Bol protein al.. et ye.. c ve d vitamini al takviye mutlakaMerhaba kızlarr.
Yaklasık 11 gün önce boğaz ağrım vardı 5 gün evde cektim. Daha sonrasında hastaneye gittim boğaz enfeksiyonu dediler ilaç verdiler . Hastaneden 2 gün sonra koku ve tat azalınca dün test yaptırdım. Pozitif cıktı.. ne zaman oldu acaba hep var mıydı bilemiyorum tabi.anksiyete bozukluğum var ve nefes darlıgından korkuyorum aslnda oksijenim vs iyi ama Gene de ağır bişey olurmu diye korkmuyorum degil.İlaç vermiyolar artık tabi. Aranızda olanlar neler kullandınız doğal olarak nasıl beslendiniz neler yediniz . Tavsiyesi olan varmı ?
Bende koku kaybından hesaplamaya calısıyorumc vıtamını 1000 mg. D cloufer kapsul haftada 2 alabılırsın. Ve çinko tablet... koku ve tat kaybı genelde 4. 5. Gunde oluyor..
Merhba tat koyku kaybiniz gecdmi acaba bendede oldudaMerhaba kızlarr.
Yaklasık 11 gün önce boğaz ağrım vardı 5 gün evde cektim. Daha sonrasında hastaneye gittim boğaz enfeksiyonu dediler ilaç verdiler . Hastaneden 2 gün sonra koku ve tat azalınca dün test yaptırdım. Pozitif cıktı.. ne zaman oldu acaba hep var mıydı bilemiyorum tabi.anksiyete bozukluğum var ve nefes darlıgından korkuyorum aslnda oksijenim vs iyi ama Gene de ağır bişey olurmu diye korkmuyorum degil.İlaç vermiyolar artık tabi. Aranızda olanlar neler kullandınız doğal olarak nasıl beslendiniz neler yediniz . Tavsiyesi olan varmı ?
Bende tamamen gitmedi sadece azalma oldu. 2 gn sonra tamamen düzelmiştiMerhba tat koyku kaybiniz gecdmi acaba bendede olduda
Cok geçmiş olsunnBenımde eklem agrılarım cok fazla baska bir sıkayetım yok.
Karantinan btncemi 2 gun snra duzeldi canimBende tamamen gitmedi sadece azalma oldu. 2 gn sonra tamamen düzelmişti
Hayır koku tat azaldı gidip test yaptm. O günden 2 gün snra düzeldiKarantinan btncemi 2 gun snra duzeldi canim
Ben cok hafif geçirdim azalma olduguna dikkat etmeseydim hc anlamazdımKarantinan btncemi 2 gun snra duzeldi canim
Vlha benimde bugun son gunum hala grip gibiyim okdr keskin almiyorum kokulari tadi
Aşınız var mıydı acabaVlha benimde bugun son gunum hala grip gibiyim okdr keskin almiyorum kokulari tadi
Evt 2 asim vardiAşınız var mıydı acaba
Aşıya hc inanmıyorm. Benm hc aşım yok cok hafif geçirdim aşılı tanıdıklarm ağır geçiriyoEvt 2 asim vardi
Evet bol sıvı c vitaminiBende eklem ağrısından çok ama çok çektim maalesef yakın zamanda atlattım.. bol dinlenme sıvı alımı meyve yiyerek atlattım. Biz ailecek olduk . Haliyle ben pek fazla dinlenemedimo yüzden çok çektim.
Esasında korkulacak bir durum yok dediğim gibi dinlenme ve bakim laizm