- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- Konu Sahibi humukulasyon
Okb olucaz bu gidisle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman bu virusle ilgili konu acilsa gozum seni ariyor astoria. Beni inanilmaz rahatlatiyosun
Önce 26 27 derece de ölüyormuş dediler. Ama bugün bş araştırma sonucu bu bilgiyi değiltrmş. 36 37 demiş.
Maske kullanmak da lazım bakalım küçük yerde oturuyorum millet gülmesin diye takamiyorum ..Bende bugun bir komsumu opmedim. Bana trip atti. Ben vebali miyim diyor Belki ben vebaliyimdir oyle dusun dedim yanasmadim yani
bu maskeleri alsak bile 50 tane diyelim yıkanmıyor sanırım tek kulanımlıkmış.fiyatları aşırı abartı şuanda kimsenin durumu yetmez yani.Keşke sağlık ocakları ücretsiz korunaklı maske verse her hafta iki tane.
Asya ülkelerinde takip ettiğim insanlar var.
Doğum yılı 1-2 olanlar pazartesi 3_4olanlar salı seklinde herkes sırayla maskesini alıyor.
Boyle böyle insanlar maske takar. Yoksa Türkiye'de milletin büyük kısmı ayı kırmizi et yemeden bitiriyor. Bir de karaborsadan maske mi alacak ailesine?
Psoikolojiktir o canimHaberi izlediğimden beri burnum akıyor başım ağrıyor. Gayet iyiydim geceye kadar
Maske korumuyormus zaten sadece hasta olanlar takmaliymis bulastirmamak icinbu maskeleri alsak bile 50 tane diyelim yıkanmıyor sanırım tek kulanımlıkmış.fiyatları aşırı abartı şuanda kimsenin durumu yetmez yani.
Aslında maske mikrobu tutuyor diyorlar takinca da sık sık değiştirmek gerekMaske kullanmak da lazım bakalım küçük yerde oturuyorum millet gülmesin diye takamiyorum ..
Maske korumuyormusAslında maske mikrobu tutuyor diyorlar takinca da sık sık değiştirmek gerek
bende öyle duydum ama zaten korusa da şahsen alamazdım bir kutudan fazla.şuan elimde 10 tane var daha önceden kalma.kolonya,suya,sabuna devamMaske korumuyormus zaten sadece hasta olanlar takmaliymis bulastirmamak icin
Ben de böyle birşey bakıyordum az önce teşekkürler ❤
Nezle veya gripten ayirmasi zor. En ciddi belirtisi solunumda zorluk ama o da bazen bogazimiz kotu oldugunda da gorulur.Ben de böyle birşey bakıyordum az önce teşekkürler ❤