• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

country tarzını çok seviyorum ve evime uygulamak istiyorum ( yardım...)

arkadaşlar umarım yardımcı olursunuz
evimiz şuan yapılıyor dublex 3+1 olcak .
evimin bütün herşeyi country tarzı istiyorum mutfak,banyo,oturma odası
sizlerde benim gibi country tarzını seviyorsanız biraz fikir verin hatta resim ekleyin
banyo mutfak bnm için çok önemli inş yardımcı olursunuz gerçi daha 10 ay var ama ben şimdiden herşeyi ayarlamak istiyorum
yeni evim için çook heycanlıyım çoook :8::8::8:

Ben de çok seviyorum ama çok uygulayamadım evimde country tarzını.Sana masal gibi home sweet home başlığına bakmanı ve gizli teras diye bir blog adı vermek istiyorum tam istediğin tarz emin ol! Bir de tepe home, madame coco ürünlerinle evini tamamla çok güze aksesurlar var.Veee ev bitince hemen fotoğraflarını koy biz de görelim:)))

ikeadan mutfak dolabı alan var mı
varsa memnunlarmı :55::55:

aldık canım ama hiç memnun kalmadık:(bi dolapın kapakları kalkmıstı 2 ay boyunca cağirdik gelip degiştirmediler en sonunda mahkeme vericez sizi dedik öyle değiştiler sakın bacım alma ....

bloguna baktım herşeyi ayrıntılı yazmışın çok yardımcı oldun bi önceki mesajında
banyodaki aynanın fiyatını yazmanı istiyorum özelmesaj kutumu boşaltıyorum
eğer pahalıysa parabiriktirim alırım eşime çaktırmadan :42::42:

zezeq merhaba,
öncelikle bu kadar geç cevap verdiğim için çok özür dilerim :17:
bu aralar oldukça yoğun günler yaşıyorum..
şimdi..sanırım büyük aynanın fiyatını merak ediyorsun...
büyük banyodaki aynayı burada Alamet-i Farika diye bir mağazadan almıştım 250 tl civarında bir para vermiştim hatta buradan cillibom diye bir arkadaşımız da geldi ama bayram olduğu için kapalıymış sadece vitrinden bakmış sanırım..
bu tip aynalar Mudo Concept'te de var ama bu fiyatın 3 katı falan diye biliyorum :/
istersen esnaf olan aynacılara bir göz atabilirsin, orada daha uygun fiyata birşeyler bulman daha olası..

canım mutfağa gelince..
Ikea mutfak kullanan çevremde hiç yok ancak burada Minenes var, ona sorabilirsin, benim blogta takipçim, orada mutfak konularından birinde mutfağından çok memnun olduğunu yazmış yorum olarak..bilgin olsun.
ben çok güvendiğim bir mobilyacıya özel yaptırdım, eğer iyi bir mobilyacın varsa -ki yatak odanı yapan mobilyacı iyi sanırım- mobilyacıya gitmeni tavsiye ederim, zira istediğin miktarda ve şekilde çekmece yaptırma imkanın var.
ben ilk olarak Lineadecor'a falan bakmıştım ancak 10.000 tl gibi uçuk rakamlar telaffuz ediyorlar, ben bunun yarısına falan yaptırdım (ankastre hariç)
mutfağımı kullanmaya başlayalı 6 ay olmak üzere, inanılmaz memnunum, bana hiç arıza çıkarmadı.

son olarak..

