ilerde yaptıracağım yazlığım için bu tarzı araştırıyorum.
Yatak odaları resimlerinden başlayayım...
ilk resim çok hoşuma gittti dolablarda çok güzel
bende araştırıyorum resim atarım buraya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilerde yaptıracağım yazlığım için bu tarzı araştırıyorum.
Yatak odaları resimlerinden başlayayım...
en güzeli çocuk odaları ..
ve mutfak örnekleri...
Country vintage tarzda cart renkler kullanılmaz herşeyin pastel tonları tercih edilir :) Buda aklında olsun bnde evimi o şekilde istiyorum bakalım nasıl olucaK![]()
Mutfağımı ikeadan yaptırdım, yapım aşaması eziyetti, o kadar ölçüp biçtiler yine de yok dolap yanlış geldi, yok bilmemene oldu diye günlerce süründürdüler, kolonu kirişi her şeyi sorun ediyorlar. ama sonuç iyiydi, şu an çok memnunum.
Ama yapım kısmında beni o kadar yordular ki, birdaha mutfağımı ya da banyomu yenileyecek olursam asla ikeayı tercih etmem.
canım benim minenes sana daha yardımcı olabilir fakat bence mutfakta ikea kullanma benim fikrim ikedan masa aldım mutfak masası çok şık çok rahat temizliği üstünde leke kalmıo kuruyan leke varsa telliorum çizilmioda fakaaaaaaaaaaat en önemli şey şuki geçen gün leğene nohut ısladım koydum sabahtan akşama kadar ıslansın dedim masanın üstündeydi nohut şişmiş leğenden taşmış suda masaya dökülmüş akşam geldim nohut yaptım tam sofra kurcam masadaki çiçeğin arkasına döküldüğü için fark etmedim bi baktım masa kabarmışçok belli diil ama dikkatli bakınca belli oluyo yane şimdi bu basit bi mutfak masası ama dolapları düşün olduki musluk açık kaldı ne bilim evi su bastı olmıcak şeyler diil bunlar ahşap masif olsa hiç bişe olm3az ama ikea kabarır sonra al at çöpe yada zmaanla bu dolaba suda gelcek çayda gelcek neler neler bunu 5-6 senelik yapmıosun o artık evin demirbaşı belki 25-30 senelik olcak bence ikea o kadar uzun süre dayanmaz ahşap ama country gibi görünene kaliteli ürünler seç bence:)
mutfak için en uygunu ve en ulaşılabilir olanı ikea. minenes'in mutfağı ikea'nın tipik country mutfağı zaten. symrne'ninki özel yapım fiyatını bilmiyorum ama daha pahalı olduğunu düşünüyorum ve bence riskli nedense ustalara hiç güvencim kalmadı. sana bambaşka bi şey getirebilirler. banyo için de benim en beğendiğim symrne'nin küçük banyosu.
sen aslında maddi imkanların ve mağazalara ulaşma imkanını bize yazsan daha fazla bilgi verebiliriz.
loadedgun doğru söylüyorsun cnm hoşuma gitti için resmi koymuştum
doga;bir an okurken korktum sonu kötü bitecek diye neyseki memnun kalmışın gerçekten çok beğendiğim iki model var ikeada kullanımı nasıl bunların
kalinkaseli;ben ikanın mutfaklarının kaliteni olduğunu duydum acaba varmıdır memnun olmayan kabarma olayı kötü olmuş iyice araştırmak lazım
aqualıly ;symrn evini merak ettim nasıl bakabilirim ona
bizim ustamız güvenilir bu evimide o yaptığı için 30 milyarlık yatak odasını 5 milyara aynısı yaptı 3 sene oldu kullanalı bir pürüz çıkmadı çok şükür
her mağazaya ulaşma imkanım var
maddi imkanımda iyi sayılır![]()
loadedgun doğru söylüyorsun cnm hoşuma gitti için resmi koymuştum
doga;bir an okurken korktum sonu kötü bitecek diye neyseki memnun kalmışın gerçekten çok beğendiğim iki model var ikeada kullanımı nasıl bunların
kalinkaseli;ben ikanın mutfaklarının kaliteni olduğunu duydum acaba varmıdır memnun olmayan kabarma olayı kötü olmuş iyice araştırmak lazım
aqualıly ;symrn evini merak ettim nasıl bakabilirim ona
bizim ustamız güvenilir bu evimide o yaptığı için 30 milyarlık yatak odasını 5 milyara aynısı yaptı 3 sene oldu kullanalı bir pürüz çıkmadı çok şükür
her mağazaya ulaşma imkanım var
maddi imkanımda iyi sayılır![]()
ilk resim çok hoşuma gittti dolablarda çok güzel
bende araştırıyorum resim atarım buraya
symrne'nin evi
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/548308-smyrnein-evi.html
ilk iki fotoğraf küçük banyosundan benim en beğendiğim banyo bu katalog harici gerçek evlerden, büyük banyosu ve minenes'in banyosu daha ağır çok bana hitap etmiyor ama onlar da güzel tabii ki senin zevkine uyarsa onlara da bak derim.
