- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Arya, burada tezahüratlar eşliğinde seni bekliyoruz sen armut diyorsun...Kizima armut kesiyordum yaav! Halen yilin annesi olma adayiyim
Ama site sanki yavasladi ya, tirstim yine
Arya, burada tezahüratlar eşliğinde seni bekliyoruz sen armut diyorsun...
Hevesim şeyimde kaldı ha!
I-ıh olmaz o, yeni kelime seçin"İmdat"
Terbiyesiz.
İlk talibin benım hahahah karantina bitene kadar arya kocanın kıçına bas hemen tekmeyi
Seni hep sarı, çıtı pıtı düşünmüştüm niyeyse, bana gol oldu.Kiz öyle bir foto degil bu
I-ıh olmaz o, yeni kelime seçin
Terbiyesiz.
Ya nereye gitti. Daha 1 dk önce buradaydım. Bende bacak şov diye fotoğraflarıma bakıyordum. Banane ya oynamıyorum ben
Şimdi ders yapabılırım sağol canımmm aryamm
Napıyon adama, binicem üstüne vurucam kırbacı mıDenedik, can havliyle hepsini unutuyor. Bunu unutmuyor.
1 dk tutuyor ya, sürekli sayfa güncelledim de yetiştim benYa nereye gitti. Daha 1 dk önce buradaydım. Bende bacak şov diye fotoğraflarıma bakıyordum. Banane ya oynamıyorum ben
1 dk gittim zaten bende. Kabul etmiyorum bunu1 dk tutuyor ya, sürekli sayfa güncelledim de yetiştim ben
Biz elimizi F5ten ayırmadık, sen kalkıp gittin mi bir de?1 dk gittim zaten bende. Kabul etmiyorum bunu
At tabii ki.O zaman size minnoşlu bir fotoğrafımı atayım, çünkü kendimi daha iyi hissediyorum. Bunun şerefine. Atayım mı la? Talep görmeyecekse sallayayım ya da.
Napıyon adama, binicem üstüne vurucam kırbacı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?