evimde country izler olsa da -bilhassa yatak odası ve mutfak- evimin countryden ziyade eklektik olduğunu söyleyebilirim, zira başka döneme ve tarzlara ait eşyalar çok bende..ben biraz karıştırmayı seviyorum:-) daha doğrusu sevdiğim eşyaları biraraya getirmeyi..
ama net bildiğim birşey var, modern evler kesinlikle bana göre değil..
evimde yapılacak çok iş -daha doğrusu çok eksik- var, malum ev alındı, tadilat yapıldı, bütçe fazlasıyla aşıldı..bir de zezeq dekorasyondan bir süre sonra farkedeceksin, fena sıkılıyor ve yoruluyorsun, canın hiçbirşey yapmak istemiyor, işte ben şu an hiçbirşey yapmadığım dönemdeyim:-) henüz misafir/hobi odasını bile çekip koymadım bloga, çünkü yapılacak çok işi var, tabloları bile asılmadı..
balkonu tamamen değiştirmek istiyorum, kafamda bambaşka birşey var, ama önce bu kış kullanıp ihtiyacıma göre şekillendirmek istiyorum orayı..o kadar vahim ki durum, yeni aldığım çiçekleri yeni saksılara dikmedim bile..o kadar sıkıldım dekore etmekten bu ara :-)

İstanbul'da yaşıyorsan ve bütçen varsa mutlaka Laura Ashley'nin ürünlerini takip et derim..ayın yarısı 14-15-16 sı genelde pırlantalı günler oluyor, beğendiğin kimi ürünleri yarı fiyatına alabilirsin;-)

bundan sonra değişiklik yaptıkça bloga ekleyeceğim, her değişikliği facebook sayfamdan takip edebilirsiniz.
ama sen aklına takılan herşeyi bana sorabilirsin, elimden gelen yardımı yaparım :34:
kolay gelsin
sevgiler

allah razı olsun cnm çok yardımcı oldun
benim taşınmama 10 ay var ama hergün dışarı çıkıp araştırma yapıyorum
senin mutfağın çok hoşuma gidiyor ve ondan yaptırmak istiyorum ama aklımda başka bir mutfak daha var birazdan resmini atarım ikisi arasında kaldım :27:
çok korkuyorum istediğim gibi olmayacak diye. okadar çok yardımcı oldun ki anlatamam .
bizim ustaya yaptırcam mutfak ve banyoları hem daha uygun ve istediğim şekilde ollurlar .
senin mutfağın mobilyasını nerden seçtin
paylaşacağım resim hakkında fikrini paylaşırmıısın iyi kötü aklından geçenleri söylemen yeterli
tıkandığım yerlede daha sorularım olacak zamanda yardımın için çok sağol vakit ayırıp cevapladığın için
ve kalan odalarında resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum tez zamanda koyarsın inş

allah razı olsun cnm çok yardımcı oldun
benim taşınmama 10 ay var ama hergün dışarı çıkıp araştırma yapıyorum
senin mutfağın çok hoşuma gidiyor ve ondan yaptırmak istiyorum ama aklımda başka bir mutfak daha var birazdan resmini atarım ikisi arasında kaldım :27:
çok korkuyorum istediğim gibi olmayacak diye. okadar çok yardımcı oldun ki anlatamam .
bizim ustaya yaptırcam mutfak ve banyoları hem daha uygun ve istediğim şekilde ollurlar .
senin mutfağın mobilyasını nerden seçtin
paylaşacağım resim hakkında fikrini paylaşırmıısın iyi kötü aklından geçenleri söylemen yeterli
tıkandığım yerlede daha sorularım olacak zamanda yardımın için çok sağol vakit ayırıp cevapladığın için
ve kalan odalarında resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum tez zamanda koyarsın inş

rica ederim, burada birbirimize yardımcı olmak için varız..
ben mutfağımı mobilyacımla beraber ihtiyaçlarım doğrultusunda çizdim, boyasını, kapak şeklini tarif ettim, sağolsun güvenimi boşa çıkarmadı, istediğim gibi birşey yaptı..
herzaman soru sorabilirsin, elimden geldiğince yardımcı olurum ;)
sevgiler

