- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.149
- 598
- 40
- Konu Sahibi Derenkaraca
-
İşin garibi, ben annemlerdeydım babam pozitif cıktıgında ve babamı gormedıgım halde beni de temaslı kabul edip karantınaya aldılar. Evime donemedim. Sonra da annem pozitif cıktı. Karantınam hala bitmedi evlerındeyım.Sanada çok geçmiş olsun gerçekten çok zor ve Farklı sehirdeyim çok merak ediyorum solunum sıkıntısı olmadan yatırmıyorlarmış
Yarın hemen özel hastaneye gitmesini söyleyeceğim evet devlet dediğiniz gibi nefes darlığı olmadan yani son noktaya gelmeden ilgilenmiyorlarKorkmayın eşimin durumu şimdi daha iyi yavaş yavaş normale döndü maddi olarak müsaitseniz özele gidip tam teşekküllü muayene olmasını tavsiye ederim şu dönemde devlet hastanelerin durumu facia ciddi nefes darlığı olmadan pek ilgilenmiyorlar
Evet ayrıntılı kan tetkikleri yapıldı orada çıktıOfff devlet hastaneleri maalesef artık yetmiyor bayılan insana sıra bekletmek nedir yaa
Pıhtılaşma kan testinde mi çıktı peki
Babamdan bugun 6 tüp lan almışlar ama tabi ben görmedim sonuçları Farklı bi sehirdeyim istedim ama halsiz yatıyor konuşamıyor bile yarın bir daha isterim bi bakarımEvet ayrıntılı kan tetkikleri yapıldı orada çıktı
Kesinlikle öyle yapın şu dönemde son noktaya gelmedikçe devlet hastanelerinin Bi yardımı olmuyorYarın hemen özel hastaneye gitmesini söyleyeceğim evet devlet dediğiniz gibi nefes darlığı olmadan yani son noktaya gelmeden ilgilenmiyorlar
Evde iki kısıyleyım ikiside pozitif test yapmadılar bana belirtim yok diye.Kesinlikle öyle yapın şu dönemde son noktaya gelmedikçe devlet hastanelerinin Bi yardımı olmuyor
Çok teşekkür ederim fark etmemi sağladınızKesinlikle öyle yapın şu dönemde son noktaya gelmedikçe devlet hastanelerinin Bi yardımı olmuyor
Haklısın babamlar günlerce hasta oldu koku kaybı yok diye test yapmadılar daha sonra babamlar dedeme bakıyor 85 yasında bulantı kusma halsizlik solunum sıkıntısıyla gitti koku alıyor musun dediler evet dediği için test yapmadılar belki ilaca erken başlasalardı daha hafif geçecektiEvde iki kısıyleyım ikiside pozitif test yapmadılar bana belirtim yok diye.( belirtim var diye yalan soyleyıp kul hakkına girmek istemedim durumumu psikolojimi ızah ettım gene de yapmadılar
Deden ne durumda peki?Haklısın babamlar günlerce hasta oldu koku kaybı yok diye test yapmadılar daha sonra babamlar dedeme bakıyor 85 yasında bulantı kusma halsizlik solunum sıkıntısıyla gitti koku alıyor musun dediler evet dediği için test yapmadılar belki ilaca erken başlasalardı daha hafif geçecekti
Dedem kanser hastası şeker hastası hastaneye yatırmadılar dün şekeri 40a düşmüş ambulans gelip şekerli su içirmiş gitmiş neyseki suan daha iyi babam ondan daha kötüDeden ne durumda peki?
Babamlar yalan söylemek zorunda kaldılar canım hala test yapmıyorlardı dedim koku almıyoruz deyin ilaca başlamaları gerekti çünkü zaten dedem yaşlıEvde iki kısıyleyım ikiside pozitif test yapmadılar bana belirtim yok diye.( belirtim var diye yalan soyleyıp kul hakkına girmek istemedim durumumu psikolojimi ızah ettım gene de yapmadılar
İyi ki yalan soylemısler, yoksa hala evde bekliyor olurdularBabamlar yalan söylemek zorunda kaldılar canım hala test yapmıyorlardı dedim koku almıyoruz deyin ilaca başlamaları gerekti çünkü zaten dedem yaşlı
Aynen öyle belki de akciğere inecekti virüs ilaca hemen başlamak gerekiyormuş sistem suan çökmüş durumdaİyi ki yalan soylemısler, yoksa hala evde bekliyor olurdular
İnsallah sag saglım cıkarız su surectenAynen öyle belki de akciğere inecekti virüs ilaca hemen başlamak gerekiyormuş sistem suan çökmüş durumda
İnşallah inşallahİnsallah sag saglım cıkarız su surecten
Senın nasil gectı sigara kullanıyor musun, ben sigara kullandığım ıcın korkuyorum.İnşallah inşallah
Ben kendim daha yeni iyileştim şimdi ailem oldu bitmiyor bir türlü
Hayır sigara kullanmıyorum benimde biraz ağır gecti ama hiç ateşim falan olmadı çok şiddetli eklem ve bas ağrısı oldu bende Tat koku kaybı oldu 2 ay oldu hala koku almıyorum tam olarakSenın nasil gectı sigara kullanıyor musun, ben sigara kullandığım ıcın korkuyorum.
Vırus oyle leş kı kim agır gecırır kım ayakta atlatır bilmiyoruz.Hayır sigara kullanmıyorum benimde biraz ağır gecti ama hiç ateşim falan olmadı çok şiddetli eklem ve bas ağrısı oldu bende Tat koku kaybı oldu 2 ay oldu hala koku almıyorum tam olarak
Eşim sigara kullanıyor o benden hafif geçirdi
Öyle canım eşimin babası kalp hastası biz çok korkuyorduk sigarada kullanıyor ayakta geçirdi hatta virüs kaptığını tesadüfen öğrendi neye göre kimi nasıl etkiliyor bilinmiyorVırus oyle leş kı kim agır gecırır kım ayakta atlatır bilmiyoruz.
Al iste. Insanı zaten korkutan bu degıl mı.Öyle canım eşimin babası kalp hastası biz çok korkuyorduk sigarada kullanıyor ayakta geçirdi hatta virüs kaptığını tesadüfen öğrendi neye göre kimi nasıl etkiliyor bilinmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?