- 18 Ekim 2018
- 7.901
- 32.722
- 548
Ağız topu niye var anladım,Lateks eldivenlerim bilem var ve tubalet yıkadığım türü değil.
Ben sizi tanımıyorum ya benı katmaArkadaşlar evde sütyenle oturmayı sevmediğimi burada defaatle söyledim. Hala ne aaa ooo? Birbirimizi yeterince tanıdığımızı sanıyodum.
Market manav yaptım geldim. İnanılmaz trafik var size anlatamam.
Lateks deme kafa karıştırıyorsun sonraLateks eldivenlerim bilem var ve tubalet yıkadığım türü değil.
O şişe hiç olmuş mu allasen? Yok mu senin kahve yanı su bardağın?@Estraven
Bak senin yerine ben pembiş yeni gelin fotoları koyuyorum, senin zamanın olmaz şimdi bunla idare edelim yeni gelin terörüne.Eki Görüntüle 2623143
Bebelerimi içimden söve söve uyuttum da hava atayım dedim çocukları tepesinde gezenlere
Biz geyşayı çok yanlış bilmişiz, senin geyşan varmış vay beaa...Kan alırım kaaan.
Aa bundan bende de vardı ama yırtıldı...çıkarırkenLyanna ahanda çorap ahanda meydan
VuhuuLyanna ahanda çorap ahanda meydan
Nasıl bir aceleyle çıktıysa artıkAa bundan bende de vardı ama yırtıldı...çıkarırken
Safe wordunuz dük müKan alırım kaaan.
Ahahahahah, sığmıyor ölçü olarak.O şişe hiç olmuş mu allasen? Yok mu senin kahve yanı su bardağın?
Kızına armut mu? Herkesi foto diye heveslendirip mi?Kizima armut kesiyordum yaav! Halen yilin annesi olma adayiyim
Ama site sanki yavasladi ya, tirstim yine
Yok yok bir şey olmadı gayet hızlıyızKizima armut kesiyordum yaav! Halen yilin annesi olma adayiyim
Ben muz oldum kendi adın konuşKızına armut mu? Herkesi foto diye heveslendirip mi?
Ahahha armut biz olduk burada
Ne yavaşı ya, uçuyor uçuyor. Hadi bekliyoruz.Kizima armut kesiyordum yaav! Halen yilin annesi olma adayiyim
Beypazarı sodasıyla anılarımız var @Estraven 'le.
14 Şubat günü baş başa oturup soda içmiştik ahfhah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?