Canım bunlar bedesten mobilya

$bedesten yatak odası 4.webp $bedesten yatak odası.webp

Bu da zara home

$zara_home_yatak_odasi_10.webp

Bunlar da bedesten mobilya

$bedesten salon.webp $bedesten tv ünitesi 2.webp $bedesten tv ünitesi.webp

Bu mutfak tarzı çok hoş bence ikea da var böyle modeller

$country tarzı mutfak.webp

Bu merdiven altı oyun odasına bayıldım ben
$Buna bayıldım harika bir şey!!!.webp

$97390410663778789_gYnrpWYK_c.webp bu mutfak rengi
ve
$tumblr_l56r0zLS5L1qa283jo1_400.webp bu
ikisi arasında kararsız aldım ikisinide çok beğeniyorum ama sizlerin tavsiyesi ve çoğunluğa göre karar vereceğim sizce hangisi
masif ahşap mutfak dolabına siyak kuplar takmayı düşünüyorum eğer olursa

country tarzda mutfak ıstıyorsan bence krem veya kırık beyazı tercıh et..ve evıne uygulayacagın perdelerın rustik perde olursa daha hoş olur..ve tekstıl urunlerını bence englısh homedan al derım..hele ki perdelerine hayranım..halı alacaksan da el dokuma kılımler ve el dokuma yun halılara bır bak derım harıka yakısıyor

country tarzda mutfak ıstıyorsan bence krem veya kırık beyazı tercıh et..ve evıne uygulayacagın perdelerın rustik perde olursa daha hoş olur..ve tekstıl urunlerını bence englısh homedan al derım..hele ki perdelerine hayranım..halı alacaksan da el dokuma kılımler ve el dokuma yun halılara bır bak derım harıka yakısıyor

her odaya country tarzı uygulamıcam
iki mutfak arasında karasızım hala
perdelerin kesinlikle english homedan olcak ben oranın perdelerine değil herşeyine hastayım
el dokuma yün halılarına bakıyorum ve çok güzel modeller bile buldum

ben de olsam açık renk seçerdim...yani seçimimden belli değil mi zaten :1:
ama ahşap rengi de harika duruyor..çok sevdiğim bir dostumun mutfağı ahşap rengi ve country..o kadar sıcak ve güzel bri görüntü var ki anlatamam..mutfaktaki hiçbirşey zorlama değil, neyi seviyorsa o da benim gibi hepsini birleştirmiş, harika birşey çıktı ortaya..eğer izin verirse fotoğraflarını çekip blogumda paylaşmayı düşünüyorum:31:

gerçekten gönlün neye kayıyorsa, hangisinde mutlu olacağını düşünüyorsan onu seç derim ben..

bu arada benim de mutfakta yuvarlak, 2 kişilik bir masaya ihtiyacım var:/

canımsın hemen blogunu takip ediyorum
resmi paylaşırsan çok memnun olurum
sanırım beyaz olanı seçecem thankyou

kendisi izin verirse hemen fotoğrafları çekip paylaşacağım, zira benim favori mutfaklarımdan:)
şimdiden hayırlı olsun mutfağın!:)
sevgiler

canım dostumdan izin kopardım, birazdan yayınlayacağım blogta mutfağını.
bloguma üye olmana gerek yok, sadece facebook sayfasını beğenmen yeterli, her yeni yazıyı facebook sayfasında yayınlıyorum çünkü ;)
dilerim gönlüne göre bir mutfağın olur:16:
sevgiler

canım dostumdan izin kopardım, birazdan yayınlayacağım blogta mutfağını.
bloguma üye olmana gerek yok, sadece facebook sayfasını beğenmen yeterli, her yeni yazıyı facebook sayfasında yayınlıyorum çünkü ;)
dilerim gönlüne göre bir mutfağın olur:16:
sevgiler

ne tesadüftür tam bloguna bakıyordum yenı yazını gordum arkadasını tebrık etmek ıstıyorum harıka bır zevk kahve bu kadar mı guzel uygulanır zannedersen sızın banyonuzdakı çinileri o mutfagına uygulamıs..çok guzel gercekten ..ben evın her yanında aynı tarzdan yana degılım ama mutfak konusunda country tarzını tek gecerım .parlak ısıl ısıl olan mutfaklar bana araba galerısını anımsatıyor halbukli mutfak dediğin yemek yenek kokmalı ..ayrıyetten ntv de yayınlanan süper bir yemek programı var ..refika diye bir bayan onun mutfağı da çok hoş ...
http://www.flickr.com/photos/ctbayraktar/8080099360/

