gün önce boğaz ağrım vardı 5 gün evde cektim. Daha sonrasında hastaneye gittim boğaz enfeksiyonu dediler ilaç verdiler . Hastaneden 2 gün sonra koku ve tat azalınca dün test yaptırdım. Pozitif cıktı.. ne zaman oldu acaba hep var mıydı bilemiyorum tabi.anksiyete bozukluğum var ve nefes darlıgından korkuyorum aslnda oksijenim vs iyi ama Gene de ağır bişey olurmu diye korkmuyorum degil.İlaç vermiyolar artık tabi. Aranızda olanlar neler kullandınız doğal olarak nasıl beslendiniz neler yediniz . Tavsiyesi olan varmı ?

Bol protein al.. et ye.. c ve d vitamini al takviye mutlaka

c vıtamını 1000 mg. D cloufer kapsul haftada 2 alabılırsın. Ve çinko tablet... koku ve tat kaybı genelde 4. 5. Gunde oluyor..

Merhba tat koyku kaybiniz gecdmi acaba bendede olduda

Vlha benimde bugun son gunum hala grip gibiyim okdr keskin almiyorum kokulari tadi

Bende eklem ağrısından çok ama çok çektim maalesef yakın zamanda atlattım.. bol dinlenme sıvı alımı meyve yiyerek atlattım. Biz ailecek olduk . Haliyle ben pek fazla dinlenemedimo yüzden çok çektim.

Esasında korkulacak bir durum yok dediğim gibi dinlenme ve bakim laizm

Evet bol sıvı c vitamini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…