Country tarzi mutfak

kadis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
5.202
9
158
Adana
Bu tarzda mutfagimi dösemek istiyorum yalniz nasil yapacagimi bilmiyorum mutfagimda pencere yok surgulu kapi var balkona acilan buraya tul ve gullu fon perde olmaz bana nasil bir perde onerirsiniz zebra ve gullu fon olur mu

valla canım o tarz benimde hoşuma gidiyor aslında ama pek cesarette edemedim değişikliğe.... çünkü çabuk sıkılırmışım gibi geliyor...bi süre sonra o çiçekli desenler gözüme batar eminim...ama zevk meselesi tabiki... dediğin şekil perdeyi hayal ettim gayet şık olacak gibi...masa üzerine mutlaka amerikan tarzı servislerden koymalısın... porselenlerin desenli olanları çiçekli falan olmazsa olmazı zaten bu tarzın... halı olarak değşiklik yapacakmısın...

Canim cevabin icin saol yeni evimize gececegiz komple yeniliyorum her seyi haliyi daha dusunmedim ya perdeye bir karar versem zebra olur degilmi ayni sekilde yatak odamida yapmaya karar verdim orda da bir cam ve surgulu balkon kapisi var yine cama tul yapsam balkona zebra yapsam olmaz tul yapsam balkon kapisina ucarmi acaba lutfen bana yardimci olun

country istiyorsan zebrayı unut :) annemlerin evinde de sürgülü kapı var hem mutfaktan hem salondan balokona açılan tül kullanıyoruz hiç sorun olmadı. zaten sürgülü kapıya zebra nasıl yaptırabilirsin ki? bence fona da gerek yok güzel bir tül al altına da güneşlik mutfak için yeterli olacaktır.

canım bak böyle şeyleri hayal edemiyoruz normal insanlar genelde tasarımcı falan olmadığımız için. benden tüm hanımlara nacizane tavsiye hangi tarzı beğeniyorsanız o tarzın size en uygun görüntülerini veren fotolar bulun dergilerden ya da internetten ve evinizi o fotoğraflar doğrultusunda düzenleyin aksi takdirde maalesef pek hoş olmayan görüntüler ortaya çıkıyor.

english home'un kataloglarına bak mesela bir de evim dergisi var orda da benim sevdiğim tarz country örnekler çok fazla oluyor. malum country'nin de bir çok çeşidi var. sen artık hangisini beğeniyorsan o tarzla ilgili fotoğrafları toplayıp ona göre eşyalarını alırsın.

benim evim tam olarak english country değil mesela biraz daha renkli, kır evi tarzında daha çok. özellikle salonumun fotoğraflarını yükleyince görürsünüz.

adana'da tepe home, english home, paşabahçe (üçü de real'de var) madame coco (ziyapaşa'da var) sana oldukça yardımcı olacaktır.

cevap icin saol canim benimde hem mutfak hem salon balkona aciliyor iki kapida bana sorun bu yuzden zebrayida bir arkadaşda gordum hos durmuştu ama bu tarza uymaz dogru tul nedense kullanimi zor olacakmis gibime geldi

Ben zebra perdeyi ve otarz evin sicakligini ortadan kaldirip is yeri, buro havasina sokan seylerden hoslanmiyorum. Annemin mutfak cami tipki soyledigin gibi,terasa aciliyor. Tulun hic dezavantaji olmadi bize.. Bence normak tulden sasma ev eve benzesin, sicak sirin bir yuva olsun,,
Ben de kismet olursa tasinacagim su anki tulumu degerlendirmeyi dusunuyorum. Iki kenarina turkuaz krem renklerinde perde yaptiracagim. Evim su an cok klasik, yoruldum rehavet coktu :) bu yuzden spor bir hava vermesi acisindan dumduz birakirim. Rustik uzerine olacagi icin ekstradan halkalara gecimeyip, perdeyi kendinden halkali o arak diktirecegim insallah..

Ben de konu acmistim ama size de danisayim
Klasik koltuk takimina klasik sarkit avize sart mi? Cunku evime biraz hareket gelmesini istiyorum hem de modern tarzda sarkmayan avizeler ilgimi cekiyor, cok mu abest durur sizce ?

Bu mesajini okumadan once cevap yazmistim konuna dikkatimi cekmisti benimde salon takimim pek modern sayilmaz tasli degil ama avizem yuvarlak bence sorun olmaz ve sen yemek takiminida modern alacakmissin hic sorun olmaz

Birde masa isi var 2 fikir var aklimda 1.olan sirt kismi engin sandikli bir kôse takimi karsîsina sandalye yerine masa il ayni boyda bir puf yada klasik tahta sandalyeyi beyaza boyayip kullamak perde ile masa ortusu takim pembe gullu falan 2.sik kose takimi yerine modern bir divan ama bu tarz bi divan gormedim yaptiracagim sanirim nasil sizce

mufak uygunsa köse takimi cok hos duruyor. hem de cok kullanisli. karsi tarafina uzun bir puf yerine, sandalyenin daha kullanisli olacagini dusunuyorum.
benim mutfagim, simdikinden buyuk olsa da yine de kucuk bir mutfak olacak. penceresi de klasik iki kanatli bir pencere. benim istedigim tarzda perde soyle:

http://www.istemodelleri.com/resimleri/yeni-perde-modelleri-3.jpg

mor veya murdum rengi cicekli olacak camlarin hizasinda cubuklara gecirilmis normal duz renk tulu buzusturerek kullanmak isterim cunku mutfak cami girisle yan yana ve sokaga bakiyor, bir de zeminde olduug icin,, gelen gecen gormesin diye en uygunu bu sekil olacak sanki..

mufak uygunsa köse takimi cok hos duruyor. hem de cok kullanisli. karsi tarafina uzun bir puf yerine, sandalyenin daha kullanisli olacagini dusunuyorum.
benim mutfagim, simdikinden buyuk olsa da yine de kucuk bir mutfak olacak. penceresi de klasik iki kanatli bir pencere. benim istedigim tarzda perde soyle:

http://www.istemodelleri.com/resimleri/yeni-perde-modelleri-3.jpg

mor veya murdum rengi cicekli olacak camlarin hizasinda cubuklara gecirilmis normal duz renk tulu buzusturerek kullanmak isterim cunku mutfak cami girisle yan yana ve sokaga bakiyor, bir de zeminde olduug icin,, gelen gecen gormesin diye en uygunu bu sekil olacak sanki..

bu perde çok tatlıymış :16:

Back
X