Son düzenleme:
ne tesadüftür tam bloguna bakıyordum yenı yazını gordum arkadasını tebrık etmek ıstıyorum harıka bır zevk kahve bu kadar mı guzel uygulanır zannedersen sızın banyonuzdakı çinileri o mutfagına uygulamıs..çok guzel gercekten ..ben evın her yanında aynı tarzdan yana degılım ama mutfak konusunda country tarzını tek gecerım .parlak ısıl ısıl olan mutfaklar bana araba galerısını anımsatıyor halbukli mutfak dediğin yemek yenek kokmalı ..ayrıyetten ntv de yayınlanan süper bir yemek programı var ..refika diye bir bayan onun mutfağı da çok hoş ...
Refika'nın Mutfağı'nda Macera Dolu Amerika Partisine davetliyiz. | Flickr - Photo Sharing!

tinkerbell09 selam:)
ben de senin gibi düşünüyorum, mutfağına kahverengi harika yakıştı :31:
bu arada bir önceki akşam oraya gittiğim için fotoğrafları akşam çektim, gündüz bambaşka görünüyor, çünkü o pencerelerden harika ışık alıyor :16:
fotoğraf çektiğim bölümde de buzdolabı, kiler, şaraplık bölümleri falan var, oldukça büyük bir mutfak..ortada da küçük kare bir masa var.
tadilata aynı zamanda başladığımız için çinileri ikimiz de çok beğendik, aynı yerden aldık..çok ta güzel oldu, mutfağa ayrı bir yakıştı..ben kendi mutfak alınlık seramiklerimi hiç beğenmiyorum, istediğim şeyi bulamadım, usta da bulduğumuzu yanlışlıkla dikey döşemiş, artık bir daha değiştirmek istemedim..birkaç sene sonra sadece alınlık seramiklerini değiştireceğim, çok masraflı birşey değil..

evet mutfağa country çok yakışıyor, ama zevk meselesi...ayrıca parlak olmayan, modern tarzda çok güzel mutfak örnekleri de var..hatta bir aile dostumuz daha var, onun mutfağını da yayınlarım mutfakta, eğer izin verirse :1: o da modern mutfağa çok güzel bir örnek kanımca, ben çok seviyorum onun mutfağını da..
ah biliyorum Refika'nın Mutfağı programını, çok ta seviyorum, ve evet mutfağı harika! Bu eklektik tarza çok güzel bir örnek, benim evin geneli gibi, tarzları karıştırmış...bu mutfakta endüstriyel tarz (bkz metal raflar), country tarz (bkz mutfak aksesuarları ve lavabo), modern tarz (bkz gri kanape, sarı lamba), etnik tarz (bkz renkli örtülü bank)..hepsi kullanılmış ve gözü yormayan, çok sevimli birşey çıkmış ortaya...benim evin geneline de country diyorlar ama alakası yok, kanapelerim, halılarım, abajurlar, hatta mutfaktaki ankastre, girişteki dresuar, vs..hepsi ayrı telden çalıyor :1: hele misafir/hobi odasını görsen, orası da bambaşka bir yer...hala bi düzenleme yapamadığım için orayı yayınlayamadım bir türlü, kısmetse baharda düzenleyip yayınlayacağım orayı da..

ayrı telden çalmasının sebebi de tek tarz beni yoruyor, değişik şeyleri birarada görmeyi seviyorum ben :)

Back
X