Covid 19 düşmeyen yüksek ateş

Derenkaraca

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
970
402
103
Merhaba
Babam covid 19 oldu 9 gün oldu sürekli 39 -40 derece ateşi var sıtma ilacını kullandı dün bitti ateş yükselince parol içebilirsin demişler içiyor ama etki etmiyor bunu yaşayan var mı ateş düşürmek için bir öneriniz var mı biz birçok şey denedik ama pek etki etmiyor

Eşimin aynen böyle oldu bir türlü geçmedi hastaneye gitti zatürre oldu antibiyotik verdiler ilaç bitti ateş yine bitmedi böyle geçecek dediler her aramamda sonra özel hastaneler pandemi olunca oraya gitti acil yatış verildi bir haftadır hastanede durumu şimdilik iyi çok şükür
Sizede çok geçmiş olsun

Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim çok geçmiş olsun çok endişeliyim şimdi korktum zatürre olmasından bugun acile gitti ama dolven diye bir hap vermişler fakat içeriği ibuprofen aile hekimi kullanma demiş
Peki eşiniz kaçıncı günde zatürre oldu ve hastanede ne gibi bi uygulama yapmışlar

Ilık duşa girsin. Sakın soğuk olmasın aniden ateşin düşmesi iyi bir şey değil. Sirke falan diyenler olursa diye söyleyim o da zararlı. 112 yi arayıp durumu söyleyin

Bir de eşinizde başka bir rahatsızlık varmıydı ateşten başka
Arada öksürük ve halsizlik
Ama ateşi düşmüyordu parol için dediler içince iyi 4 5 saat sonra yeniden başlıyordu
Zatürresi çok ileri değil ondan ziyade crp değeri çok yükselmiş
Evde tedavi tehlikeli dendi ve yatış verildi

Ilık duşa girsin. Sakın soğuk olmasın aniden ateşin düşmesi iyi bir şey değil. Sirke falan diyenler olursa diye söyleyim o da zararlı. 112 yi arayıp durumu söyleyin
Çok teşekkürler
Ilık duş ıslak havlu falan yapıyorlar parol içiyor anlık düşüyor yine yükseliyor aile hekimi normal demişti ama bugun oda 1 hafta oldu çok normal değil dedi

Aynı babamında öyle halsizlik ve ateş paroladan bikaç saat sonra yine yükseliyor kan değerlerine baktılar normal çıktı öyle olunca yine eve gönderdiler çok korkuyorum

Çok teşekkürler
Ilık duş ıslak havlu falan yapıyorlar parol içiyor anlık düşüyor yine yükseliyor aile hekimi normal demişti ama bugun oda 1 hafta oldu çok normal değil dedi
Cok gecmıs olsun cok uzuldum.
Halsızdır de dı mı.
Kronik bir rahatsızlıgı var mı, kac yasında

Çok teşekkür ederim
56yasında tansiyon hastası
Çok halsiz bugun acilde bayılmış halsizlikten
Keske hastaneye yatırsalarmıs ya
Off
Benim babamda covıd pozitif, bugun onuncu gunu.ve bugun annemınde pozitif oldugunu ogrendık.
Korkuyla karısık uzuntu yasıyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun, gercekten cok uzuldum

Aynı babamında öyle halsizlik ve ateş paroladan bikaç saat sonra yine yükseliyor kan değerlerine baktılar normal çıktı öyle olunca yine eve gönderdiler çok korkuyorum
Korkmayın eşimin durumu şimdi daha iyi yavaş yavaş normale döndü maddi olarak müsaitseniz özele gidip tam teşekküllü muayene olmasını tavsiye ederim şu dönemde devlet hastanelerin durumu facia ciddi nefes darlığı olmadan pek ilgilenmiyorlar

Sızı karantinaya aldılar mı Esınızin pozitif oldugunu gorunce size de test yaptılar mı
Cok gecmıs olsun size de

Çok teşekkür ederim
56yasında tansiyon hastası
Çok halsiz bugun acilde bayılmış halsizlikten
Eşim iki kez ambulansla acile gitti aynen orada baygınlık geçirmiş ayakta duramıyorum demiş sıranızı bekleyin diyerek uyarılmış
O halde antibiyotik yazıp gönderdiler eve eşim iyi olmadı tabi geceleri uyuyamıyordum sıkıntıdan yalvarıyordum ne olur tekrar git diye oraya gideceğime evde ölürüm diyordu
Özel hastaneler pandemi hastanesi olunca hemen oraya gitti durumu bu şekilde öğrendi hatta kanda pıhtılaşma ciddi derecedeydi hemen kan sulandırıcı iğne başlandı

Sanada çok geçmiş olsun gerçekten çok zor ve Farklı sehirdeyim çok merak ediyorum solunum sıkıntısı olmadan yatırmıyorlarmış

Offf devlet hastaneleri maalesef artık yetmiyor bayılan insana sıra bekletmek nedir yaa
Pıhtılaşma kan testinde mi çıktı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…