Covid 19 düşmeyen yüksek ateş

Sanada çok geçmiş olsun gerçekten çok zor ve Farklı sehirdeyim çok merak ediyorum solunum sıkıntısı olmadan yatırmıyorlarmış
İşin garibi, ben annemlerdeydım babam pozitif cıktıgında ve babamı gormedıgım halde beni de temaslı kabul edip karantınaya aldılar. Evime donemedim. Sonra da annem pozitif cıktı. Karantınam hala bitmedi evlerındeyım.
Ve bana test yapmıyorlar belirtim yok diye.
Ozel hastanede paramla yaptırcam dısarı cıkmama da ızın vermiyorlar
Ne oldugumu bilmeden gun dolduruyorum, hasta mıyım hasta Olcam mi diye ataklar yasıyorum. Belirsizlikte cok kotu.
Belırtı verdıgım de ya hastalık ilerlemiş olursa diye korkuyorum. Suan pozitif mıyım Acaba diyorum
Annemın kronik hastalığı var annemın nasıl gececek diyorum
Babam koah tı cok korkuyordum
Kurdesen doktum sıkıntıdan biliyor musun? Onun ıcın bile hastaneye gidemedim evden cıkmam yasak.
Hayırlısı ile su zamanı atlatalım saglıkla adadım, bır cocuk sevindireceğım.

Yarın hemen özel hastaneye gitmesini söyleyeceğim evet devlet dediğiniz gibi nefes darlığı olmadan yani son noktaya gelmeden ilgilenmiyorlar

Kesinlikle öyle yapın şu dönemde son noktaya gelmedikçe devlet hastanelerinin Bi yardımı olmuyor
Evde iki kısıyleyım ikiside pozitif test yapmadılar bana belirtim yok diye.( belirtim var diye yalan soyleyıp kul hakkına girmek istemedim durumumu psikolojimi ızah ettım gene de yapmadılar

Evde iki kısıyleyım ikiside pozitif test yapmadılar bana belirtim yok diye.( belirtim var diye yalan soyleyıp kul hakkına girmek istemedim durumumu psikolojimi ızah ettım gene de yapmadılar
Haklısın babamlar günlerce hasta oldu koku kaybı yok diye test yapmadılar daha sonra babamlar dedeme bakıyor 85 yasında bulantı kusma halsizlik solunum sıkıntısıyla gitti koku alıyor musun dediler evet dediği için test yapmadılar belki ilaca erken başlasalardı daha hafif geçecekti

Deden ne durumda peki?

Babamlar yalan söylemek zorunda kaldılar canım hala test yapmıyorlardı dedim koku almıyoruz deyin ilaca başlamaları gerekti çünkü zaten dedem yaşlı

Senın nasil gectı sigara kullanıyor musun, ben sigara kullandığım ıcın korkuyorum.
Hayır sigara kullanmıyorum benimde biraz ağır gecti ama hiç ateşim falan olmadı çok şiddetli eklem ve bas ağrısı oldu bende Tat koku kaybı oldu 2 ay oldu hala koku almıyorum tam olarak
Eşim sigara kullanıyor o benden hafif geçirdi

Vırus oyle leş kı kim agır gecırır kım ayakta atlatır bilmiyoruz.

Vırus oyle leş kı kim agır gecırır kım ayakta atlatır bilmiyoruz.
Öyle canım eşimin babası kalp hastası biz çok korkuyorduk sigarada kullanıyor ayakta geçirdi hatta virüs kaptığını tesadüfen öğrendi neye göre kimi nasıl etkiliyor bilinmiyor

Öyle canım eşimin babası kalp hastası biz çok korkuyorduk sigarada kullanıyor ayakta geçirdi hatta virüs kaptığını tesadüfen öğrendi neye göre kimi nasıl etkiliyor bilinmiyor
Al iste. Insanı zaten korkutan bu degıl mı.
Grıp gıbı gecse korkmayız, en azından psikolojik tarafı yok olur.
Bunun sımdı hem psikolojik tarafı agır hem agrılı tarafı. Allaha emanetiz hepimiz, allah herkese saglık versın.
Kuzenimin komsusunun annesi 50yasında,hıcbır kronik rahatsızlıgı yok gencte sayılır gordugun uzre.. Vefat etti. Boyle duyunca korkmamak elde mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…