ne tesadüftür tam bloguna bakıyordum yenı yazını gordum arkadasını tebrık etmek ıstıyorum harıka bır zevk kahve bu kadar mı guzel uygulanır zannedersen sızın banyonuzdakı çinileri o mutfagına uygulamıs..çok guzel gercekten ..ben evın her yanında aynı tarzdan yana degılım ama mutfak konusunda country tarzını tek gecerım .parlak ısıl ısıl olan mutfaklar bana araba galerısını anımsatıyor halbukli mutfak dediğin yemek yenek kokmalı ..ayrıyetten ntv de yayınlanan süper bir yemek programı var ..refika diye bir bayan onun mutfağı da çok hoş ...
Refika'nın Mutfağı'nda Macera Dolu Amerika Partisine davetliyiz. | Flickr - Photo Sharing!
tinkerbell09 selam:)
ben de senin gibi düşünüyorum, mutfağına kahverengi harika yakıştı

bu arada bir önceki akşam oraya gittiğim için fotoğrafları akşam çektim, gündüz bambaşka görünüyor, çünkü o pencerelerden harika ışık alıyor
fotoğraf çektiğim bölümde de buzdolabı, kiler, şaraplık bölümleri falan var, oldukça büyük bir mutfak..ortada da küçük kare bir masa var.
tadilata aynı zamanda başladığımız için çinileri ikimiz de çok beğendik, aynı yerden aldık..çok ta güzel oldu, mutfağa ayrı bir yakıştı..ben kendi mutfak alınlık seramiklerimi hiç beğenmiyorum, istediğim şeyi bulamadım, usta da bulduğumuzu yanlışlıkla dikey döşemiş, artık bir daha değiştirmek istemedim..birkaç sene sonra sadece alınlık seramiklerini değiştireceğim, çok masraflı birşey değil..
evet mutfağa country çok yakışıyor, ama zevk meselesi...ayrıca parlak olmayan, modern tarzda çok güzel mutfak örnekleri de var..hatta bir aile dostumuz daha var, onun mutfağını da yayınlarım mutfakta, eğer izin verirse

o da modern mutfağa çok güzel bir örnek kanımca, ben çok seviyorum onun mutfağını da..
ah biliyorum Refika'nın Mutfağı programını, çok ta seviyorum, ve evet mutfağı harika! Bu eklektik tarza çok güzel bir örnek, benim evin geneli gibi, tarzları karıştırmış...bu mutfakta endüstriyel tarz (bkz metal raflar), country tarz (bkz mutfak aksesuarları ve lavabo), modern tarz (bkz gri kanape, sarı lamba), etnik tarz (bkz renkli örtülü bank)..hepsi kullanılmış ve gözü yormayan, çok sevimli birşey çıkmış ortaya...benim evin geneline de country diyorlar ama alakası yok, kanapelerim, halılarım, abajurlar, hatta mutfaktaki ankastre, girişteki dresuar, vs..hepsi ayrı telden çalıyor

hele misafir/hobi odasını görsen, orası da bambaşka bir yer...hala bi düzenleme yapamadığım için orayı yayınlayamadım bir türlü, kısmetse baharda düzenleyip yayınlayacağım orayı da..
ayrı telden çalmasının sebebi de tek tarz beni yoruyor, değişik şeyleri birarada görmeyi seviyorum ben :)