Resmen lanetini bana attı aryaBiz elimizi F5ten ayırmadık, sen kalkıp gittin mi bir de?
Bu ne cesaret yiğidim
O zaman size minnoşlu bir fotoğrafımı atayım, çünkü kendimi daha iyi hissediyorum. Bunun şerefine. Atayım mı la? Talep görmeyecekse sallayayım ya da.
Biz elimizi F5ten ayırmadık, sen kalkıp gittin mi bir de?
Bu ne cesaret yiğidim
Göremedim :/
Ahahah, sen buna dağınıklık diyorsan, ben saçımı başımı yolarak ağlamak istiyorum gerçekten. Az önce küçüğün oyuncak kutusundan mücver temizledim ya.Siz halimi anlayın, çabuk paylaşın yav.
Siz halimi anlayın, çabuk paylaşın yav.
Eki Görüntüle 2623215
Kaç günlük mücver?Ahahah, sen buna dağınıklık diyorsan, ben saçımı başımı yolarak ağlamak istiyorum gerçekten. Az önce küçüğün oyuncak kutusundan mücver temizledim ya.
Ay teşekkür ederim arkadaşım.
Abisiyle oynuyor da şuan bana saracaklar.Yine iyi kiz, kendi basina oynayabiliyor mu?
Ahahah, sen buna dağınıklık diyorsan, ben saçımı başımı yolarak ağlamak istiyorum gerçekten. Az önce küçüğün oyuncak kutusundan mücver temizledim ya.
Sessiz olandan korkacaksın bacımŞuraları bulup okusa var ya "Olm sen beni naptın naaptın? Ne bunlar la?" diye gülme krizine girer adam.
Fantezilerimle uçuruyom ahahah. Reelde pattez çuvalı posisyon bir. Suvan çuvalı bosusyon iki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?