- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
Adklshd. Mevzuya aniden dalmak aklsdjad. Banlandırma kendini banlandırma yahu onu diyoz
Ahahfh yok ya mevzu uzamasındı benim derdim, hani kapandı gitti hortlatmayak diye ama too late
Lyanna Mormont ve HanimKelesimiGetir Utandiriyorsunuz beni, kendimi hiç öyle das gibi hatun görmüyorum
VeYokuspokus Foto koyduk, yine yaranamadik ya! Ama sanirim yakalandim, aslinda hermafroditim, nasilf ark ettiinn??
Ben alacağımı aldım, duyacağımı duydum. Siz grup olmuşsunuz kim altta kim üstte belli değil. Benim gibi arlı bir kadın grubun dışında kalacaktı tabi ne olacaktı.
Ben izlemeyi seviyom diyen sen değil miydin olm? Ne anlaşmıştık, biz altta üstte, Vander Lyannaya, Lyanna Filme, film lorethe sonra hepsi lorethe, sen de izliyon işte.
Tamam da izlemeyi seviyorum diye hiç mi dahil olmayayım. Sizdeki dük de benimki bamya mı?
Ya bana çok yüklenmeyin, hastayım diyorum.Ben izlemeyi seviyom diyen sen değil miydin olm? Ne anlaşmıştık, biz altta üstte, Vander Lyannaya, Lyanna Filme, film lorethe sonra hepsi lorethe, sen de izliyon işte.
İlk defa hatırlanmadığıma sevindimBen izlemeyi seviyom diyen sen değil miydin olm? Ne anlaşmıştık, biz altta üstte, Vander Lyannaya, Lyanna Filme, film lorethe sonra hepsi lorethe, sen de izliyon işte.
Çok örnek var, desenli ve diz altı çoraba bayılırım, ilk bulduğum birkaç tanesi.Görmeden bir şey demek zor.
Benim de münasebetsiz kocam tam marketten geldi, e onları içeri silerek alma seremonisi derken kaçırdım ya, delircem!!!A Arya_Stark01 at ya bana özell ben beklemiştim seni ama offf offf
İlk defa hatırlanmadığıma sevindim
Adımı şu işlerde kullanmayın millet de benı terbiyesız sanacakBen izlemeyi seviyom diyen sen değil miydin olm? Ne anlaşmıştık, biz altta üstte, Vander Lyannaya, Lyanna Filme, film lorethe sonra hepsi lorethe, sen de izliyon işte.
Evet@Vander halen burdamisin?
Aşk olsun, sen benim dublörümsün bu filmde (ama sadece bu filmde). Ben karavanımda kahve içerken, sen rolü icra ediyorsun.İlk defa hatırlanmadığıma sevindim
Voooooaaaaav, edepsiz giyim: 5 pekiyi. Bayıldım.Çok örnek var, desenli ve diz altı çoraba bayılırım, ilk bulduğum birkaç tanesi.
Arya böyle heveslendirip heveslendirip çaat diye nah fotosu koysa ne gülerim ama@Vander halen burdamisin?
Filmde derkenAşk olsun, sen benim dublörümsün bu filmde (ama sadece bu filmde). Ben karavanımda kahve içerken, sen rolü icra ediyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?