mutfak konusunda ustanıza güveniyorsan yine symrne'nin mutfağı güzel o da özel yaptırdı diye biliyorum. usta yapar diyorsan senin mutfağa uyarlayabilirsin o modeli. ikea'da da dediğim gibi güzel bir mutfak var ben sağlamlığından şüphe etmiyorum açıkçası ikea'nın mutfakları kaliteli diye duyuyorum yurtdışındaki arkadaşlardan da. orda daha uzun süredir kullanışlıyosonuçta.
mağazalara ulaşma imkanının olması güzel çeyiz alış verişi için bernardo, biev, tepe home, english home, zara home, ikeaya bakmalısın. arada başka yerlerden de ufak tefek şeyler çıkıyor ama ana mağazalar bunlar. ha bir de paşabahçe.
mobilyalar için de tepe home derim ya da yine beğendiğin bir modeli -çok fazla seçenek yok la laura ashley ya sherwood'dan seçeceksin modelleri- ustanıza yaptırabilirsin. fatih kıral'ın da mobilyaları fena değil oraya da bakabilirsin.
kullanımında sorun yok, gerçi itiraf edeyim temizliğini ben yapmıyorum ama bir sıkıntı yokmuş gibi görünüyor, henüz 1 yıldır kullanıyorum akma falan da olmadı, su alsa ne olur bilmiyorum.
ama benden sonra abimler de mutfaklarını country tarzı yapmaya karar verdiler ve lineadecordan yaptırdılar, çok daha sorunsuz halledildi ve şık oldu. Lineadecor Hera modeli, internet sayfasından bakabilirsin.
paylaşımlarınızı bekliyorum.
yurtdışı menşei bir siteden yaşanılan mekanların resimleri bunlar..Yatak odaları kısmında yer alan fotolardan -üç fotosu olan- yatak odası country tarzı mobilya ve country tarzı olmayan parlak kanepe ve yatağın tepesinde yer alan kırmızı aksesuar ile (cibinlik benzeri) köy evi olarak dizayn edilmiş.Bazı fotolarda bir değil birden fazla karışık dizayn stilleri var.Kırmızı ve onun gibi sıcak renklerde country tarzında kullanılıyor.Özellikle de ekoseli ve pastel tonlarda çizgili desenler olabilir.
Country evlerin oturma odaları izlenimlerine dayanarak bazıları daha ağır gözüküyorken bazıları ise daha çiçekli ve küçük aksesuarlı, seçim yapmak kişiye kalıyor.
Bikaç resmi varsa evinin paylaşabilirmisinbizim de salon eşyalarımız country tarzında, modoko da selena mobilyadan aldık git bak istersen cok guzel şeyler var,umarım herşey gonlune gore olur
bizim de salon eşyalarımız country tarzında, modoko da selena mobilyadan aldık git bak istersen cok guzel şeyler var,umarım herşey gonlune gore olur
zezeq canım mesajına cevap verdim ama mesaj kutun dolmuş, bir göz atabilir misin..
bu arada tüm topiği müsait olunca okuyacağım, naçizane fikirlerimi yazarım ama bloga baştan sona bakmışsın zaten, dilerim fikir olur..
sevgiler
B unerede satıılyor tam aradığım şey çünkü :)
Cookie senin evini de örnek alıcagım için çok merak ediyorum evlen artıkyaaben de esyalarımın hepsini country tarz aldım
modokodan....
duayen ve vestiono collection basta olmak uzere bir suru country esya satan yer var orda... ben dukkandan da begenmedim hepsini ustelik bazı modelleri ben goturdum onlar yapacaklar... birebir aynısını yapıyolar
Cookie senin evini de örnek alıcagım için çok merak ediyorum evlen artıkyaa![]()