- 5 Aralık 2010
- 24
- 6
-
- Konu Sahibi sweetlove97
bunun arkası olmayan modelini arıyorum sadece sehpa gibi bunların üstü doğal tahta olan modellerinde bunun gibi gördüm çok hoş istersem arka kısmı takılmayıp sehpa gibi kullanılabiliyormuş bu da çok güzelmiş teşekkürler:)Eki Görüntüle 1577657 bu tarz birşeymi arıyorsun
güle güle kullan :) tv ünite şeklinde mi yoksa sehpa olarak mı bir de üstü doğal tahta renginde olanlardan mı?Canım ben modoko adres mobilyadan almıştım memnunum fotosu hazır yok şu an maalesef piyasadan biraz yüksek ama ben çok severek kullanıyorum
İnşAllah gönlünüze göre bir model bulursunuz.Ben de bu model alacağım ama dediğiniz gibi arka kısmını söktürüp dolapları duvara monte ettirmeyi düşünüyorum :)bunun arkası olmayan modelini arıyorum sadece sehpa gibi bunların üstü doğal tahta olan modellerinde bunun gibi gördüm çok hoş istersem arka kısmı takılmayıp sehpa gibi kullanılabiliyormuş bu da çok güzelmiş teşekkürler:)
Ben bir model begendim arkalikli alt kismi cok hos ustunde minicik vitrini var arka kismini ve vitrini taktirmayacagim vitrini konsolun yanina tek koyup arkaliktanda yatak basi yapicamm :))umarim sizde begrndiginiz bi model bulursunuzİnşAllah gönlünüze göre bir model bulursunuz.Ben de bu model alacağım ama dediğiniz gibi arka kısmını söktürüp dolapları duvara monte ettirmeyi düşünüyorum :)
Evet bu modeli gormustum nette ama beyz yerleri biraz damarli gibi geldi oyle mi acaba? Bende sadece tv sehpasi olarak kullanmak istiyorum.Gulr gule kullanin :)
ıh baktım emın olmak ıcın damarlı degılEvet bu modeli gormustum nette ama beyz yerleri biraz damarli gibi geldi oyle mi acaba? Bende sadece tv sehpasi olarak kullanmak istiyorum.Gulr gule kullanin :)
Damarli degilse cok guzel bir de gorduklerim arasinda en duz takimlardan biri cogu cok fazla islemeli avangarda kacmis gibiıh baktım emın olmak ıcın damarli degıl
tesekkur ederım
aynen bellonanın komple venture serısını evıme aldım salon yatak odası yemek odası ...Damarli degilse cok guzel bir de gorduklerim arasinda en duz takimlardan biri cogu cok fazla islemeli avangarda kacmis gibi
Bu takimi netten gormustum hosuma gitti pazartesi gidip bakicam yakindan :) en onemlisi ic hacmi zaten ekstra depolama alani lazimmesela baska bı tv sehbası daha
Eki Görüntüle 1580052
ben kulplarına bayılmıstım bu setın ve ıcı cok genıs fazlada yer kaplamıyor